Dan Puric, REACȚIE la ultimele zile: Țara trebuie DEVASTATĂ de prădătorii internaționali. Presiunile din afară sunt pentru avuţie, să ne transforme într-o colonie nenorocită

6 605
Invitat la România TV, actorul Dan Puric a comentat evenimentele care s-au petrecut în ultimele zile, în România.
 
Iată câteva din afirmațiile lui Dan Puric, conform siteului Cuvântul Ortodox:
[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=FVJVYoc3fi4[/embedyt]
„În Piaţa Universităţii sunt și au fost întotdeauna oameni de mare calitate care sunt bruiaţi de cârtiţa asta a serviciilor, care sunt deturnaţi. De la cerinţele lor legitime și adevărate de la început de a se schimba guvernul s-a ajuns în câteva zile la cereri de genul locurilor de veci gratuite. Încep să apară lucruri colaterale care rup linia de forţă a acestei revolte. Nu poţi să rezolvi lucrurile cu temperatura străzii, nu revoluţiile de stradă au schimbat lucrurile, ci revoluțiile de palat.
Gândiţi-vă că niciodată până acum în istoria acestui popor, nici pe vremea comunismului, nu a fost atacată Biserica făţiş! În clipa în care se cere o şcoală laică şi un stat laic se luptă împotriva imunităţii şi identităţii neamului românesc.Au scos o generaţie de tineri care atacă fiziologic această imunitate. Ei înşişi nu-şi dau seama ce ne-a ţinut pe noi în viaţă. Ne-a ţinut societatea civilă mii de ani sau Biserica, credinţa? Copiii aceştia care sunt îngropaţi acum sunt îngropaţi de Biserică!
Accidentul acesta pare întâmplător, dar îl simt din ce în ce mai mult ca o mână criminală. Se foloseşte „spray-ul paralizant” al ironizării scenaritei. Seamănă enorm de mult ceea ce se întâmplă cu revoluţiile care au fost deja premeditate.
Poporul român s-a resimțit fantastic pentru că e vorba de un lucru tragic şi se speculează asta, se instrumentalizează. De aici s-au ars etapele. S-a ajuns foarte repede de la un eveniment tragic la o demonstraţie stradală. Lucrul acesta mă face să mă gândesc că se încearcă un fel de primăvară arabă pe spatele poporului român.
În două săptămâni se va termina această revoluţie [s-a terminat chiar cu mult mai repede – n.n.]. Va rămâne trauma în suflete şi România va rămâne la mâna ocultei internaţionale și a derbedeilor. Trebuie maturitate politică, conştiinţă și decizie. Ţara e în mâinile celor care au adus-o în acest stadiu în ultimii 25 de ani, ţara e într-o catastrofă morală şi socială. Cei care instrumentalizează protestele sunt pregătiţi pentru orice scenariu ar apărea în stradă; problema celor care reuşesc să se ridice e cum să rămână în picioare! Nu se poate fără o concepţie, fără o structură, chiar dacă energia este bună. E nevoie de o schimbare radicală, oamenii să devină responsabili, corecţie, cinstiţi și români! Fiecare să-şi facă partea lui!
Băieţii de la putere care au căzut acum au căzut pentru că au fost puţin cam neascultători: trebuia dată și Roşia Montana, şi Chevron-ul, care e un criminal economic, trebuia să-şi facă treaba, şi ceea ce s-a găsit în Marea Neagră… Ţara trebuie devastată de prădătorii din jurul nostru, există o ocultă internaţională.
România are nevoie de oameni de un anumit calibru. În ţara asta există oameni de mare valoare care trebuie să-şi asume vocaţional condiţia de român! S-a dat cu un spray paralizant ca să se creadă că, dacă eşti naţionalist, înseamnă că eşti xenofob, şovin, antisemit şi te paralizează în mişcări. Nu mai ai voie să-ţi iubeşti România!

Noi ne-am pierdut demnitatea, deşi suntem neam voievodal. Ce avem noi acum sunt chestii de împrumut. Iohannis are rolul de a cosmetiza, în spatele lui e o caracatiţă şi el trebuie să facă jocurile. Clasa politică e degenerată. Nu se poate schimba în întregime, pentru că sunt aceiaşi, societatea civilă are reflexe când mature, când imature, în Piaţă totul e mozaicat, e împânzită de securişti.

