Marian Munteanu avertizează asupra „vorbăriei pretins naționaliste” alimentate de „politicieni vicleni”. Românii sunt îndemnați să să nu se lase „înșelați de formațiuni controlate la vârf de interese transpartinice”

5 433
Alianța Noastră România (ANR), partidul format la inițiativa lui Marian Munteanu, cheamă pe toți românii „animați de autentice sentimente patriotice și care doresc cu adevărat binele națiunii”, să i se alăture, arată un comunicat de presă primit la redacție.
Imagini pentru Alianța Noastră România
De asemenea, ANR avertizează despre „vorbăria pretins „naționalistă” alimentată de politicieni vicleni” și despre  „partide fantomă”.
„În perspectiva alegerilor legislative din 11 decembrie, Alianța Noastră România îi cheamă pe toți concetățenii animați de autentice sentimente patriotice și care doresc cu adevărat binele națiunii să ni se adreseze cu toată încrederea.[…]Alianța Noastră România face o distincție clară între patriotismul autentic și falsul patriotism demagogic, între susținerea competentă a intereselor naționale și vorbăria pretins „naționalistă” alimentată de politicieni vicleni, care se străduie să deturneze atenția cetățenilor prin diversiuni și partide-fantomă. Îi avertizăm pe toți patrioții români să nu se lase înșelați de formațiuni și organizații controlate la vârf de interese trans-partinice!”, susține Marian Munteanu.
Fostul lider al Pieții Universității din 1990 afirmă că statele puternice din Europa au o politică națională de invidiat, în timp ce politicienii care au guvernat România în ultimii 25 de ani au abandonat ideea națională.
„Compatrioții noștri trebuie să știe că statele puternice din Europa au o politică națională redutabilă. Guvernele și parlamentarii acestor state se pun, fără ezitare, cu toată convingerea și în mod deschis, în slujba patriei lor. Partidele politice care au guvernat România în ultimele decenii au abandonat idealurile naționale. Acest lucru e dovedit de situația în care a ajuns țara noastră: resursele și terenurile sunt înstrăinate, capitalul românesc e distrus, valorile naționale, culturale și creștine sunt atacate continuu iar cetățenii noștri sunt goniți din propria lor țară”, încheie Marian Munteanu, liderul Alianței Noastre România.
Declarațiile lui Marian Munteanu vin la câteva zile după ce fostul premier Victor Ponta a declarat că sprijină deschis Partidul România Unită (PRU), grupare care l-a invitat oficial să i se alăture. Mai mulți membri ai PSD, parlamentari, s-au alăturat deja acestei formațiuni.
sursa: ActiveNews
5 Comments
 1. DREPTACIUL says

  Sper ca Marian sa aiba resursele necesare obtinerii dezideratului sau de 10% din parlament. E bine ca nu cedeaza ispitei de a se alia cu falsi patrioti. Dumnezeu sa-l ajute!

 2. calin eugen says

  Asteptam cu totii punctual de vedere al d-lui Marian Munteanu referitor la masonerie.Altminteri,totul e apa de ploaie…

 3. Liliana says

  Am înredere în Alianța Noastră România, am avut posibilitatea să văd ce oameni s-au unit în cadrul acestui partid.

 4. IO...gerules says

  Dar cu Mircea Cosa ce faceti,cel ce-l monitoriza pe NN Constantinesu din toate punctele de vedere,fizic(fiindu-i asistent la catedra de Economie Politica)si psihic.MC facea parte din corpul de securitate care-i urmarea pe romani,corp care a pregatit si desavarsit lovitura de stat din dec.1989.Acesta carui interes serveste,al romanilor sau al alogenilor,in cadrul Aliantei voastre?

 5. IO...gerules says

  Si inca ceva,dece Marian Munteanu a aparut acum,brusac,dupa 25 de ani?Cine l-o fi impins atunci in fata,l-a asuns asa mult timp si cine il ampinge acum?Eu cred ca acelas val ipocrit.Au disparut pozele cu reprezentanii Aliantei,dece oare,ca lumea sa nu mai faca analogii,adica sa nu mai gandeasca?Cine este oare acest Marian M…care,la mineriadele din ’90,era sa fie linsat dupa spusele unora cu mult staif.Bine ar fi ca indoielile mele sa fie false.Programul Aliantei este un ideal,este o speranta,este un vis frumos al Romaniei intr-o noapte care dureaza cam prea mult pe aceste meleaguri.Doar Dumnezeu,dragul de El,stie ce va urma cu bietii romani si cu scumpa Romanie dupa alegerile electorale,care bat la portile Gradinii Maicii Domnului.Lumea de pe intreg Mapamondul este in framantare,zarurile sant pregatite sa fie aruncate,sau,poate din nefericire,au fost aruncate deja fara ca populatia lumii sa afle ceva,iar istoria isi deapana meandrele,mai mult ascunse decat la vedere,cu o nonsalanta strigatoare la cer.Doamne,creator si stapan al Lumii,ajuta-ne,ajuta-i pe cei carora le-ai dat minte dar nu destula sa o poata folosii eficient comform Legilor Tale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php