TRATAMENT PENTRU VIAȚA TIMEEI

0 416

Timeea luptă pentru viață cu o boală necruțătoare. Are aproape șase ani și a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută în urmă cu câteva luni. Părinții ei au ales să urmeze tratamentul la clinica San Matteo din Pavia și au reușit să obțină fonduri pentru asta. Acum au însă nevoie de ajutor ca să poată rămâne acolo până la sfârșitul ședințelor de chimioterapie. Chiria și alimentația specială a fetiței înseamnă cheltuieli imense și, fără bani, Timeea ar trebui să întrerupă tratamentul.

Primele simptome ale Timeei au fost observate la școală, de către educatoare. Avea o paloare în obraji, obosea foarte repede, nu mai putea să se joace, așa că părinții au mers cu fetiță la un control. Când au ajuns acasă după control, familia a fost sunată de medici să meargă către noi investigații, pentru că Timeea era suspectă de leucemie.

Analizele au confirmat suspiciunea medicilor, iar vestea că Timeea are leucemie i-a îngrozit pe părinți. Disperați, au căutat cea mai bună variantă ca să își țină în viață unicul copil.

Ilie Bican, tatăl Timeei:

“În prima fază, am ajuns cu ajutorul unei asociații în Pavia. Tratamentul de acolo este diferit față de cel din România, grija doctorilor la fel, suntem tratați diferit și totul decurge bine.

 Suntem de 4 luni în Italia. Suntem atenți, speriați, fiica mea s-a maturizat, știe ce boală are, știe că boala poate duce la moarte. La întrebarea – de ce ea ? – , i-am spus că a mâncat prea mult zahăr și cicocolată“.

Ca tratamentul ei să dea roade, Timeea trebuie să mai stea la clinica din Pavia o perioadă lungă de timp. Deși părinții au reușit să obțină tratamentul fetiței gratuit, au nevoie de susținerea noastră ca să își poată plăti chiria și alimentația specială a Timeei.

Chiria și transportul dus-întors la spital costă 1.000-1.500 euro/lună. Alimentația Timeei este mereu diferită, nu poate mânca reîncălzit, sunt foarte multe restricții.

Toate aceste sacrificii nu vor fi degeaba pentru fetiță, căci medicii de acolo le-au dat 95% șanse de vindecare dacă merg până la capăt cu acest tratament.

Tatăl Timeei:

 ”Oamenii care vor să ne ajute o pot face oricând, am încredere că vom găsi resursele financiare. Pentru fiica mea fac orice”.

 

CUM POŢI AJUTA

O putem ajuta să se întoarcă sănătoasă acasă dând pentru ea un SMS de doi euro la numărul 8848.

Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

De asemenea, puteţi dona (Timeea vă mulţumeste şi pentru acest gest minunatprin Telekom România, telefonie fixă, formând: 0 900 900 301- 10 euro/apel 0 900 900 303 – 3 euro/apel 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru românii din străinatate). Menţionaţi numele copilului.

Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “Timeea Bican”.

CIF 18212553: în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500, în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500 deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

SURSA: Fundatia Mereu Aproape

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php