Triumful castității: Administrația SUA a recunoscut că abstinența este cea mai eficace formă de evitare a bolilor cu transmitere sexuală

0 367

Raportul anual 2015, emis acum 2 săptamâni, al Center for Desease Control (Centrul pentru Controlul Bolilor), organism guvernamental al SUA cu destulă influență pe plan externe, confirmă că abstinența sexuală e cea mai potrivită formă de educație sexuală. Abstinența a triumfat, deci, asupra educației sexuale comprehensive (explicite)!

castitate-abstinenta-sexuala

Ironic, raportul a fost emis de Administrația Obama, care în mod oficial promovează educația sexuală comprehensivă (explicită). Pentru prima dată CDC recunoaște și recomandă, în mod oficial, abstinența și monogamia ca cele mai bune metode de prevenire a bolilor transmisibile. Bolile transmisibile au devenit o adevărată maladie în America și tratamentul lor costă 16 miliarde de dolari din fondurile publice, anual. Noi variante ale bolilor venerice deja cunoscute apar peste noapte și se dovedesc tot mai rezistente la medicamentele disponibile. În fapt, CDC recunoaște că America a pierdut războiul împotriva bolilor transmisibile. Dacă până acum recomanda folosirea metodelor artificiale pentru prevenirea infecțiilor, cum ar fi prezervativele, acum recomandă, iată, abstinența și monogamia!

Concluzia raportului CDC este importantă și merită să fie cunoscută în contextul în care scandalul „educației sexuale” își face loc și în România tot mai pregnant:

„The most reliable way to avoid transmission of STDs is to abstain from oral, vaginal, and anal sex or to be in a long-term, mutually monogamous relationship with a partner known to be uninfected. For persons who are being treated for an STD other than HIV (or whose partners are undergoing treatment), counseling that encourages abstinence from sexual intercourse until completion of the entire course of medication is crucial.”

(„Cea mai bună metodă pentru prevenirea transmiterii bolilor venerice este abstinența de la sexul oral, vaginal ori anal, ori relațiile monogame de lungă durată cu o persoană care nu e infectată. Pentru persoanele care sunt tratate de o boala transmisibilă alta decât SIDA, consilierea pentru abstinența de la relații sexuale până la terminarea tratamentului medical este crucială.”)

Textul Raportului 2015 poate fi accesat aici

de PRO VITA București

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php