Parintele Amfilohie Brânză: „O să ne săturăm de legi omeneşti pentru că am refuzat legea lui Dumnezeu”

4 782
amfilohie-branza-e1394736916724

„Voi aţi fugit de legea Mea? O să vedeţi legi omeneşti care o să vă încalece la voi în casă, la voi în ţară, o să ne săturăm de legi omeneşti pentru că am refuzat legea lui Dumnezeu, am refuzat Evanghelia, am refuzat Biserica şi căutăm o nouă ordine mondială.
Ne-am tâmpit cu totul din punct de vedere duhovnicesc şi o să pătimim. Nu există pentru greşeală să nu fie şi răsplată pe măsură. Şi avem de plătit cu vârf şi îndesat.Pentru asta ne mai ţine Dumnezeu în viaţă, pentru lacrimile Maicii Domnului, pentru rugăciunile sfinţilor şi ale celor care se mai nevoiesc în post, în înfrânare şi aşa mai departe”.
Parintele Amfilohie Brânză – Cuvântare despre evanghelia umblării pe mare a lui Iisus Hristos.
4 Comments
 1. elena lazar says

  adevarat este tot ce spune parintele Amfilohie. Sa ne intoarcem la Dumnezeu, la credinta, la SF. Evanghelie, la rugaciune, sa margem cat de des putem la Biserica pt. ca este casa Lui Hristos, pt. ca deja este tarzi pt. cainta.

  1. Sanda Alexandru says

   Tot respectul pentru parinteleAmfilohie.Un mare luptator purtind crucea si spada neamului.Clerul bisericesc ar trebuii sa-i urmazw indemnul.
   In toate aparitiile publice a militatat pentru intarirea credintei si iubirea deNeam si Tara
   Traiasca Romania
   Traiasca legiunea si Capitanul

 2. Dan Paval says

  Dreptate are parintele!

  Occidentul s-a indepartat NEPERMIS demult de Dumnezeu si vrea sa ne atraga si pe noi in aceasta blasfemie!
  Biserica Romana ramine STILPUL crestinatatii la noi si de ea trebuie sa ne legam si sa ne punem toate sperantele!

 3. marian iliescu says

  Alina Mungiu -Pipidi a scris o piesa blasfematoare la adresa Domnului Iisus Hristos.Piesa de teatru s-a jucat cu actori dezbracati pe scena, la Iasi.Nu are nimic sfant. A mai scris despre Moscheea din Bucuresti ,facand apologie musulmana intr-o tara crestina .Femeie fara Dumnezeu :satana ,sub infatisarea Arhanghelului Gavriil, i-a dictat Coranul lui Mahomed ; Mahomed este in IAD !!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php