LA MOARTEA UNUI SAVANT. Profesorul Ion Brad a fost condus pe ultimul drum. Cea mai prestigioasă personalitate legionară din lumea ştiinţei de după 1990.

3 1.423

Astăzi a fost condus pe ultimul drum prof. univ. dr. ION BRAD, cea mai prestigioasă personalitate legionară pe plan științific după 1990.

tratamentele-profesorului-brad-catina-pentru-minerii-raniti-18342156
Prof. univ. dr. Ion Brad. Sursa: Jurnalul.ro

Savant de prestigiu internațional, profesorul Ion Brad este descoperitorul valenţelor terapeutice miraculoase ale cătinei albe şi coordonatorul cercetărilor care au confirmat valoarea terapeutică a acestei plante ce depășește cu mult Ginsengul din acest punct de vedere. Supranumit în lumea biochimiei și medicinei internaționale „Tatăl cătinei albe”, a fost în permanenţă urmărit de structurile represive ale statului comunist și întotdeauna împiedicat să ocupe funcţii pe măsura capacităţii sale profesionale, ca urmare a legăturilor sale cu Mişcarea Legionară și cu rezistenţa anticomunistă buzoiană. Rezoluția Securității a fost aceea de a nu fi arestat doar pt ca era indispensabil în programele de cercetare începute de dânsul în 1953 şi care au făcut din cătina albă o plantă strategică în cadrul Pactului de la Varșovia.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=cphTxvMTN6A[/embedyt]

După 1989 s-a alăturat eforturilor de reorganizare ale veteranilor legionari, înscriindu-se cu entuziasm şi activând în Partidului „Totul pentru Ţară” și Fundaţia Bunavestire. A mărturisit permanent, deschis, adevărul despre Legiune și martirii acesteia.
Tratamentele sale cu cătină albă au salvat viaţa multor oameni bolnavi de cancer, leucemie și alte maladii devastatoare.
„Ca o lacrimă de sânge a căzut o stea!…” Dumnezeu să te odihnească alături de ceilalţi camarazi ai tăi, în rândul celor drepţi, drag camarad!

IMG_00006069

A consemnat

Florin Dobrescu

3 Comments
  1. dan paval says

    Dumnezeu sa-l odihneasca! AMIN!

  2. Adrian says

    Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace !

  3. IOANA says

    Mi-a fost profesor de biochimie la Facultate, un om cu suflet mare. Dumnezeu sa-l odihneasca! AMIN!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php