SUPRIMAREA STATULUI DE DREPT. Declaraţiile lui Florin Dobrescu referitor la ordonanţa migraţiei primarilor

0 341

cAşa după cum s-a anunţat în mediile de informare, ordonanţa guvernamentală care va permite migraţia politică a primarilor urmează să fie discutată în şedinţa de guvern de mâine. Iniţiativa suscită deja o polemică aprinsă în viaţa politică românească, opoziţia anunţând că va încerca să obstrucţioneze abuzul prin toate mijloacele legale şi sesizând ambasada SUA şi Uniunea Europeană.
Am cerut preşedintelui executiv al Partidului „Totul pentru Ţară”, dl Florin Dobrescu, să facă declaraţii în legătură cu ordonanţa care se va discuta mâine la Guvern.
„Este în mod evident o încălcare a statului de drept. PSD repetă tentativa de suprimare a democraţiei comisă în „marţea neagră” de la sfârşitul anului trecut.
Pe mine nu mă miră acest mod de a proceda al partidului condus de Victor Ponta. Este specific comuniştilor să atenteze permanent la tot ceea ce înseamnă reguli, drept, ordine constituţională. Fiind incompetenţi şi corupţi, ei nu se pot menţine decât prin astfel de metode gangstereşti.
De altfel, acesta este reflexul hotărârii lui Ponta de a uza de orice mijloace, de a încălca orice reguli, pentru a ajunge la Cotroceni.
Mâine urmează să se dea o grea lovitură statului de drept. Dacă va reuşi, ea va avea efectul unui precedent cu consecinţe grave pentru normalitatea vieţii politice din România. Nu poţi suspenda pentru 10 zile legea. Este ca şi cum ai permite 10 zile orice infracţiune incriminată de Codul Penal.
Împotriva acestui act abuziv trebui luptat cu toate mijloacele pe care legea ni le pune la dispoziţie. Inclusiv prin ieşirea românilor în stradă. Dacă vom accepta fărădelegea, vom fi şi noi vinovaţi pentru dictatura care va veni.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php