Atenție ce publicați pe internet! Poliția e cu ochii pe voi!

6 813

Poliția olandeză are o nouă sarcină de serviciu, monitorizarea rețelelor sociale și atenționarea (deocamdată) celor care publică mesaje prea critice la adresa politicii oficiale de primire a „refugiaților” musulmani.

Stat politienesc

Această experiență, nu tocmai plăcută, a trăit-o pe pielea lui Mark Jongeneel, un tînăr olandez de 28 de ani, care, în cursul zilei de luni, 1 februarie, în timp ce era la lucru, a fost sunat de mama sa pentru a-l anunța că la ușa locuinței se aflau doi politiști care-l căutau. Aceștia au refuzat să-i spună mamei sale motivul. Ulterior, cei doi polițiști s-au deplasat la locul său de muncă unde l-au atenționat să aibă grijă ce postează pe rețelele de socializare:

„Publici prea multe mesaje pe Twitter. Am primit ordinul de a te rugă să ai grijă la tonul mesajelor, este un pic prea incendiar.”

Despre ce era vorba? În Sliedrecht, unde locuiește și Mark Jongeneel, avusese cu cîteva zile mai înainte o întîlnire a cetățenilor îngrijorați de intențiile autorităților de a crea în orașul lor un centru pentru refugiați, întîlnire la care a luat și el parte. La final acesta a publicat pe Twitter cîteva mesaje printre care:

Facultatea din #Sliedrecht vine cu propunerea de a prelua 250 de refugiați în următorii doi ani. Ce idee proastă!

și

Ar trebui să acceptăm acest lucru?

Cazul lui Mark Jongeneel nu este singular. Începînd cu octombrie 2015 mulți alți olandezi care se opun primirii de refugiați în țara lor au trecut prin experiențe similare.

La interpelările unui ziar olandez poliția a recunoscut că există zece unități speciale care monitorizează continuu rețelele de socializare în căutarea mesajelor care ar fi „prea deplasate”.

Mesajul e clar, trebuie să avem grijă ce publicăm pe internet și să ne autocenzurăm pentru ca nu cumva să fim luați în vizor. Bătălia se mută pe internet, ultimul loc pe care promotorii corectitudinii politice nu-l controlează, așa cum bine explică domnul Paul Ghițiu în ultimul său material despre apocalipsa Europei.

sursa: RostOnline

6 Comments
 1. IO../gerules says

  De aceia romanii trebue sa se intrunesca intr-o formatiune de specialisti pe internet,romanii,care au dovedit ca sant unici in lume,penru a stopa propaganda parsiva care se duce impotriva aflarii adevarului de catre marea masa a populatiei Romaniei si a lumii.Poporul roman este unul dintre singurele popoare care nu au nimic de ascuns din istoria multii milenara a strabunilor lor,nu le poate fi rusine cu nimic din actele istorice ale neamului,acte care s-au petrecut in timpii trecuti ai planetei,ba dimpotriva scoaterea adevarului la lumina ar incununa cu o aureola uriasa acesat popor care in actualitate este umilit,tavalit in picioare,ostracizat tocmai ca lumea sa-l dispretuiasca,acest popor care a contribuit la constructia omeniri,intotdeauna comform cerintelor si legilor celui mai important „PERSONAJ”al lumii DUMEZEU creatorul tutor cel cu viata cat si acelor fara de viata care de fapt reprezinta transcendenta omului catre nemurire.Acesti specialisti se pot aduna impreuna cu patriotii neamului romanesc intr-o incercare de Salvare a Romaniei prin geniile lui in noul partid care se incearca a se injgheba de catre peronalitati de calitate ale Romaniei,adunati in jurul Dnlui profesor Ion Coja,Partidul Lista Nationala(PLN).Odata si odata romanii trebue sa ajunga la un compromis de onoare nu numai de dezonoare si minciuna perfida.A nu se urmarii titluri si faima pe altarul patriei sustinind un partid sau altul,ci renuntare si sacrificii pentru urmasii urmasilor neamului romanesc,alegand solutia cea mai avantajoasa servirii patriei,nu intereselor pesonale care nu au nimic in comun cu demnitatea si statutul de om.Asa sa ne ajute si sa ne iubeasca Dumnezeu,dupa fapte.