Credinţa ne-a ţinut de mii de ani în picioare în faţa barbarilor. Ierarhii au fost mai mult sau mai puţin reprezentativi, capabili, însă asta nu l-a făcut pe român să slăbească. Biserica şi credinţa nu pot fi disociate. În ultimii ani s-a întețit lupta împotriva Bisericii într-un mod instituționalizat, s-a înteţit lupta împotriva modelelor culturale, s-a votat o lege antiromânească, se atacă valorile tradiţionale, se atacă istoria. Mioriţa se învaţă juridic, trăim epoca cu drepturile hoţului, toţi derbedeii pot să aibă cerinţe în Piaţa Universităţii pe lângă oamenii de calitate. România a ajuns fără cap, e într-o improvizaţie continuă şi la mâna tuturor piraţilor din afară. Presiunile din afară sunt pentru avuţie, vor să ne transforme într-o colonie nenorocită.

Se mahalagește și se manelizează suferinţa oamenilor, e instrumentalizată, e manipulată. Există două Românii: cea strivită, mutilată, ordinărită și cea profundă – cei care au dat sânge, doctorii excepţionali, cei de la SMURD, jandarmii, poliţia, preoţii. Hai să ne axăm pe România profundă. Dar fără cap nu putem merge înainte.
Occidentul sau SUA oricum sunt responsabili, că ei ne-au dat pe mână bolşevicilor. Copiii trebuie să aibă un trecut ca să se poată proiecta în viitor. Ceea ce se întâmplă acum este un dezastru bine organizat, premeditat, se şi aşteaptă asta, pentru că ţara este cu cât mai degenerată, cu atât mai uşor guvernabilă. Dar există și replica dată de Bunul Dumnezeu, pe care ei nu o ştiu. Acest popor are o tărie a lui şi el nu se va lăsa păcălit. E un moment de cotitură în care clasa politică s-a compromis vizibil şi ceva se va întâmpla, dar pe alte trepte istorice”.
„S-a ajuns foarte repede de la un eveniment tragic la o demonstraţie stradală. Se mahalagește și se manelizează suferinţa oamenilor, e instrumentalizată, e manipulată. Ceea ce se întâmplă acum este un dezastru bine organizat, premeditat, se şi aşteaptă asta, pentru că ţara este cu cât mai degenerată, cu atât mai uşor guvernabilă”..
6 Comments
 1. marian iliescu says

  Degeaba vorbeste de credinta crestin ortodoxa , daca este Mason !!! L-a tradat pe Parintele Iustin Parvu si la AIUD nu mai seamana a manastire Ortodoxa !!!

 2. ionut moraru says

  L-a Aiud s-a ocupat parintele Augustin de „moschee”. Plecat de la Petru Voda si ….trecut in aceeasi organizatie „discreta” ca individul cu nume de insecta. Dupa ce am scris la „Cuvantul Legionar” despre asta l-a sunat Puric pe Nicador Florea Zelea-Codreanu si i-a spus la tel ca „e dezolat ca nepotul Capitanului crede asta despre el”.
  Iar in trapeza de la manastirea Petru Voda, noaptea, cu ani de zile in urma cand trebuia sa intram la Parintele Iustin impreuna cu Nicador, am fost bagati „la vip-uri” in trapeza preotilor. Erau doar ei cu mine si inca doua persoane de la Nicador. Si stand langa preoti am auzit :” Doamne si parintele Augustin s-a dat cu masoneria?!….A luat-o razna mai, s-a rupt de noi…” . Intrebati-l pe monahul Teodot. Era in anul 2007 sau 2008!

 3. Tom Degețel says

  Un turnător deconspirat de CNSAS.

  “In baza Notei de Constatare DI/I/1305 din data de 10.05.2010, intocmita de Directia de Specialitate din cadrul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, in care se regasesc urmatoarele elemente: domnul PURIC Liviu Dan este titular al dosarului fond retea nr. R 64665 (cota CNSAS). Domnia sa a fost recrutat “in scopul supravegherii informative a elevilor din cadrul Liceului de Arte Plastice N. Tonitza”; la data de 15.03.1976 a semnat un “Angajament” atribuindu-i-se numele conspirativ “CRISTIAN”
  …………….

