„Reacţia românilor este legitimă. Guvernul trebuie să demisioneze.” Florin Dobrescu se solidarizează cu protestatarii anti-PSD.

4 474

Referitor la reacţia românilor din marile oraşe şi din străinătate, care protestează împotriva obstrucţionării dreptului la vot al românilor din diaspora, preşedintele executiv al TPT a făcut următoarele declaraţii: „Protestele românilor sunt legitime. Este o reacţia firească a cetăţenilor împotriva unui abuz bine pus la punct de Guvern, şi care a fost repetat la interval de 2 săptămâmi. A priva un om de dreptul de a alege mi se pare o crimă. Este o încălcare de o gravitate ieşită din comun. Dar a împiedica, în mod programat, mii de oameni să-şi exercite acest drept, mi se pare inacceptabil. În decembrie 1989 au murit oameni pentru acest drept.

De altfel, prezenţa în fruntea Ministerului de Externe a unui exponent al fostei Securităţi nu putea avea alte consecinţe. Este încă un semnal că aceste relicve ale trecutului totalitar trebuie să dispară din viaţa publică. Nu doar Meleşcanu, dar întregul guvern trebuie să demisioneze imediat.

Ne-au făcut de râs în Europa şi în toată lumea. Au chemat jandarmii din statele respective să reprime propriii cetăţeni. Prin asta, imaginea României a fost compromisă la fel cum în 1990 a făcut-o Iliescu, prin mineriadele sale.

Sunt solidar cu tineretul care protestează în Bucureşti, la Sibiu, la Cluj, dar şi cu cei de la Paris sau Torino. Victor Ponta să ia seamă că a aruncat România într-o situaţie pentru care va trebui să plătească.

Fac apel la forţele de ordine, la angajaţii Jandarmeriei, ai Ministerului de Interne, să nu se dedea la cte de represiune.

Dumnezeu să binecuvinteze România!”

