AMÂNAREA EVENIMENTULUI „CRINI PRINTRE ZĂBRELE”

3 428

afis crini - CopyDin raţiuni organizatorice, ca urmare a unui context care facut imposibilă participarea unor vorbitori, vernisajul expoziţiei CRINI PRINTRE ZĂBRELE de azi 31.03.2016, ora 18,oo, se amână până la o dată ce va fi anunţată ulterior.
În numele organizatorilor, cerem scuze prietenilor noştri pentru această situaţie neplăcută, mulţumindu-le totodată pentru înţelegere şi pentru faptul de a fi alături de noi.
Data vernisajului va fi anunţată pe site-urile ogoranu.ro, buciumul.ro, precum şi pe pagina oficială a Fundaţiei Ion Gavrilă Ogoranu.

Cu respect,
Florin Dobrescu
Secretar al Fundaţiei Ion Gavrilă Ogoranu

3 Comments
 1. IO../gerules says

  „Societatea romaneasca nu va mai repeta …”Poftim?Societatea romanesaca sa nu repete greselile trecutului sau societatea invadatorilor sa se asimileze romanilor,nu in cultura si traditii ci in cumintenie si respect fata de fiinta omeneasca.Aici nu e vorba de ideologie ci de crime impotriva unei natiuni,impotriva natiunii romane.Criminalii potenti trebue inabusiti din fase si scosi afara din tara,indiferent cate proprietati au cumparat,pardon,au furat din Romania.E bine veniata prezentarea periplului suferintelor patriotilor romani in istoria abia consumata a chinuitului popor roman,urcat pe crucile inchizitoriale ale vrasmasilor acestuia si implicit ale Lui Dumnezeu.Poporul roman dealungul istoriei s-a identificat in mod cu totul”paradoxal”sau cu totul organizat cu tragica soarta a Mintuitorului omenirii Isus Cristos care pare sa fie din samanta aceluias neam caruia i s-a transferat,in istoria lui de 2000 de ani chinuita lui soarta”oferita”de inaintasii dusmanilor acestuia.

 2. sigma says

  Lacrima prigoanei
  Maica Tatiana Răduleţ în temnița comunistă
  Link:
  http://nevada-sierra.blogspot.ro/2013/06/maica-tatiana-radulet-stareta.html

 3. pui de dac says

  Gerules scrie si tu corect numele Mantuitorului Iisus Hristos. Din pacate adevarul dur este ca in istoria recenta am avut parte de mai multe iude decat de buni crestini. Vezi Rezistenta anticomunista in care au fost o mana de oameni fata de marea masa care a plecat grumazul bolsevicilor, din care acestia au recrutat si iudele care i-au tradat pe eroi pt un blid de linte…mai uite-te si la milioanele de avorturi care s-au facut intr-o tara crestin ortodoxa ca innotam in sange pana la gat…nu stiu cum de ne mai rabda Dumnezeu ne meritam soarta. Cand o sa putem vedea si auzi (de) oameni multi din neamul romanesc care intr-adevar isi asuma crucea familiei sau a calugariei sau pur si simplu a marturisirii Adevarului atunci o sa putem vorbi de Imitatio Christi , pana atunci sa ne vedem pacatele si sa dam exemplu bun ca in rele suntem afundati acum de tot si suntem nedemni de martirii si voievozii legendari din trecut. Doamne ajuta!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php