  Mă mir că nu vă este rușine să publicați numele acestui colaboraționist al Securității comuniste care este o rușine pentru Europa.

 4. pui de dac says

  Deci pt habotnicii de serviciu ca si mie mi se spune cateodata asa; 1.bai nene inainte sa fie „moschee” Catedrala Sf. Sofia din Constantinopol in afara de minarete avea alta arhitectura? Asa erau basilicile (bisericile) in primele secole de crestinism pe vremea aia nici macar nu existau moschei. Doar n-o sa spuneti acum ca Sf Constantin si Iusitinian cel Mare au construit moschei. Proiectul de la Aiud a fost facut impreuna cu asociatiile fostilor detinuti politici; daca nu-i convine lui Filoateu balan sau lui Victor Roncea treaba lor sa se exprime; 2. M-am saturat ca de fiecare data cand vine cineva cu propuneri constructive sa i se dea cap: ba ca-i mason, ba ca a fost securist la 16 ani etc etc; voi stiti numai sa demolati? propuneti frate ceva, propuneti un om , un proiect ca ne tinem numai de parastase de 26 de ani; propuneti ceva realist ca neamul nostru sufera si noi ne certam in continuare cred ca cel mai bun nume de partid ar fi nu Romania unita ci Romania dezbinata….Ce facem cu tara , ce facem cu neamul, cum intoarcem tinerii de pe caile pierzarii? cu certuri interminabile si acuze nesfarsite; jidani si masonii AIA REALI, isi freaca mainile de bucurie ca suntem dezbinati. Ma intreb oare cum ne va judeca Dumnezeu in legatura cu ce-am facut fiecare pt neamul sau; daca oamenii astia totusi sunt de buna credinta si vor binele neamului si noi stam si le dam in cap in continuu, cum vom raspunde? ne-am certat pt neam? i-am desconspirat pe unii ca-s masoni, ex secu etc etc; dupa voi Sf Pavel ca fost prigonitor al crestinilor nu ar fi avut niciodata dreptul la drumul Damascului, necum sa propovaduiasca ulterior crestinismul neamurilor. Spuneti-mi concret cu ce au gresit Puric, Georgescu etc ce rau au facut acestui neam? Sunt mai buni cei care au fost la conducere din 89 incoace? Din contra eu zic ca activitatea lor a fost eminamente pozitiva. A mai vorbit cineva pe sticla de Sfintii Inchisorilor la ore de maxima audienta? a mai tinut cineva conferinte in toata tara pe aceeasi tematica sau (si) nationalista? a mai venit cineva cu un proiect concret crestin nationalist bine structurat; spuneti-mi nume , dati solutii CONCRETE ca la dat in cap se pricep toti si jidanii si bolsevicii asta si vor : sa fim in continuare dezbinati si fara solutii sau sperante de redresare…Trezeste-ne Doamne! Lumineaza-ne!

