COMEMORAREA MOŢA-MARIN. Comunicatul Asociaţiei Majadahonda.

0 538

Monumentul_de_la_MajadahondaAm primit de la dl Sorin Olariu, reprezentantul oficial în România al Asociaţiei Majadahonda din Spania, următorul comunicat:

Ca urmare a  celor  întâmplate în ultimul timp, considerăm că este necesar că acest anunţ să fie făcut mai devreme în acest an.   

Asociaţia pentru Custodierea Monumentului Moţa-Marin de la Majadahonda anunţă pe această cale, precum în fiecare an de la înfiinţarea Asociaţiei: Comemorarea legionarilor Ion Mota si Vasile Marin se va desfășura sâmbătă 9 ianuarie 2016, ora 12, la monument.         

Cu toate că terenul este proprietatea Asociaţiei, consiliul local din Majadahonda, cu voturile grupurilor municipale PSOE, IU şi „Suntem  Majadahonda” (cu abţinerea   grupurilor PP şi Centrisras) a adoptat o hotărâre în vederea demolării monumentului.

În afara contactelor şi acţiunilor juridice întreprinse de Asociaţia pentru Custodierea Monumentului Moţa-Marin de la Majadahonda în vederea întreţinerii monumentului, terenului şi cultului eroilor Moţa şi Marin, considerăm că, anul acesta, este esenţial să participăm cu toţii, printr-un act unitar de sprijin si de apărare a monumentului.

Toate organizaţiile, asociațiile si grupările naţionaliste, ca de altfel şi orice persoană particulară, sunt binevenite la  acest eveniment pentru  ca avem un singur obiectiv cu toţii : acela de a apăra şi de a conserva monumentul!

 Camarazii  Ion  Moţa  şi  Vasile  Marin:  PREZENT  !

Traiasca  Legiunea  si  Căpitanul  ! 

Traiasca  Romania  !

Arriba  Espanna  !

Camil  Abegg – Preşedintele Asociaţiei pentru Custodierea Monumentului de la Majadahonda

Miguel Menendez Pinar – reprezentant al naţionaliştilor spanioli

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php