Victoria Frontului Naţional în Franţa

0 378

Pentru prima dată în istoria contemporană a continentului european bate o boare de optimism şi speranţă pentru popoarele asuprite ale Europei, de către o internaţională socialistă şi un cartel bancar transnaţional. Parisul, care la 1789 a dat tonul „iluminării” naţiunilor europene spre libertate, egalitate şi fraternitate, revine astăzi în prim planul european.

marine-le-pen

Victoria categorică a Frontului Naţional la alegerile regionale evidenţiază sfârşitul politicii de stânga ignorante, atee, neo-marxistă şi favorabilă disoluţiei naţiunilor şi a Bisericii. Atentatele teroriste de la Paris i-a mobilizat exemplar pe francezii tradiţionali şi catolici spre urnele de vot pentru înlăturarea regimului socialist liberetinar al lui Hollande. Francezii şi europenii nu mai vor dictatura unui multiculturalism prost aplicat, care apără doar interesele străine de Europa. Nu e numai o victorie a bunului simţ francez, a tradiţiei, libertăţii autentice şi respectului ideii de stabilitate în Franţa, ci şi un semnal către Europa că aşa nu se mai poate: cu eurocraţii socialişti corupţi de la Bruxelles, cu iresponsabilul “filo-islamist” de Junckers, cu o Angela Merkel dispusă să accepta „cântece de sirenă” şi dolarii Arabiei Saudite şi SUA pentru primirea imigranţilor musulmani, care demantelează Europa creştină şi democratică, sprijinind în subsidiar Statul Islamic. Francezii şi europenii în general vor siguranţă şi stabilitate într-o Europă a valorilor istorice  proprii.

Frontul Național (FN), a obţinut circa 30% din voturi, în primul tur al alegerilor regionale de duminică, din Franța, potrivit sondajelor realizate la ieșirea de la urne. Frontul Național se află pe primul loc în cel puțin șase regiuni din cele 13, în primul tur al regionalelor. Raţională şi modestă, preşedinta Președinta Frontului Național (FN), Marine Le Pen, a salutat “un rezultat minunat” și a precizat că partidul pe care îl conduce are “vocația de a realiza unitatea națională de care țara are nevoie”. E un semnal clar că politica multiculturalismului ca unic scop: disoluţie a naţiunilor, civilizaţiei şi spiritualităţii creştine nu mai poate continua în Uniunea Europeană. E şi un îndemn pentru nemţi să schimbe clica politică iresponsabilă de la Berlin care atentează la identitatea poporului german şi la distrugerea Europei prin acceptarea nelimitată a imigranţilor musulmani şi a cotelor obligatorii pentru refugiaţi, ce pot deveni pepiniere ale islamismului terorist. Europa socialistă şi atee, înainte de victoria lui Marie Le Pen în alegeri, a însemnat îngăduinţă faţă de terorismul islamic, crearea enclavelor ghetou musulmane din Molenbeek, Nisa, Saint-Denis sau Rotterdam şi prigoana împotriva creştinilor europeni, a spiritualităţii greco-romane şi iluministe specifice bătrânului continent. Europenii au realizat deja falimentul Europei socialiste şi a modelului birocrat de la Bruxelles supus SUA şi intereselor Arabiei Saudite.

Franţa a dat semnalul, iar Cehia, Polonia sau Slovacia continuă ce au început: politica protecţionistă de apărare a valorilor, tradiţiilor şi naţiunilor europene. Victoria în alegerile regionale de la Paris trebuie să fie şi un semnal pentru partidele româneşti noi apărute ca Noua Dreaptă, România Unită sau grupările pe Facebook de tipul „neamorganizat” născute din febra protestele în Piaţa Universităţii, că se poate să se câştige alegerile de către forţe naţionale, responsabile, patriotice şi româneşti, care sunt preocupate doar de interesul ţării şi prosperitatea românilor. E un semn de încurajare francez pentru români că se poate refuza dictatul Bruxelului, înlătura clasa politică coruptă şi statutul de neocolonie care ni l-au repartizat marile puteri occidentale şi multinaţionalele, în complicitate cu fundaţiile soroşiste ce investesc milioane de euro să ne „spele pe creier” că nu avem nevoie de valori, tradiţie, Biserică şi economie autohtonă. După victoria Frontului Naţional în Franţa mă aştept ca o forţă politică românească să spargă în sfârşit ciclul politic de coşmar anti-naţional de după 1990 şi să aducă normalitatea, progresul şi speranţa ca în România interbelică. Pentru prima dată Marseieza franceză rezonează cu speranţele tinerilor români: “Haideţi, copii ai patriei Ziua gloriei noastre Împotriva tiraniei a venit!”

de Ionuţ Ţene Napoca News

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php