Dan Puric, atac virulent: Nu intră în bemolul ăsta care s-a creat la Bruxelles

1 527

Dan Puric lansează un atac virulent la adresa clasei politice și spune că ”România s-a schilodit”, întrucât ”asistăm la fabricarea unui tânăr nou, șters, fals”, care nu mai are viitor.

DAN PURIC - LANSARE

În opinia lui Dan Puric, din cauza mutațiilor pe care le-au încercat guvernații timp de 26 de ani în țara noastră, asistăm la fabricarea unui tânăr nou, mutant, dar fără tradiții. Acesta este de părere că România are intelectuali de mare valoare, dar care nu intră să creeze opinie publică pentru că nu au fost lăsați. ”Nu intră în bemolul ăsta care s-a creat la Bruxelles”, a explicat actorul.

”Poporul român care a plâns foarte mult vede mai bine. (…) Iarba nu se aude cum crește, dar când suferi și pătimești, o auzi. Ăsta e neamul, într-un vers.  (…) România este o țară liberă, România este o țară frumoasă. Trebuie să rămânem pe poziții să ne păzim cetaatea sufletească, arhitectura sufletească, cu orice preț. Trebuie să ne apărăm granițele noastre invizibile”, a comentat Dan Puric la Realitatea TV, relateaza stiripesurse.ro.

Dan Puric a explicat modul în care vede guvernanții, pe care-i compară cu niște flăcăi care ”nu au corzi vocale”. În opinia sa, aceștia fac o politică de izolare. „Securitatea avea înainte termenul ăsta de izolare. Acest popor nu pune botul pe otrava asta. De unde intuiția asta extraordinară a acestui neam? Este instinctul acesta major care ne salvează, adulmecă omul. Trădătorii sunt profesorii care fac manuale, istorii, artistii care joacă rolul de pedofili, ăștia sunt cei care distrug România, pentru că cer bani europeni în numele dreptului omului”, a adăugat Dan Puric.

via Nasul TV

1 Comment
  1. gabi says

    Mai bine puneti linkul la emisiunea inregistrata, Puric s-a exprimat foarte bine dar din ce sintetizati aici nu mai intelege nimeni nimic.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php