Marian Munteanu, susținut de unul dintre cei mai iubiți români. Dan Puric a semnat pentru Alianța Noastră România: Să nu ne fie frică să fim români. Fiți atenți la intoxicările făcute de Securitate

4 512

După ce Marian Munteanu și-a lansat ieri campania pentru alegerile Parlamentare în Piața Universității, acolo unde a promis că se va afla în cea mai mare parte a timpului, iată că astăzi Alianța Noastră România face un anunț important din punctul zero al Bucureștiului.

Unul dintre cei mai iubiți români, Dan Puric, se alătură proiectului condus de Marian Munteanu, aceasta fiind prima dată când actorul se implică în lumea politică.

Este știut faptul că Dan Puric are un discurs patriotic, fiind un bun creștin care-și iubește foarte mult țara care l-a format și în care a putut să-și exprime ideile și să-și realizeze proiectele.

„Să adunăm apele, că ne calcă ăștia în picioare. Să nu ne fie frică să fim români. Să aveți încredere în Marian Munteanu, era să moară pentru condiția sa: nu știu dacă a mai fost cineva care să fie în stare să se jertfească. Să fiți atenți la intoxicărilă făcute de Securitate, că și eu am grade din punctul lor de vedere. Nu mai există nimeni curat în țara asta și cu toate astea eu mi-am pus semnătura. Sper ca țara asta să-și revină. Sper ca Marian să reprezinte un pod pe care lumea să calce cu încredere și să nu le fie frică de piloni. Fie ca în memoria celor care s-au sacrificat în închisorile comuniste și în special a lui Petre Țuțea, să ne ajute de acolo de „Dincolo” și să nu ne lase pe mâna ticăloșilor ăstora”, a spus Dan Puric.

Marian Munteanu a recitat și câteva versuri scrise de Grigore Vieru, pe care cei doi le îndrăgesc foarte tare:

„Aflând că frate-mi ești, odată
Scăpai o lacrimă-n priviri
Ce-a fost pe loc și arestată
Și dusă-n ocnă la Sibiri.
Acolo-n friguroasa zare,
Din drobul mut al lacrimei
Ocnașii scot și astăzi sare
Și nu mai dau de fundul ei.”

Dan Puric (57 de ani) vorbea în urmă cu câteva luni, într-un interviu pentru ziarul Adevărul, despre rănile istoriei recente, despre ideea de naționalism românesc ca formă de „autoprotecție” de-a lungul timpului și despre actul artistic ca posibilitate de manifestare a unui mesaj creștin.
Actorul s-a referit atunci și la diferențele dintre culturi și faptul că este o mare greșeală în a încerca amestecarea lor, iar poporul român a avut multe de pierdut în anii ce au trecut de la revoluție deoarece ”populația majoritară a fost ordinărită”.

sursa: ActiveNews

4 Comments
 1. IO...gerules says

  Comentariile mele se cam evita,nu se afiseaza.Eu imi spun propria opinie,care nu poate fi axioma.Dece deranjeaza oare?Facand o analogie intre Maidanul ucraineam si Golanii din Romania anilor’89 din Piata Universitatii Bucuresti,se observa o asemanare subtila.Maidanulucrainean a fost imediat”instaurat”pentruca nu cumva alcineva sa le-o ia inainte criminalilor si urmasilor acestora din timpul ultimului razboi mondial cand evreii au ucis mii si mii de fiinte umane nevinovate sub umbrela lui Hitler,Stalin,Ceausesu,fascismul,comunismul…etc,ei punand mina pe putere au putut lansa in eter,pentru fraeri,orice dezinformare,orice minciuna,astfel iculpatii fiind ucrainienii,romanii si inaintea lor rusii-poporl rus-si nemtii,poporul german,jidanii dandu- se mereu victimile acestora,lucru care s-a intamplat tocmai pe dos.Evreii au ajuns intotdeauna primii la Timona manipulind,mintind lumea depe intregul mapamond.Deaceia ma indoesc de buna credinta a lui Maria si Munteanu.Ma ingrijoreaza implicare lupului singuratic,Erou in viata,Dan Puric,in actiunea de mare anvergura care se cere in activitatea viitoare a Alintei pentruRomania.Sa dea Dumnezeu sa ma insel,sa nu se adevereasca indoielile mele.

