CONDAMNĂM DETURNAREA PROTESTULUI DE CĂTRE ANARHO-COMUNIŞTI!

7 1.085

Este condamnabilă încercarea unor grupări cu puternic caracter anticreştin şi neomarxist de a infitra şi deturna amplul protest spontan generat de tragedia din clubul Colectiv. Consider că atitudinile duşmănoase afişate de aceste elemente faţă de simbolurile şi instituţiile religioase ale celei mai mari părţi a poporului român nu vor face decât să întoarcă marea masă a societăţii împotriva acestui protest.

aiud drapel cruce mausoleu

După părerea mea, aceste grupări sunt direct legate de reţeaua ONG subordonată financiar şi ideologic lui George Soros şi unul din scopurile lor este acela de a dezbina şi destabiliza societatea românească. De aceste tendinţe nu sunt străine, în opinia noastră, unele forţe externe interesate în destabilizarea şi slăbirea statului român şi parteneriatului strategic căruia acesta aparţine.

Fac un apel la toţi protestatarii lucizi şi bine intenţionaţi din Piaţa Universităţii, să ia atitudine şi să combată aceste grupuri şi elemente care nu au nimic comun cu lupta noastră, a celor care din decembrie 1989 încoace am militat pentru Libertate şi stat de drept.

Florin Dobrescu

7 Comments
 1. JE says

  – Hipsterimea şi rocărimea română, masa de manevră a celei mai abjecte manipulări de la revoluție încoace
  http://bit.ly/1S8OOKt

 2. ionut moraru says

  Majoritatea celor din strada sunt „liber cugetatori”, antitei, iar alti naivi, fara capacitate de analiza a situatiilor, ci doar purtati de frustrari -legitime ce-i drept- si impulsuri de moment.
  Adunatura aia pute a ateism de la o posta.
  Au racnit ca nu au venit preotii ortodocsi imediat dupa incendiul produs in „crestinescul” local, unde unii trageau la nara, dupa care au inceput sa afiseze mesaje anticrestine, inclusiv „vrem spitale nu biserici”. Pai tocmai de aia ti-au venit medicii si nu popii! Ca tu vroiai spitale nu biserici! De ce ai mai reclamat lipsa lor daca nu ii vroiai de fapt??
  Ce sa le mai explici ipochimenilor ca spitalul a fost la origine asezamant crestin, ca de aia si avem printre altele crucea rosie si nu compasul si echerul rosu!

 3. cristian neagoe mateescu says

  NIHIL SINE DEO.Nimic nou sub soare,spune Sfanta Scriptura,tot ce a fost va mai fi si tot ce este a mai fost.Dar pentru ceea ce urmeaza sa vina de ce nu ne intrebam si nu ne facem griji pentru ca inca nu suntem pregatiti? Cuvantul Apostolului Neamului Romanesc sunt de bun augur,acum in aceste clipe triste prin care trece tineretul romanesc inclusiv intreaga societate romaneasca:”vreme trece,vreme vine……tu ramai la toate rece…(no comment)Suntem cu totii vinovati,cu atat mai mult cei care cu adevarat vor o schimbare radicala a acestui sistem corupt ,imoral,ilegal si nu in ultimul rand CRIMINAL,dar care prefera sa stea acasa la caldurica in fata televizoarelor profitand ca in decembrie 1989.”Confrati ce azi luptam in plina strada/sa nu ne mai lasam iar dusi de nas/Ati observat,si astazi guverneaza/tot cei ce ieri cu gloannte-n noi au tras.Caci plange-n ceruri astazi Eminescu/iar Doina sa mai tare se aude/Iar Romania nu-i pentru alde…escu/Si Adevarul nu ni-l poate ascunde.Romani,Crestini sa ne trezim la vreme/Asa cum imnul sfant ne da povata/Caci daca azi dormim maine vom geme/Si lantul greu il vom purta o viata,Doamne ajuta!Cu respect cristian neagoe.

 4. ionut moraru says

  Iesirea in strada – LEGITIMA LA PRIMA POLEIALA SI IMPULS NATURAL- este inutila.
  CELOR DE LA FDC LE-AM SPUS SI I-AM RUGAT SA NU O FACA DE DATA ASTA, strada este o remorca la actiunile lui Soros cocotat pe niste izbucniri, in fapt mici fata de ceea ce vrea el sa faca la nivel regional. DESTABILIZARE SI PRELUARE A UNOR POSIBILITATI IN FATA RUSIEI PRIN HAOS IN TARA. E o lupta intre doua mari puteri si noi suntm teren de lupta. Va trece vremea si vor iesi adevaruri incredibile la suprafata, inclusiv cu acest club, unde unii ca la 11 sept, au fost sfatuiti sa nu vina in ziua aia!!!!! Depun marturie in sensul asta!!!!
  Steag fals. Vrei sa aseman la nivel micro si regional cu ceea ce vrea sa faca jidanul ala dement numit Soros, care este un pion pe harta Noii Ordini MOndiale?
  Am propus de la infiintarea asociatiei si de cand am crezut eu de cuviinta ca ne vor manca cainii, sa facem un fel de Forum legionar, Federatie, etc denumirea nu conta, in care fiecare sa-si pastreze identitatea juridica dar sa actionam impreuna in caz de avarie. Respingeri, arogante, etc. DACA NOI ERAM ACUM O SOCIETATE CIVILA PUTERNICA LEGATa PRIN ACELESI IDEI, DOGME, ACTIUNI, ETC, SAREAM IN CAPUL SASULUI IOHANNIS CARE A SPUS CA ARE E L ONG-URILE LUI. PREFERATE SAU DICTATE…..PREGATITE DE BAIETI. SI PE ASTA NE-AU SPART!P PARTIDELE DISPAR, NU MAI AU CREDIBILITATE SI VINE „NOUA SOCIETATE CIVILA” CREATA IN LABORATOARE!!! AMERICA DEJA CONDUC PRIN ONG-URI! Tot ale lor ,tot pregatite ,dar suna ONG, nu PARTID! Poate macar la comemorare de la Tancabesti sa facem un exercitiu de crestinism si sa mergem toti odata. Lucru pe care eu il doresc de ani de zile.. Doamne ajuta!

  1. sanda alexandru says

   Sunt de acord cu cea spus Ionut Moraru si pot confirma aratate. Este foarte buna vechea propunere ca la Tincabesti sa fim toti impreuna.
   Unitatea sa fie UNITATE
   TRAIASCA LEGIUNEA SI CAPITANUL!

 5. ionut moraru says

  Orice urma de „E „sau de „I „la comentariile mele, se cauzeaza unei proaste tastaturi pe care o detin.

 6. Adrian says

  Schwartz György, păcat că nu a trăit în România anilor ’30, mare păcat !!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php