Gigi Becali: Voi ieși din viața publică. Toată averea mea o s-o folosesc pentru țara asta: voi face biserici și spitale Gigi Becali: Voi ieși din viața publică. Toată averea mea o s-o folosesc pentru țara asta: voi face biserici și spitale

1 425

Proaspăt eliberat din închisoare, Gigi Becali, a declarat că nu va mai apărea în viața publică și a spus că-și dorește să se împace cu toată lumea.

„Sunt liber şi mulţumesc că sînt liber. O să vorbesc cu voi pentru că pușcăria m-a sporit în dragoste și o să vorbesc aici cu voi pentru că a stați aici de ore în șir. Voi ieși în viața publică. Vreau să împlinesc dreptate Domnului. Să mă împac cu toți cei pe care i-am supărat: judecători, procurori, jurnaliști. De aici mi-am dat seama că am crescut în dragoste. La început aveam un alt sentiment. Acum, în ultimul timp nu mai vreau rău la nimeni, eu la rugăciune mă rog și pentru dușmani.

Gigi Becali: Voi ieși din viața publică. Toată averea mea o s-o folosesc pentru țara asta: voi face biserici și spitale

Eu rău nu voi mai face la nimeni. Nu fac circ. Vorbesc cât vreţi voi acum. Eu din dragoste stau aici cu voi pentru că nu mă mai interesează viaţa publică. Ce-mi oferă ea, nimic! La judecata de apoi voi fi tras la răspundere. Am făcut 70 de milioane de euro de la o lege în Parlamentul European”, a declarat Becali la B1 TV.

Becali a mai spus că se va schimba și că își va folosi averea panetru a ajuta țara.

„Eu eram şef de cameră, şef de secţie, şef de toate. Cea mai mare bucurie a mea a fost atunci cînd am văzut un băiat că m-a repetat: „Smerenie, dragoste”. Am primit temniţa cu dragoste.

Dacă Hristos a primit suferinţa, eu de ce să nu o fac? Păi cine sînt eu? Nu aveau cum să nu mă elibereze. Am făcut 37 de zile de închisoare în plus. Nu mă veţi mai vedea în vreo emisiune la televizor. Eu ce spun aia fac!

Cine pariază că nu se schimbă Becali, greşeşte! Eu sînt altul acum. Ca să fac asta, trebuie să ies din viaţa publică. Nu mai am putere să stau în viaţa publică. Planul meu de viitor este mîntuire! La palat la mine va fi numai muzică religioasă, numai oameni duhovniceşti.

De Paşte voi fi cu familia. Luni las un ordin la oamenii mei să cumpere lucruri, mîncare, pentru că mă voi duce să vizitez cîteva penitenciare. După aia voi pleca pe munte şi mă voi întoarce vineri.

Eu la cîte am făcut, am ajuns la un mic pas spre mîntuire. Mîntuirea e grea! Eu vreau să-i dau lui Hristos tot ce mi-a dat prin fraţii mei. Toată averea mea am să o folosesc pentru ţara asta. Voi face biserici, spitale. Să nu mă aştepte nimeni în faţa casei mele pentru că nu voi da nimic”.

Gigi a avut un mesaj și pentru Ministrul Justiției și pentru premierul Ponta.

„Vreau să-i transmit ministrului justiţiei să mă ierte, dar vreau să-i transmit un singur lucru. Nu ai nevoie de nici un ban pentru a fi om

Nu trebuie nici un ban ca să înţelegi că MM Stoica are un an şi două luni de puşcărie, cînd el trebuia eliberat de mult. Nu trebuie să dai nici un ban ca să-l laşi pe Gică Popescu acasă. Sistemul ăsta trebuie să cadă, dacă nu, eu voi lupta pentru asta ca să-mi ajut semenii.

N-am ce face, trebuie să spun. Am să-i transmit ceva şi domnului Ponta. Noi sîntem cel mai credincios popor. Îl simt aşa că are o înţelepciune… îl iubesc„, a spus Becali la B1 TV.

sursa: ActiveNews

1 Comment
  1. IULIA says

    Vă puteţi depăşi frica de eşec, mergând cu încredere în direcţia visurilor voastre şi acţionând ca şi cum ar fi imposibil să eşuaţi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : iulianastan92@yahoo.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php