De ce ar trebui sa ceara Tismaneanu Vladimir demisia Regelui Mihai I

1 977

Vladimir Tismaneanu, demn urmas al lui Leonid Tisminețki si al Herminei Marcusohn,  nu se potoleste si insista pe subiectul totalmente inventat al decorarii antisemitului legionar Bjoza de catre presedintele Iohannis. Nu analizez textul din scarba, nici link la contributors nu primeste, am doar  o remarca de bun simt.

Cat umor tragic are afacerea aceasta, posibila de altfel doar in Romania : urmasii evreilor stalinisti veniti pe tancurile rusesti in 1944 o fac pe moralistii natiunii in fata supravietuitorilor inchisorilor in care i-au aruncat. Cate mii de victime, destine si familii distruse, nenorociri si zeci de mii de ani de inchisoare incap in mizeria morala pe careinca o mai propavaduiesc oamenii acestia ?
Are careva idee daca domnii care fac parte Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului si-au cerut vreodata iertare in mod public in fata natiunii pentru crimele la care au contribuit dupa 1944 tovarasii sositi din Rusia adusi de ciolovecii Armatei Rosii, o Hanna Rabinsohn, un Aaron Gershwin, Șmil Marcovici sau Jakob Roitman, Moscu Kohn si Aaron Gerschwin, Alexandru “Sasa ” Goldenberg sau Saul Bruckner, etc ?
Dar raspunsul, care unora nu le convine, vine tot de la dl. Bjoza

  • „Parlamentul României a fost mereu îmbâcsit de criminali, s-a sesizat cineva ? Ofiţerii de Securitate sunt marii patroni de azi. Copiii lor sunt peste tot, în funcţii-cheie. De ce doar pentru copiii lor se poate, iar pentru ai noştri nu?“

Si in fond, daca tot nu i-a intrebat nimeni de sanatate in ultimii 25 de ani, daca au ramas in vilele de protocol cu pensiile lor uriase, de ce ar mai face-o acum,  cand e mult mai simplu sa-si acuze victimele ?
Altfel, simpaticul Volodea Tisminețki , un troll batran , ar cam trebui sa ceara si demisia* Regelui Mihai I  pentru simpatii legionare. De ce  ?

  • Pe data de 10 septembrie 2013, orele 19.00, la Palatul „Peleş” din Sinaia,  ASR  Principesa Margareta a înmânat  preşedintelui AFDPR, Octav Bjoza, decoraţia Regală Nihil Sine Deo, conferită de către Majestatea Sa Regele Mihai I al României, Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, drept recunoaştere a luptei pentru „aflarea adevărului şi înfăptuirii dreptăţii pentru cei persecutaţi de regimul dictatorial comunist”

I rest my case, stupid is as stupid does.
PS
Faptul ca Ion Cristoiu si EVZ , care ii publica mizeriile, fac parte din acceasi  campanie abjecta spune destule despre moralii ei sponsori.

* Doar o figura de stil menita sa accentueze absurdul situatiei

sursa: Politicata

1 Comment
  1. SINTEM MAI MULTI DECIT CREDETI says

    Tisminețki – o figura sinistra, de trista amintire, o holograma schimonosita, care „nu a fost nici macar odata in stare sa sara gardul din Primaverii”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php