SECURISTUL NICA de la PSD a minţit! LEGIONARII trimişi în puşcării, la 25 de ani după ce Iliescu îi prezenta ca pericol în iunie 1990!

4 516

Turnătorul Ciprian Nica a mințit astăzi cu nesimțire Comisia Juridică

Declarat definitiv și irevocabil de ÎCCJ fost colaborator al Securității ca poliție politică sub numele de turnător Bratosin, PSDistul Ciprian Nica a susținut azi în Comisia juridică (unde deja am prezentat ce persoane au fost desemnate de partide: păpuși, mecanici auto) un amendament la legea pentru modificarea Ordonanței 31/2002 privind interzicerea organizațiilor și simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob și al promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii prin care „mișcarea legionară este considerată o organizație fascistă care a activat în perioada 1927 – 1941 sub denumirea de Legiunea „Arhanghelului Mihail”, Garda de Fier și Partidul Totul pentru Țară.

În susținerea sa, fostul lingău al securiștilor care își turna încă din liceu colegii care ascultau Europa Liberă, care întrețineau relații sexuale etc., a argumentat că acest „caracter fascist al mișcării legionare este confirmat de către Academia Româna prin Dicționarul explicativ al limbii române din 1998 care la explicația atribuită legionarului precizează că acesta este „membru sau simpatizant al organizației fasciste din România interbelică sau gardist”. Ceea ce a omis Nica să spună este că în ediția ulterioară, din 2009, definiția dată de Academie se schimbă: „Membru al mișcării social-politice de extrema dreaptă, reprezentată de partidul Garda de Fier; gardist” așa că argumentul său de autoritate de fapt NU EXISTĂ!
Escrocarea membrilor comisiei juridice a mers mai departe: „manualul de istorie din clasa a XII-a, aprobat de Ministerul Educației, spune că partide cu caracter fascist au apărut și în România în 1927” a mai spus Nica. Și el a identificat deși manualul nu o face, că ar fi vorba despre Garda de fier!

Comunistule, ai ajuns la 25 de ani de la căderea regimului tău iubit să declari tu, legionarii ca fiind fasciști prin lege? Dar ce frustrări ai lepră securistă? Ale cui jocuri le faci și în folosul cui? Pe cine mulțumești cu acest amendament. Pe ruși?

Membrii Comisiei juridice au adoptat, bineînțeles, amendamentul.

SURSA: Curentul

4 Comments
 1. Dan Paval says

  Probabil ca si parintii lui au spalat c….ri de jidovi si s-a nascut cu „parfumul” lor in nas!

  Dumnezeu NU bate cu parul! Numai primitivi ca el cred ca pot face orice fara sa plateasca…

 2. RoHawk says

  In Romania all the people wich are not comunist or Pro Russia are legionar or fascist.You can try !

 3. Monah Teodot says

  Amendamentul mincinos la legea impotriva Miscarii Legionare, dictat de ambasadorii Imperiului Satanic Iudaic Sionist ( ISIS ) a fost votata de neocomunisti in data de 16 iunie 2015, de ziua Sf. P. Justin ( numai un necunoscator ar putea zice, „intamplator” ). Tot in aceasta zi 16 iunie ( 1860 )
  s-a nascut marele filozof crestin ortodox Nae ( Nicolae ) Ionescu .
  Mucenicul Nae Ionescu ne spune: ” Trebuie sa fii imbecil sau de rea credinta sa asociezi legionarismul cu fascismul italian si cu national-socialismul german.”. Oare sa se fi unit cele doua boli sufetesti in votantii acestei legi ? Daca da ar fi bine sa se trateze, ca sfarsitul li se apropie si sabia SF. Arhanghel Mihail nu este un simbol ( fascist, xenofob sau antisemit ) ci o realitate . Ei singuri si-au cerut-o asupra capetelor lor.
  Ii punem la psaltire. ” Dea tie Domnul dupa inima ta… ” .Da-le lor Doamne dupa inimile lor . Amin. Traiasca Legiunea si Capitanul.

 4. Marius says

  Doamne, ajjta!

  Nu exista nici o posibilitate de a contesta aceasta decizie aberanta si strigatoare la cer?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php