Incredibil, ne conduc cetăţenii străini!? Numirea Cristianei Palmer ca Ministru s-a făcut prin încălcarea Constituţiei

0 438

Incredibil, ne conduc cetăţenii străini!? Este incredibil că nimeni nu a sesizat că numirea CRISTIANEI PAŞCA PALMER în funcţia de Ministru al Mediului, Apelor şi Pădurilor este ilegală pentru că ÎNCALCĂ PREVEDERILE CONSTITUŢIEI! De asemenea, Declaraţia sa de avere conţine grave omisiuni care se pot încadra în art. 292 din Codul penal privind falsul în declaraţii!

Această informaţie este, fără îndoială, una şocantă, avînd în vedere procedurile legale care duc la numirea unei persoane în orice funcţie sau demnitate publică. Iată ce declară sub semnătură privată chiar CRISTIANA PAŞCA PALMER:

download

Se vede foarte clar că Ministrul Mediului ARE DOMICILIUL ÎN BRUXELLES, BELGIA! Dacă ne uităm ce prevede CONSTITUŢIA ROMÂNIEI la art. 16, al. 3, vom observa că „Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare,pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară”! Iată întreg conţinutul art. 16 din CONSTITUŢIA ROMÂNIEI:

download (1)

E caz grav de siguranţa naţională, căci în mapa fiecărui ministru se pot afla documente care ţin de secretul de stat, de strategii naţionale care nu pot fi totdeauna făcute publice! De altfel, potrivit legii, astfel de documente nici măcar nu se publică în Monitorul Oficial, nefiind destinate publicului tocmai pentru ca informaţiile conţinute de acestea să nu ajungă pe mîinile cuiva care le-ar putea folosi împotriva intereselor României!

Cu atît mai mult documentele ce ţin de Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, pe care-l conduce acum Cristiana Paşca Palmer, sînt deseori în zona secretelor de stat, căci aici se avizează operaţiuni de prospecţii privind resursele naturale, rezervele de petrol, aur sau gaze naturale!

Peste toate acestea, după cum vom vedea pe larg mai jos, conform dezvăluirilor din „Jurnalul naţional”, Cristiana Paşca Palmer este soţia americanului Tod Palmer, ofițer superior al Armatei SUA, care deţine acum funcţia de comandor în Comandamentul NATO, o funcţie de reprezentare a Guvernului Statelor Unite! Oricît am fi noi de aliaţi sau parteneri cu SUA, totuşi, există secrete de stat care nu pot fi cunoscute nici măcar de ofiţerii americani, aşa cum, în mod firesc, nici noi nu avem acces la informaţiile secrete americane! Din acest punct de vedere, nu este de ajuns buna credinţă declarată a Cristianei Paşca Palmer!

Ca să fie clar, Barack Obama însuşi, dacă ar vrea să fie ministru în România, ar fi obligat să ceară cetăţenie română şi să-şi stabilească domiciliu în România! Căci exact în acest art. 16 din Constituţie stă scris că „Nimeni nu este mai presus de lege”!Deci, nici Cristiana Paşca Palmer!

În afară de aceste considerente care ţin de siguranţa naţională, textul art. 16 din Constituţie se regăseşte în oglindă şi în „Legea 115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale”, care, la art. 4, al. 2, impune unui candidat „să aibă domiciliul pe teritoriul unităţii administrative în care urmează să fie alese”!

Pentru alegerea în funcţiile ce ţin de administraţia publică locală, potrivit art. 5, al. 1, pot candida şi cetăţeni din Uniunea Europeană, dar şi lor li se impune „să aibă domiciliul sau reşedinţa în România”! Iată şi textul Legii 115/2015 care stipulează aceste condiţii referitoare la domiciliul obligatoriu pe raza localităţii unde candidează o persoană la alegerile locale, titrează Cotidianul.

După un preşedinte “german”, un premier “francez”, un şef serviciu secret soroşist iată că avem un ministru cu domiciliu la Bruxelles. Noi, românii trebuie să devenim cetăţeni străini ca să mai avem o şansă la conducere în subcolonia România?

sursa: NapocaNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php