Pomenirea lui Corneliu Zelea Codreanu la Tâncăbeşti. 28 noiembrie 2015

7 261

cyc-tancabesti-1930-386x600Slujba religioasă de pomenire, devenită tradiţională, în memoria lui Corneliu Zelea Codreanu şi a celor 13 camarazi ai săi, asasinaţi în noaptea de 29-30 noiembrie 1938, va avea loc sâmbătă 28 noiembrie 2015, ora 11, chiar pe locul asasinatului, lângă troiţa monumentală de pe liziera pădurii Tâncăbeşti, pe DN1.

Ceremonia religioasă are caracter privat. Cei ce doresc să participe, în vederea deplasării, sunt rugaţi să contacteze tel. 0722749249 / 0727699257 sau mail: buciumul@yahoo.com.

Dumnezeu să-i odihnească. În veci pomenirea lor.

7 Comments
 1. Relu says

  Dobrescule ai pus si pe parastasul Capitanului?Dupa ce ai pus stapanire pe sediul partidului si ai mancat banii din donatii si cotizatii acuma vrei sa pui stapanier si pe coliva de la parastas? Nestulule!

 2. Adrian Grigoriu says

  E bine că se face. Domnule Relu, acest lucru trebuie făcut. Daca dl. Dobrescu are acaesta initiatova, sa il laudam pt ca o are.

 3. pui de dac says

  :))))))Da bai Relule ai dreptate! in curand Dobrescu o sa fure sediile tuturor partidelor si o sa puna stapanire pe toate parastasele si toate colivele poporului. STAPANIER NESATUL! VIVAT! RELU TE IUBIM KCA TINE NU GASIM! :)))))

 4. Relu says

  Pui de dac?Nu ai curaj nici sa-ti pui numele.Pana cand o sa faci asa ceva i-ti doresc sa fi in continuare hartia igenica a lui Dobrescu.

 5. pui de dac says

  Relule ai probleme grave la cap plus Limba Romana unica stapana, dar a ta nu e :)) … tara arde si tu ai o singura obsesie DOBRESCU! Du-te frate la un psihiatru sau mai bine la un preot sa-ti citeasca niste rugaciuni de exorcizare…

 6. Partizanul says

  Relu Dragan. Psihopatul de serviciu al Miscarii Legionare. Unica problma din capul lui: Dobrescu

 7. Relu says

  S-a auzit un fosnet de hartie igenica.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php