Marian Munteanu a lansat Alianța Noastră România

5 546

Astăzi  Marian Munteanu a lansat oficial noua grupare politică Alianța Noastră

Vă prezentăm câteva fragmente din conferința de presă susținută astăzi:

Marian Munteanu: Noi avem obligația să creăm condițiile ca milioanele de compatrioți ai noștri să se întoarcă acasă. Ei au plecat pentru că sistemul politico-administrativ nu a creat condițiile ca angajații și angajatorii români să fie protejați.
 
Voim să reconstruim o economie națională, în care inițiativele și munca românească să fie apărate. Noi avem datoria să apărăm identitatea națională, valorile creștine, cultura noastră. Lucrurile care ne definesc, lucrurile care au făcut posibilă existența noastră pe acest pământ.Noi dorim să trăim într-o patrie creștină, o patrie în care toată lumea să-și poată construi un destin după munca, creativitatea și valoarea fiecăruia.
Noi dorim ca rolul nostru de membri ai comunității euro-atlantice, dar dorim să fim aliați demni. Dorim să creăm alianțe în regiune, parteneriate, dar și proiecte.

Această muncă a început, de fapt, cu mai mult timp în urmă. Pe vremea când unii dintre noi erau foarte tineri.

Vi-l prezint Gavrilă Filichi de la Brașov, un mare luptător pentru comunitate, un exemplu, care a fost alături de la noi încă de la început.
Vi-l prezint pe Ioan Savu de la Timișoara, un erou al acestei țări. Acești activiști mai noi ar trebui să ia exemplu de la Ioan Savu, care pe 20 decembrie 1989, pe vremea când Ceaușescu era la conducerea țării și a Armatei, s-a prezentat public și a început să lupte pentru eliberarea acestei țări.
Munteanu îi prezintă pe Ciprian Nastasiu, pe doctorul Alin Dragomir, pe istoricul Corneliu Ciucanu și pe avocata Ana Scarlat.
Noua siglă a ANR este creație a pictorului Sorin Dumitrescu, și el un membru al noii formațiuni.

 

Marian Munteanu: Noi trăim într-o țară otrăvită, îmbolnăvită. Ni se otrăvește mâncarea, aerul, se taie pădurile, se otrăvește sufletul. Avem nevoie să ne însănătoșim. Dar trebuie să plecăm de la cauza răului. Eu nu cred ce spun unii, că românii nu sunt buni de nimic, că nu se poate face nimic. Dacă e așa, de ce străinii îi cheamă cu sutele de mii să lucreze în străinătate? De ce să nu le creăm condițiile pentru a lucra aici, în țara noastră?

 

Alte personalități prezentate de Marian Munteanu: Marinela Rotaru, doctorul Alin Dragomir, Florentin Marinescu președintele Federației Române de Arte Marțiale.

Alte personalități prezentate de Marian Munteanu: Claudiu Frânc, Marcel Bărbătei, Avram Fițiu, Ovidiu Bunea de la Craiova.

 

Marian Munteanu a anunțat că va candida din partea ANR la Senat, pe liste de la București.

 

Marian Munteanu despre Nicușor Dan: România ca să fie „salvată” are nevoie de seriozitate, competență și patriotism. Nu cred în „salvări” de genul acesta, dacă vezi că nu poți salva Bucureștiul, te-apuci să salvezi restul județelor…

 

Marian Munteanu: Spre deosebire de luptătorii civici de facebook sau de la kaufland, eu chiar am luptat în țara asta. Încă din 1984-1985. Eu, alături de fratele Ioan Savu sau Gavrilă Filighi, știm ce înseamnă să-ți pui viața și libertatea în joc. Vă doresc să nu aflați niciodată ce înseamnă.

 

sursa: ActiveNews

5 Comments
 1. Camelian Propinatiu says

  În postromânism, e bine sa-ţi extragi patriotismul din al Bratienilor fauritori ai PNL. Percepţia literară e că atacurile mediatice din RO sunt dirijate fantezist, când dintr-o casa batrâneasca dar conspirativa, când dintr-un cub de oţel si sticlă aflat la mii de leghe departare. Cine l-a atacat virulent pe filologul Marian Munteanu, ca sa câstige Capitala poeta Gabriela Firea, probabil o va mai face inertic. De aceea, sansele Alianţei Noastre România de a comunica cu electoratul pot sa strice serios calculele politicianiste privind coaliţiile de dupa alegeri.

 2. IO...gerules says

  Si cu PRM-ul cum ramane,daca se farimiteaza,in continuare,unitatea patriotilor nationalisti?Cred ca la ora actuala,pentruca timpul e scurt,cel mai sanatos lucru este ca toti nationalistii patrioti sa-si adune randurile in jurul unui singur partid.PRM-ul este in refacere cu oameni de calitate si program umanitar.Continuarea dezechilibrului uniatii nationale nu face altceva decat sa dea apa la morisca dusmanilor neamului,care se va transforma intr-o moara sadea,apoi intr-un tavaluc pe care nu-l mai poate oprii nimeni si totul se va sfarama intr-o mare de oseminte materiale si spirituale ale poporului roman.

  1. dp says

   Pentru IO

   Asa este! Daca si PRM devine puternic, o alianta nationala se poate face oricind pentru a scoate pentru totdeauna pe tusa si PSD si PNL aceiasi mizerie!

 3. pui de dac says

  Ma faci sa rad cu prm-ul tau; este un cal mort; oricum el a fost plin de fosti ofiteri de securitate si lansat in 90 de tatuca ilici cu bani de la ministerul culturii pt revista lui Vadim si Barbu pt a reteza din start orice avand al Miscarii si a confisca sectorul nationalist pt fosta secu „patriotica”. Acum toti cei care mai simt crestineste si romaneste nu mai au decat o singura varianta: Alianta Noastra; este poate ultima sansa serioasa a nationalismului romanesc si singura care se poate opune cu succes curentelor dizolvante care sunt propagate de ong-urile lui soros grupate in usr. E timpul ca toti nationalistii sa stranga randurile si sa sustina aceasta constructie e singura cu sanse reale de a accede in parlament la toamna. Doamne ajuta!

 4. dp says

  Sa fie intr-un ceas bun!

  Romani! La toamna votati pentru Romania si nu pentru tradatorii de neam si tara! NU va ajunge 26 de ani de miniciuni?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php