4 Comments
 1. IONICA says

  Buna seara ROMÅNIA!!!
  BUNA SEARA ROMANI ORIUNDE V-ATI AFLA!!!
  SPER CA ACEST MESAJ SA FIE CONSIDERAT, INTELES, RECEPTIONAT SI TRANSMIS CA ATARE!!!
  NU SCRIU EU, CA SA ZICA CINEVA: UITE-L SI PE ASTA SE BAGA-N SEAMA SINGUR…
  SCRII TU ROMANULE DIN SUCEAVA, DIN GALATI, DIN TULCEA, DIN TIMIS, DIN MARAMURES, DIN CLUJ, DIN SIBIU, DIN NEAMT, DIN BUZAU, DIN ARGES, DIN ARAD, DIN MEHEDINTI, DIN ALBA, DIN SALAJ, DIN BIHOR, DIN CARAS, DIN OLT, DIN NORD, DIN SUD, DIN EST, DIN VEST, DIN TOATA ROMANIA!!!!!
  DE PESTE TISA SI DE PESTE PRUT!!!
  URASC CUVANTUL COADA, COADA LA VOTARE, COADA LA …, UTILIZAREA CUVANTULUI RAND SUNA CIVILIZAT!!!!
  COADA ARE VACA, OAIA SI TOATE CELELALTE DOBITOACE CU… EXTREMITATEA POSTERIOARA
  SPER CA ROMANUL SA-SI SCHIMBE MENTALITATEA SI OBICEIUL DE A STA LA COADA!!!
  URASC SA STÁU LA COADA BATAII DE JOC A GUVERNULUI PONTA!!!
  URASC SA STAU LA COADA BATAII DE JOC IN PCTF RUTIERE, AEROPORTUARE!!!
  URASC SA STAU LA COADA BATAII DE JOC LA CVOASTREELE SI AMBASADELE ROMANIEI PLATIND TAXELE CARE MI SE CER IN STRAINATATE!!!
  ROMANI SCHIMBATI, FACETI CURAT, SI DE CE SA STAM LA COADA CAND PUTEM SA STÁM LA RAND
  SAU MAI BINE SA FACEM CA VIITORII POLITICIENI PLATITI DINBUGETUL LA CARE CU TOTII CONTRIBUITI PRIN SUDOAREA MUNCII VOASTRE SA FACA IN ASA FEL INCAT SA NU MAI STAM LA RAND!!!!
  SA MEARGA TOTUL SPRE BINE, PT CA PERFECTIUNEA LA ROMANI ESTE CEVA DE VIS DACA NU O UTOPIE!!!
  SA DISPARA HOTII, LINGAII, CURVELE TRASEISTE ALE POLITICII ROMANESTI, NESIMTITI CARE AU VENIT SA CEARA VOTUL DIASPOREI SI AICI MA REFER LA MISTER PONTA, BRANZA, PETRE ROMAN SI TOTI CEI DIN SLEAHTA LOR
  CARE NU AU FACUT PT POPOR NIMIC, DOAR AU FURAT PT EI, AU MINTIT, AU DUS CU ZAHARELUL UN POPORMAI BINE DE 25 DE ANI!!!
  POPOR CARE S-A VAZUT NEVOIT SA-SI IA LUMEA-N CAP SI SA PLECE IN LUMEA LARGA!!!
  M-AM SATURAT DE UMILINTA PE CARE O INDUR DIN PARTEA FUNCTIONARULUI ROMAN!!!
  M-AM SATURAT DE „CIOCUL MIC”!!!!
  E VREMEA SA FACEM CURAT IN OGRADA NOASTRA!!!!
  SEHR GEERTET HERR IOHANIS!!!! WUNDERSCHON!!! SIE SIND DER PRÄSIDENT FUR RUMENISÇHE VOLK!!!
  ESTIMADO SEÑOR IOHANIS!!! MARAVILLOSO!!! USTED ES EL PRESIDENTE DE TODO PUEBLO RUMANO!!!!
  AM VAZUT IN SEARA ACEASTA UN VIDEO PE NET, IN CARE, PERSONAJE CARE INAINTE DE 1989, ERAU MEMBRII IN ESALONUL 2, IN CARE POPORUL ROMAN NU ARE INCREDERE, INTRAND PE O USA IN SEDIUL ACL PROBABIL POATE GRESESC!!!
  E BINE SA FACETI CURAT INCEPAND CU CEI DIN JURUL DOMNIEI VOASTRE!!!
  NU DORESC SA AJUNG SA SE REPETE, MOMENTUL IN CARE FIIND IN APROPIEREA MAJESTATII SALE REGELUI MIHAI, SA CONSTAT CA ERA ” PAZIT” DE CATRE CEI CARE FUSESERA ORGANE DE MILITIE INAINTE DE 89,
  NU DORESC CA ACEST LUCRU SA SE REPETE IN CAZUL DOMNIEI VOASTRE SA VA VAD INCONJURAT, SI AICI NU MA REFER LA SPP, SRI SI CELELALTE SERVICII ALE STATULUI ROMAN, MA REFER LA CEI CARE DE 25 DE ANI SE AGATA LA CIOLAN, CA ” SOARECII LA CASCAVAL”, CARE-SI ADUC AMINTE DE AMARATUL DIN ROMANIA SI DIN DIASPORA O DATA LA 5 ANI!!!!
  E TIMPUL SA FACETI CURAT DUMNEAVOASTRA CA PRESEDINTE AL ROMANIEI!!!
  E TIMPUL SA FACETI CURAT DOMNILOR DIN ONOR JUSTITIA ROMANA!!!!
  E TIMPUL SA FACEM CURAT DRAG POPOR ROMAN AFLAT IN ROMANIA SI IN AFARA TARII!!!!
  E TIMPUL SA CINSTIM ROMANUL!!!!!
  DE LA OPINCA SI PANA LA VLADICA!!!
  SA AFLE TOT CEL CE SIMTE SI TRAIESTE ROMANESTE, FIE EL ROMAN, MAGHIAR, SAS, SVAB, SECUI, CEANGAU, TURC, AROMAN, RUTEAN, MACHEDON, SLOVAC, CEH SI TOATE CELELALTE NEAMURI AFLATE IN GRANITELE ROMANIEI SI IN AFARA LOR!!!!!
  DOAMNE OCROTESTE ROMANIA!!!
  DOAMNE AJUTA!!!

 2. IONICA says

  ERATA: IN LOC DE CVOASTREELE A SE CITI CONSULATELE.

 3. IonIon says

  Toţi politicienii fură: Iliescu, Băsescu, Ponta, Sarkozy, Chirac, Berlusconi, dar nu toţi politicienii fac avere vânzând copiii în străinătate ca Klaus Iohannis în anii 90

 4. TAnon says

  Sa fim seriosi. Turul 2 a fost similar cu a alege intre sabie si topor cand urmeaza sa fii executat. Oricum o dai tot mort esti. Toti romanii se plang de cat de rai sunt cei de la puture, ca PSD e asa, ca PDL e pe dincolo, ca PNL e pe dincoace si cu toate astea tot pe ei ii voteaza de 25 de ani. De ce nu voteaza pe altcineva? Un independent sau un partid nou, minor care nu a fost la putere? Cum sa se schimbe ceva cand tot pe aceasi ii pui la putere? Ori e toata lumea nebuna ori e proasta si isi merita soarta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php