 2. pui de dac says

  Baaaaai nene! esti stupid daca nu cumva esti un tradator nenorocit! nu cumva o sa spui ca aprobi si ce au facut minerii in iunie 90 ca au „plantat flori” si au degajat Piata Universitatii? ia-te de mana cu bolsevicul de Iliescu kgb si plimbati ursu; de pe site-ul asta; nationalismul inseamna sa vrei sa faci ceva pentru tara ta si sa sustii pe cei care lupta pt. ea nu sa dai in cap celor care vor sa lupte; e usor sa comentezi si sa denigrezi mai greu e sa pui osul la treaba si sa sustii un demers romanesc si crestin sincer. Pana la urma ce are de castigat Marian Munteanu ca s-a bagat iar in gura lupului si este atacat aproape zilnic de presa aservita si finantata de soros? si vad ca mai nou si unii care ar trebui sa-l sustina si care se proclama „nationalisti” il ataca…urata treaba dezbinarea asta la noi romanii; daca n-o sa renuntam la ea o sa ne lase astia fara tara in curand deja structurile lui soros sunt infiltrate adanc in toate domeniile; un deputat spunea zilele trecute ca r fi 22 000 de oameni platiti in toata tara. Nu stiu daca sunt chiar atat de multi dar oricum situatia e albastra. Ultima sansa pe care o avem este sa strangem randurile macar acum in al doisprezecelea ceas in ANR!

 3. IO...gerules says

  Puiule cam ai dreptate,dar in cazul cu Patria,cand trebue sa iei carbunii aprinsi in propriile maini,e mai bine sa-l pui si pe”raul”alaturi de”binele”,ca sa ai altenativa de a salva ce se mai poate salva.Am o intrebare;dece au disparut pozele cu”staful”Aliantei cand,intr-un comentariu am intrebat ce cauta Mircea Cosa alaturi de MM,cand se stie ca acesta a fost securistul ce-l urmarea pas cu pas pe NN Constantinescu(profesor de economie politica renumit) si pe deasupra e si evreu cu aproape tot”staful”Aliantei”,toti evrei?Vezi,in asemenea cazuri trebue sa-ti pui intrebari.Se pare ca”cineva”il tine pe MM ca pe un AS in mineca si-l scoate la momentele potrivite.Astea sant obiectii personale pe care le-as dorii pierdute in eter.E doar un semnal de alarma pentru a creste vigilenta,ca de 27 de ani romanii se arunca cu capul inainte,de-amboulea fara a si- l proteja si urmarile se vad,sant catastrofale.Un exemplu negru este cazul Petre Roman Noerlander,marele esapat,Premier al romanilor,inteligent,frumos,ca o cadra ca-l curtau toate muierile din Europa(dupa spusele presei aservie lui,presa care de 27 de ani tot aservita a ramas).,mare dizident revolutionar,numai ca aproape nu s-a zis ceva si de lupta de clasa,deci era eroul nemaipomenit rasarit adhoc pentru a salva Romania din ghearele lui Ceausescu saracu.Si ce-a facut mnealui?a dirijat toata distrugerea Romaniei(industrie,agricultura,scoala,sanatate…tot,tot)si mnealui din intamplare e tot jidan si familia lui zburda pe toate posturile de TV din Romania,televiziuni care nu sant romanesti.Asta e.

 4. pui de dac says

  Deci esti chiar bolnav; acum ai ajuns sa-l compari pe Munteanu care se trage dintr-o familie romaneasca neaosa, cu neulander fiul lui valter bolsevicul criminalul din razboiul civil spaniol; nu stiu ce-i cu Cosea stiu ca-i economist ca si Golban ca si altii deci sa-nteleg ca nu e nevoie de specialisti? Nu cunosc daca Cosea a fost sau nu securist, dar ca sa sustii ca-n Alianta sunt evrei e o absurditate; si cine ar mai fi evreu in afara de Cosea? Nu cred ca este evreu dar in fine mataluta am inteles ca vrei sa compromiti aceasta Miscare cu orice pret, nu ai sa reusesti degeaba tot postezi ineptii. Si daca ar fi unul evreu sau doi nu cred sa fie vreo problema doar daca sunt rau intentionati; tu ai habar ca si in Miscarea Legionara au fost evrei si chiar comandanti legionari: Catalin Ropala, Vasile Noveanu si sotia lui Vasile Maria, Ana Maria. Nicolae Steinhardt monahul de la Rohia nu a fost evreu? una e sa fii impotriva conspiratiei globaliste jidanesti si alta e sa stigmatizezi pe oricine este evreu, asta chiar se cheama fanatism si prostie…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php