 2. ionut moraru says

  In Germania in momentul de fata este interzisa publicarea in ziare si mass-media a unor pareri cat de putin contrare politicii criminale a jidoavcei lesbiana si comunista (nu am stiu ca si comunistele pot fi lesbiene, aflasem din istorie doar de comunisti curlandisti), anume Angela Merkel.
  Oculta mondiala duce o propaganda agresiva ptr a stopa orice critica facula invadatorilor arabi si imbecililor care ii primeau cu ursuleti de plus. Ca ursuleti de plus le trebuiau atunci cand violau femeile! Deci este o strangere de gat a libertatii de exprimare, ocultata. Acum observ ca si in Olanda si alte tari e aceasi poveste.
  Se strange latul si extrema dreapta va rasari pe cerul Europei maturand gunoaiele iudeo-mondialiste si anticrestine precum Merkel! MERKEL, MERKEL, FI-TI-AR TEL AVIVUL AL DRACU!

 3. ionut moraru says

  1. Majoritatea refugiaților nu sunt sirieni. Aceștia nu au documentele necesare pentru a dovedi acest lucru și nu se poate invoca pierderea documentelor la un număr atât de mare de refugiați. Ele au fost aruncate, în cele mai multe cazuri, pentru a nu li se identifica originea. Nu mai vorbim despre faptul că imensa majoritate a celor fără acte sunt bărbați!!!

  2. Principalele televiziuni occidentale promovează cu obstinație imagini care prezintă, în scene emoționale – mame cu copii – pentru sensibilizarea publicului, fiind foarte zgârcite sau chiar ignorând scenele în care imigranții aruncă cu pietre în organele de ordine, intră în conflict cu civilii sau scandează „Allahu Akbar”.

  arabia saudita
  Tabara de 4 milioane de locuri, tinuta goala in Arabia Saudita. Este folosita pentru pelerini doar cateva zile pe an…
  3. Nu se mediatizează pe marile posture tv neintegrarea multor altor arabi care au ajuns în Europa în ultimii ani și care vor, în realitate, să își impună cultura. De asemenea, faptul că numărul violurilor a crescut în Suedia de 14 ori în ultimii ani, responsabili pentru această creștere fiind imigranții, nu prezintă interes pentru marile televiziuni. În aceeași filozofie, atenționarea a patru ONG-uri germane care reclamau desele abuzuri sexuale asupra femeilor și a copiilor dintr-o tabără a imigranților musulmani din Hessen, nu a fost mediatizată de marile televiziuni…

  4. Pretenția că Europa are nevoie de mână de lucru ieftină este o altă intoxicație ordinară. Dacă facem o comparație între Suedia (unde 58% dintre ajutoarele sociale merg către imigranți, în urma politicii granițelor deschise) și Republica Cehă (care nu a acceptat politica ușilor deschise), constatăm că aceasta din urmă are cea mai rapidă creștere economică din Europa. Prin urmare, dacă europenii vor forță de muncă, nu ar fi mai logic și mai economic să creeze programe financiare foarte avantajoase care să încurajeze natalitatea?!?

  5. Această criză a refugiaților nu ar fi existat dacă puterile NATO nu ar fi finanțat și antrenat jihadiști pentru a destabiliza guvernele unor țări arabe, lucru pe care îl continuă și acum. De ce? Pentru că vor să “democratizeze” ( a se citi să impună guverne marionetă) cu forța acele țări pentru a avea acces mai ușor la rezervele lor de petrol!

  În concluzie, dincolo de drama reală a unor refugiați, toate indiciile ne arată că această criză a imigranților face parte dintr-un plan de amestecare rasială a popoarelor europene al cărei scop, așa cum am mai spus, este acela de slăbire a identităților naționale, prin diluarea etnică a acestora. Mai mult decât atât, după părerea mea, se pregătește terenul unor conflicte interetnice și religioase în Europa care să justifice reducerea drastică a drepturilor și libertăților pentru toți și introducerea legilor Big Brother. Totul pentru triumful Noii Ordini Mondiale conduse de marii păpușari ai planetei.

