#Colectiv INFORMAȚIE ȘOC: Anchetatorii Au Arătat Supraviețuitorilor Câteva Poze Cu POTENȚIALI TERORIȘTI

2 460

Nașul (Radu Moraru) lansează o INFORMAȚIE ȘOC:

Din informatiile pe care le am, anchetatorii romani nu exclud ca in Colectiv sa fi existat o mina criminala. Cu mult timp inainte de atentatele de la Paris, tot intr-o zi „neagra” de vineri, si la aproximativ aceeasi ora, practic la citeva zile de la Masacrul din Colectiv, supravietuitorii au fost rugati sa priveasca niste fotografii cu potentiali teroristi pe care Serviciile ii au in monitorizare. In sfirsit, o informatie care arata ca Serviciile nu au exclus un atentat terorist la Bucuresti, ceea ce ar fi fost extrem de grav. Inca nu stim daca tinerii supravietuitori au recunoscut vreun personaj sinistru de pe acele liste. Va tinem la curent.

thumb image

Fostul ministru de Interne Doru Viorel Ursu susţine cu convingere că tragedia din Colectiv este „o mână criminală”. „La modul de propagare a focului şi a gazelor toxice, pare un act voit şi nu un act intamplator”, a explicat fostul membru al Guvernului, sambata seara, la România TV.

Orice student de anul 3,4 la Drept ştia că morţii care au fost şi din păcate care vor mai fi se datorează inhalării de gaze toxice şi nicidecum arsurilor exterioare. Nu se spune despre leziuni traumatice osoase. Dacă a fost înghesuială în mod cert au existat fracturi costale care au interesat plămânii sau prăbuşindu-se şi călcându-se în picioare unii pe alţii era evident să apară şi aceste leziuni osoase, iar noi avem mari legişti şi specialişti în materie. Ori nu au fost, ori nu se vrea să se spună şi atunci nu mai avem teza imbrancirii si incercarii de evacuare. Este iar un semn de intrebare.

Cine îşi permite să stea 3 zile pentru a demara o anchetă în aşa ceva. Pentru a nu se gasi documente pe retele de prostitutie, trafic de droguri si alte probleme. Orice anchetator stie că nu poate să excludă mana criminala de acolo. La modul de propagare a focului şi a gazelor toxice, pare un act voit şi nu un act intamplator. Prin modul de derulare a evenimentelor mi s-a părut de la început că vorbim de o mână criminală şi nicidecum de o intamplare„, a declarat la România TV fostul ministrul de Interne Doru Viorel Ursu.

Numărul victimelor dezastrului din Colectiv continuă să crească. Duminică, o altă persoană a încetat din viaţă. Numărul deceselor a ajuns astfel la 60. Potrivit unor surse medicale, tânărul care a decedat se numeşte Alexandru Hogea, avea 19 ani şi era printre răniţii din clubul Colectiv care au ajuns în spitale din străinătate, el fiind internat într-o clinică din Viena.

Alexandru Mihai Iancu, un alt tânăr rănit în incendiu, a murit, sâmbătă, la Spitalul „Sf. Ioan” din Capitală, iar vineri, a decedat Andreea Ştefan la o clinică din Germania, unde a fost transferată în urmă cu aproximativ două săptămâni.

sursa: SoimPress

2 Comments
  1. ionut moraru says

    In sfarsit adevarul incepe sa iasa la lumina……

    1. Doina says

      Nu cred ca va iesi vreodata la lumina adevarul gol-golut! Declaratia pare o incercare de musamalizare a raspunderii celor care trebuiau sa previna accidentul, incidentul sau atentatul. Mai degraba ar trebui instituite masuri de pedeapsa dura pentru secaturile oplosite in posturi publice, numai pe criterii politice, fara constiinta si obisnuiti numai cu arta scuzelor!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php