Dan Puric, interviu de excepție la Sinteza zilei: „România e mâncată de un cancer invizibil”

2 411

UntitledUn judecător vrea să aducă la audieri copii de cinci ani cu mandat. Procurorii cheamă la audieri înalți ierarhi ai bisericii ortodoxe.

Este normal ca un magistrat să ceară aducerea cu mandat a unor copii? Puteau fi audiați înalți ierarhi și altfel?

„Cei care vor să distrugă țara au multă rabdare. O fac în etape”, a opinat maestrul Dan Puric marți seară la Antena 3.

Dan Puric: „România e mâncată de un cancer invizibil”

„Așa cum sunt exploziile teroriste, cu o anumită ritmicitate, și noi primim bombe sufletești. Suntem atacați în ce avem noi mai sfânt, în reperele noastre”, a spus Dan Puric făcând referire la audierea înalților ierarhi.

„Puteau să o facă civilizat, discret, dar a vrut să se facă public”, a adăugat Dan Puric.

„Se poate vorbi și de suferința morală(…). Cetățeanul de rând investește moral în arhiepiscop. Sunt două lovituri în inima omului de rând: în Biserică și în sentimentul de justiție”, a mai spus el.

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, s-a prezentat marți la DNA pentru a fi audiat, în calitate de martor, în dosarul privind redactarea unor lucrări științifice de către deținuți.

În același dosar, procurorii l-au audiat luni pe Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, care a coordonat și el o lucrare a lui Becali, intitulată „Iubirea Milostivă și Mântuitoare”.

2 Comments
  1. da says

    da se numeste jidanime cancerul si toate celule natiunii care intra in contact cu cancerul asta devin mutante – tradatoare sau depravate sau ambele , iar spurcaciunea astad e cancer se pare ca are afinitate maxima ptr celule neuronale – pe astea le corupe respectiv distruge daca nu le poate corupe, primele.

    1. dan says

      Asa este! Se numeste mai nou MAFIA INTERNATIONALA KHAZARA (jidaneasca)!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php