 4. Cotiso says

  eu fac exact pe dos – daca indraznesc macar militienii sa zica ceva fac un scandal monstru – ii pozez le iau numele le aflu adresa si le dau tweet la toate cunostintele lor si la toate organziatiile antimusulmane cu identitatile si domiciliul lor si scriu mare negru cu rosu boldat sa vada toti numele lor plus cuvantul tradatori cu tot cu moaca si mai ales multiplic numarul de mesaje virulenta lor si numarul de persoane carora le trimit sa-i incit pe toti – ca de asta se tem teroristii bolsevici – de DEMASCARE si d-aia recurg la intimidari exact ca mafia – le e frica cineva a vorbi si sunt constienti ca daca unul singur vorbeste se prabuseste tot esafodajul caci tooata populatia nu numai ca nu-i va mai sustine dar se va napusti impotriva lor si nu au cum sa reziste iar asta s-a vazut mereu de-a lungul istoriei !

 5. Adrian says

  George Soros – „Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum”

  Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei austriece, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), afirma că ONG-urile lui SOROS din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa.
  Iata ce spunea George Soros despre viitorul pe care-l doreste „rasei albe”:
  „To feel and even think that the white race is inferior in every conceivable plane is natural, given its history and current documents.
  Let the white race west country perish in blood and suffering.
  Long live the multicultural, racially mixed and classless ecological society!
  Long live anarchy!”
  Nya Dagbladet, Judisk miljardär bakom stöd till invandrargrupper Publicerad – 9 maj 2014.

  „A simți și chiar crede că rasa albă este inferioară în fiecare plan imaginabil este natural, având în vedere istoria sa și documentele curente.
  Fie ca țara vestică a rasei albe să piară în sânge și suferință.
  Trăiască societatea multiculturală, rasial amestecată și societatea ecologică fără clase!
  Trăiască Anarhia!

  Vom afirma în mod deschis identitatea noastră cu rasele din Africa şi Asia. Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum.
  Comisiile noastre de control vor interzice albilor, în interesul păcii şi al eliminării tensiunilor inter-rasiale, să se împerecheze cu albi.
  Femeia albă trebuie să se împreuneze cu membri ai raselor negre, bărbatul alb cu femei negre.
  În felul acesta, rasa albă va dispărea, pentru că amestecarea negrului cu albul înseamnă sfârşitul omului alb şi cel mai sângeros inamic al nostru va deveni amintire.” – În ziarul suedez Nya Dagbladet, din 9 martie 2014.
  Incitarea la disparitie a popoarelor autohtone din Europe se regăseşte şi la baza invitaţiilor constante ale ONU de a gazdui milioanele de imigranţi pentru a compensa scăzuta natalitate europeană.
  ` Conform raportului difuzat la începutul noului mileniu, Ianuarie 2000, pe nume „Population division” al Naţiunilor Unite la New York, intitulat: „Emigrări de schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite, Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi.”
  Rămâne un enorm dubiu: cum e posibilă o estimare atât deprecisă dacă imigrarea nu este un plan stabilit în jurul mesei.
  Dacă privim în jur in Europa de azi, observam ca planul, pare că s-a realizat deja aproape în întregime.
  Războiul demografic din Europa e la apogeul sau, iar Extinctia popoarelor autohtone ale Europei pare mai aproape ca oricand: In 15 ani, jumatate din populatia Europei vor fi musulmani.
  Asta fara imigratia masiva de azi, a sute de mii daca nu chiar milioane de imigranti care bat deja la usa Europei, in aceste zile.
  Suntem martorii deprecierii Europei. Axioma „Noii Civilizaţii” susţinută de evangelizatorii Mentalităţii Multiculturale, e adeziunea la amestecul etnic forţat.
  Europenii sunt naufragiaţi în metisism, scufundaţi în valurile de imigraţi afro-asiatici.
  Sub dubla presiune a ignoranţei populaţiilor locale care nu sunt corect informate de dezastru demografic in care sunt tarate iar pe de alta parte sub presiunea smecheriilor „umanitare” propagate zilnic de organizatiile si ONG-urile bine sponzorizate de peste ocean precum si a apelurilor „la solidaritatea si umanitate” lansate continuu de mijloacele de comunicare în masă – se urmareste acceptarea „ca necesitate umanitara” a colonizarii Europei cu milioane de imigranti.
  Si ca sa fim bine intelesi si sa nu dam loc la false interpretari, afirmam deschis ca IMIGRANTII (proveniti din tarile distruse de razboaie si „revolutii”, razboaie si „revolutii” programate „de aceeasi” care au programat si acest Exod), sunt VICTIME, la fel cum suntem si noi
  AUTOHTONII.
  In acelasi timp, se urmareste a se impune europenilor o ideologie care le neaga propriile origini si prin care se incearca distrugerea propriei lor identitati etnice, istorice si culturale.
  A-ti conserva identitatea etnica, istorica si culturala e un drept al oricarui popor si al oricarui grup etnic. Aceasta conservare a propriei identitati nu presupune in sine, atacarea vreunui unui alt grup etnic.
  Cei care incearca sa insinueze acest lucru sunt mincinosi si o fac fiind rau intentionati. Motivul care ii mana este ura lor fata de identitatea etnica, istorica si culturala a altor popoare.
  Dimpotriva conservarea propriei identitati etnice, istorice si culturale impune, pe principiul simetriei, sustinerea si conservarea identitatilor oricaror alte popoare si ale oricaror altor grupuri etnice.
  Prin urmare toti cei care califica drept „xenofobie, extremism, etc…”, dreptul inalienabil al fiecarui popor de a-si conserva identitatea etnica, istorica si culturala nu fac decat sa atace cu ura acel popor, nu fac decat sa se dedea ei insisi la actiuni pline de ura, xenofobie si rasism impotriva acelui popor.
  In lunga lista a acestor organizatii intalnim in primul rand organizatiile si ONG-uri de extrema stanga: comuniste, anarhiste, trotskiste, ecologiste, libertariene, progresiste, etc…multe dintre ele foarte bine finantate de miliardari ca Soros, miliardari care si-au cladit averea prin falimente si prabusiri ale monedelor si titlurilor de stat nationale, adica miliardari care au adus saracie si suferinta popoarelor si care numai „binefacatori ai celor multi de pe aceasta planeta” nu sunt.
  Susţinătorii Globalizării se obosesc să ne convingă că a renunţa la identitatea noastră „e un act progresist şi umanitar”, că a incerca sa-ti pastrezi identitatea e „rasism” si ca pastrarea identitatii culturale, istorice si nationale „e o idee extremista si complet greşita”, si fac asta doar pentru că vor ca noi să devenim doar nişte cetateni orbi care sa consumam ceea ce ni se ofera atat mental cat si material.
  Este exact ceea ce propune si ziarul german „Der Spiegel” in aceste zile – pentru Europa de Est: Cu ce propaganda incearca Germania sa scape de o parte din refugiati si sa-i redistribuie fara voia acestora in Europa de Est.
  ‘Der Spiegel’: ”Imigrația: Europa de Est ratează o oportunitate”