 5. ionut moraru says

  Mai pui de dac, ne spui ca proiectul a fost facut cu asociatiile fostilor detinuti. Pai intreaba-l pe Jaques Vasile Iamandi fost detinut politic ce parere are despre Puric si moscheea de la Aiud. Ca da cu el de toti peretii si indeamna tinerii sa vina doar la monumentul de sus.
  Cine a venit cu propuneri constructive? Ca realizarea e eminamente distructiva.
  Sa propunem ceva? Pai s-a propus si a fost respins proiectul parintelui Iustin! Si aprobat ce-l masonic. Deci bati campii!
  Ne tinem numai de parastase? Pai sunt mai importante decat multe lucruri de fatada facute. Daca nu intelegi rostul lor si nu simti comuniunea cu mortii nostri, e problema ta. Bagatelizezi parastasele ptr ca nu vezi decat suprafata. Si asta e vina noastra?
  „…..daca oamenii astia totusi sunt de buna credinta si vor binele neamului si noi stam si le dam in cap in continuu, cum vom raspunde? ne-am certat pt neam? i-am desconspirat pe unii ca-s masoni, ex secu etc etc;”
  Ce avem noi nene cu niste masoni si securisti daca astia sunt oameni de bine? Ca doar nu sunt sponsorizati si platiti sa induca tinerii in eroare si sa absoarba elementele nationaliste, Doamne fereste! Da, e foarte important ptr neam sa deconspiram securistii si masonii. Adica impostorii. Extrem de important.
  „..dupa voi Sf Pavel ca fost prigonitor al crestinilor nu ar fi avut niciodata dreptul la drumul Damascului, necum sa propovaduiasca ulterior crestinismul neamurilor. ”
  Diferenta esentiala intre Sf Pavel si puricul Dan este ca unul a recunooscut ce a fost si a facut si altul nu! Ba s-a aflat si peste 2000 de ani ce a facut! Repet: insecta a sunat nepotul Capitanului sa-i spuna ca e consternat de ce se crede despre el! Un fante las, fara caracter, care l-a numit „ramolit” pe parintele Iustin, pe care sa-l luam exemplu? Niciodata. Rolul lui a fost doar acela de circar chiar si atunci cand vorbea de Neam. El juca un rol la teatru. Fara nici un drept moral!
  Calin Georgescu. Ce aveti fratilor cu el, ce daca e mason de grad mare ca vorbeste frumos de neam.? Si de fapt ce aveti cu jidanii ca ne dau si ei cate un os sa roadem , mancam si noi o bucata de paine de pe urma lor!
  „Spuneti-mi concret cu ce au gresit Puric, Georgescu etc ce rau au facut acestui neam?”
  Au gresit ca s-au inscris intr-o organizatie satanica si ne vorbesc despre crestinism si eroi. Au gresit ca au devenit slugi ale masoneriei si nu ale neamului romanesc, ptr ca e bine stiut cum merg obedientele in masonerie. Au gresit ca nu au recunoscut ca sunt in masonerie. Au gresit ca nu au spus ca au fost informatori ai securitatii si ofiteri activi inca (unul dintre ei). E suficient sau mai trebuie? Inteleg ca in conceptia ta trebuie sa dam mana si sa jucam hora cu masonii si securistii. Niciodata! De aia s-a ales praful de tara asta ca am tolerat prea mult jegurile servite de Oculta.
  Ei au propuneri constructive si noi nu? Pai hai sa ne inscriem toti in masonerie, ni se ofera in secunda doi bani si avem si noi propuneri constructive si nu mai murim nici de foame! Ce zici, o fi bine?
  „..a mai tinut cineva conferinte in toata tara pe aceeasi tematica sau (si) nationalista? a mai venit cineva cu un proiect concret crestin nationalist bine structurat; spuneti-mi nume ” Ce sa raspund la asta? Cred ca ai fost plecat de pe planeta sau te uiti prea mult in gura masonului puric si nu mai ai timp sa ii vezi pe ceilalti! Din pacate.

 6. Onofrei Alexandru says

  Ionut nu pot comenta nimic despre d-l Iamandi; tot respectul pentru statutul dumnealui indiferent ce declaratii face public sau mai putin public. Eu pot spune despre batranii pe care ii cunosc si care au incercat sa ne educe, sa ne formeze. Domnul Virgil Totoescu, fost detinut in Zarca alaturi de Gheorghe Grecu comandant legionar si alti fosti detinuti politic d-l Gheorghe Jijie, d-l Constantin Iulian s.a. au aprobat acest proiect. Poti lua legatura si cu camarazii din Bucovina ; d-l Totoescu, in masura in care ii va permite starea sanatatii iti poate explica toata simbolistica arhitectonica a constructiei. Nu este vorba de niciun proiect „masonic” sau „moschee”. Sper sa nu fie acuzati acum si acesti veterani ai temnitelor comuniste dintre unii nemaifiind printre noi nu se mai pot apara, ca ar fi (fost) „masoni”. Cat despre Dan Puric nu am absolut nicio dovada ca ar fi mason; despre Calin Georgescu nu pot sa ma pronunt categoric pentru ca nu il cunosc deloc. Sunt de acord cu pui de dac in legatura cu aceste dispute fara rost in timp ce tara se duce de rapa. Cu ce-am contribuit la bunul mers al ei noi cei care ne batem cu caramida in piept ? Ce am facut concret pentru neamul acesta? Ne-am impartit in „codrenisti” si „simisti” si aruncam cu piatra in „masoni” imaginari. Nu cred ca parintele Justin , sau alti mari duhovnici, sau sfinti ai inchisorilor sau Capitanul ar fi aprobat aceasta atitudine. De altfel cred ca nu este nici placuta Lui Dumnezeu…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php