România „în fierbere”. Peste 70 000 de oameni în stradă

1 426

La ora 21:30, în toată România, au ieşit în stradă peste 70.000 de oameni, ceea ce nu s-a mai întâmplat de la Revoluţia din 1989.

Protest anti-Piedone

În timp ce Bucureştiul este „în fierbere” cu peste 35 000 de oameni în stradă, miercuri, 4 noiembrie, la orele 21.30, au loc proteste de amploare şi în marile oraşe din ţară.

Încurajaţi de mesajele şi postările de pe Facebook care spun că doar demisiile primarului Piedone şi respectiv a guvernului Ponta (cu demisia premierului cu tot) nu înseamnă nimic, românii vor o ţară fără politicieni corupţi.

La ora 21:30, în toată România, au ieşit în stradă peste 70.000 de oameni, ceea ce nu s-a mai întâmplat de la Revoluţia din 1989.

Timişoara: peste 10.000
Iaşi: 5.000
Cluj: 5.000
Craiova: 5.000
Sibiu: 5.000
Constanţa: 3.000
Focşani: 1.000
Galaţi: 3.000
Botoşani: 500
Petroşani:500

Diaspora protestează, de asemenea. 200 de persoane s-au adunat în centrul Parisului, în zona Trocadero, plasată în apropierea Turnului Eiffel. Protestatarii scandează mesaje precum „Diaspora e cu voi” şi „Corupţia ucide”.

În Italia şi Spania s-au creat evenimente de protest pe Facebook pentru zilele următoare.

sursa: Epoch-Times

1 Comment
  1. IO../gerules says

    .Daca nu e nimeni sa organizeze strategic aceasta populatie guvernatorii iar vor rade si triumfa spunand pe buna dreptate ca romanii doar ies in strada si nu fac nimic ,fac doar pe la colturi sau pe ei,dupa care dau cu romanasii nemutumiti doar,de pamant de nu se vor vedea poate niciodata.Vor face mai rau ca la marea manifestatie a tarii din dec.1989 zisa Revolutie,cand romanii nu au fost organizati de nimeni,ceilalti au fost ca la carte si au invins,banditii…Acestia apoi s-au inmultit ca sobolanii autodefinindu-se revolutionari,care sug tara romanilor de vreo 25 de ani.Romanii au paricipat in dec. 1989 la cea mai mare manipulare din istoria tarii lor;s-au suparat in corpore pe cel care i-a ridicat din cenusa si i-a prezentat lumii ca pe niste bibelouri pretioase a unei istorii ascunse,asezandu-i in case moderne,in scoli de toate gradele,cu beneficii materiale si spirituale aproape unice in lume,se poate spune ca s-au suparat pe tatal lor ca prostii,da,au fost prosti,prostiti mai binezis.Romanii au fost impiedicati sa vada aceste lucruri folosindu-se cea mai perfida arma;arma psihotronica si psihica.Istoria din ’89 se va repeta?Singura raza de lumina apare prin deschizatura orizontului lumii de catre China si Rusia.URSS-ul nu mai exista s-a mutat in UE,a ramas Rusia,prima si cea mai mare victima,cumplita,a celor care l-au inlaturat pe Ceausescu folosindu-se de romanii insisi.Daca mintile curajoase ale romanilor,cate vor mai fi ele,nu smulg Romania din ghiarele UE se pare ca orizontul de care am amintit se va inchide.Numai apropierea de BRICS se pare ca e ultima solutie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php