  Mai mult, cancelarul german, Angela Merkel ameninta statele Uniunii cu „actionarea lor in justitie si cu procese europene” daca nu vor accepta COTELE OBLIGATORII cu mii de imigranti, cote fixate de Germania si de Uniunea Europeana pentru fiecare stat european
  Ceea ce rămâne sigur e că scăzuta natalitate ar putea fi uşor inversată prin măsuri potrivite care să susţină familiile.
  Numai ca masurile economice si politice care se iau sunt exact contrare.

  Situatia depopularii masive a Romaniei si a Europei de Est in ultimii 25 de ani prin pauperizarea populatiei precum si uriasul influx de imigranti care se pregateste acum sa fie trimis in tarile europene sunt fapte incontestabile in acest sens.
  Cazul Romaniei care a cunoscut cel mai mare exod din istoria sa cu 4 milioane de romani plecati si cu o scadere a populatiei de 13% la fiecare 10 ani este relevant. Dupa 2100, daca actualele trenduri se mentin, Romanii vor ajunge o minoritate de doar 20%, in propria lor tara. Si asta fara sa luam in considerare marile fluxuri migratoare de care vorbim..

  Oricum am lua-o fenomenul este echivalent cu o epurare etnica.

  La fel de sigur este că patrimoniul genetic european nu se poate proteja prin introducerea unui patrimoniu genetic diferit, ci doar se accelerează dispariţia acestuia. Singurul scop al acestor măsuri e cel de a denatura complet popoarele, transformându-le într-o masă de indivizi fără nicio coeziune etnică, istorică şi culturală.

  sursa: fluierul.ro

 6. SITAN says

  kissinger a spus acum 9 ani in public”cultura crestina trebuie distrusa” DECI CINE SUNT INDIVIZII CE MANEREAZA TOMBERONUL?jidanii si slugile lor masoneria= bine de stiut pt. etapa 1, vom vedea celelate etape pe rand!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php