Adio Visa şi MasterCard, refuzul Preşedintelui, submarinele din Marea Barents şi pederastia

2 787

Produsele bancare Visa şi MasterCard îşi fac valiza şi părăsesc teritoriul rusesc. Ruşii vor folosi carduri chinezeşti şi japoneze. Sistemele de plată „China Union Pay” şi „J.C.B.” (Japonia) şi-au consolidat prezenţa pe piaţa bancară rusească. Colaborarea economică a Chinei cu Rusia nu întîmpină obstacole, dată fiind neutralitatea Chinei în conflictul dintre Occident şi Rusia. Japonia, dependentă politic de S.U.A., recunoaşte că sancţionarea Rusiei nu-i aduce avantaje, aşadar, îşi consolidează şi ea colaborarea financiară cu piaţa rusească. Giganţii industriali din Japonia – Toyota, Nissan şi alte companii aflate în relaţii comerciale cu Rusia vor avea propriul sistem de plată.

Refuzul Preşedintelui

 

Pe şanţul de acasă, Premierul şi Preşedintele se împung pe tema fotoliilor de la Cultură şi Buget şi nu numai. Nu ştiu cum s-a întîmplat, dar de data aceasta refuzul preşedintelui este întemeiat. Probabil a priceput că udemeriştii n-au nicio tangenţă cu promovarea şi respectarea culturii române, dată fiind biografia doamnei Biro Rozalia unde scrie negru pe alb că nu s-a intersectat deloc cu punctul nodal al culturii române, ci, mai degrabă, cu centura financiară, în calitate de patron, economist, viceprimar. În plus, Doamna Rozalia, care abia gîngureşte limba română, „împreună cu liderul udemere Bihor, Alexandru Kiss şi cu preşedintele executiv al organizaţiei judeţene, deputatul Szabo Odon, conduc Fundaţia Mecena care a deturnat 1,3 milioane forinţi, oferiţi la finele anilor 1990 de Guvernul de la Budapesta pentru construirea Centrului Cultural «Ady Endre» din Satu Mare. Cei doi au folosit doar o parte din bani pentru construirea la Oradea a unui «centru de petreceri», neputînd justifica cheltuirea a 1,2 milioane de forinţi”. Acuzaţiile nu-mi aparţin, sînt ale unui foarte bun prieten al Ţării, agentul cu sutană, Lazlo Tökes. Dacă ei între ei nu se înţeleg la preţ, e gravă situaţia.

 

O binecuvîntare pentru companiile de  armament

 Potrivit itar-tase.com, un crucişător american, lung de 172 de metri, purtător de rachete USS Vella Gulfşi Tomahawk, rachete anti-submarin, două elicoptere şi alte echipamente de ultimă generaţie a intrat săptămîna trecută în apele Mării Negre, probabil, ca să dea la peşte. Războaiele sînt o binecuvîntare pentru companiile de     armament, scopul lor fiind atins, căci miliardele de dolari le intră în conturi. Ce-ar fi făcut americanii fără războaie?

I-am spus de atîtea ori lui Obama să nu mai sară gardul ca să intre în curţile oamenilor. Nu m-a ascultat şi iată că, Moscova a identificat un submarin american în apropierea apelor sale teritoriale. Patrule ale Flotei ruse a Nordului au identificat pe 7 august în Marea Barents un submarin nuclear de atac, cel mai probabil din clasa Virginia, aparținînd forţelor armate navale americane. Submarinul suspect a fost forţat să se retragă în urma manevrelor unui grup naval anti-submarin rusesc şi a unui avion de vînătoare de tip IL-38, trimise la faţa locului.     Nu este prima dată cînd ruşii au identificat submarine străine în apropierea apelor teritoriale.

 

 

Eliminarea politică a pederastiei din tratatele de psihiatrie

 

E musai să răspund unui om care îmi scrie o unică şi irepetabilă „scrisoare de dragoste”. Cum iubesc nespus adevărul nu-i pot răspunde decît public. Iată scrisoarea domnului cu pricina: „Stimata Maria Diana Popescu, Homofobia dvs ma uluieste si ma irita, In secolul 21 nu sunteti in stare sa va informati despre orientarea sexuala! Uluitor! Eu sunt homosexual si stiam asta de la 6 ani. Asa m-am nascut. Aveti posibilitatea de a va informa despre stiinta orientarii sexuale si nu o faceti. Sunteti la nivelul secolelor trecute! Homofobia dvs excesiva nu va face cinste!” (AC).

Să o luăm metodic, domnule AC. Nu sînt homofobă, adică nu urăsc homosexualii, ci homosexualitatea, nu detest persoana, ci fapta – pederastia. Sper să înţelegeţi nuanţa: una fină, dar fundamentală în ceea ce priveşte raportarea mea la homosexuali şi la homosexualitate. Nu fac aceste afirmaţii pentru a mă scuza în vreun fel, nici nu am motiv, ci ca să înţelegeţi corect, să nu vă „irite” concepţiile mele sănătoase şi să acţionaţi în consecinţa, scriindu-mi dispreţuitor şi mîndru. Capacitatea dumneavoastră cognitivă mă uimeşte cu adevărat! La vîrsta de 6 ani, la care majoritatea copiilor se gîndesc la jucării, dumneavoastră aţi fost în stare sa vă auto-diagnosticaţi boala de care suferiţi şi pe care o mărturisiţi fără nicio jenă. Sînt sigură că o să va „irite” cuvîntul „boală”, însa acesta este adevărul.

 

Eliminarea diagnosticului a dus la dispariţia tratamentului

 

Pînă în anii ’70, tratatele de psihiatrie şi codificarea internaţională a bolilor (I.C.D.) conţinea diagnosticul de boală numit „homosexualitate”, fiind trecut la capitolul „deviaţii sexuale”. În medicina modernă, bazată pe argumente solide, un diagnostic sau o noţiune se schimbă numai dacă apar dovezi ştiinţifice, adică studii clinice, care să fie apoi confirmate şi răs-confirmate. Homosexualii americani însă, care sînt cu grămada, pentru că din America au plecat astfel de nenorociri în toată lumea, prin lobby politic şi presiuni non-ştiinţifice, au determinat Asociaţia Psihiatrilor din S.U.A. să elimine diagnosticul „homosexualitate” din tratatele de psihiatrie. E ca şi cum, la presiunea străzii, am decide acum că nu mai există tuberculoză, cei care tuşesc cu sînge aşa s-au născut. Odată cu eliminarea politică a diagnosticului de „homosexualitate” a dispărut şi tratamentul.

 

Nu există orientarea sexuală, ci o propagandă pseudo-ştiinţifică

 

Îndrăznesc să vă contrazic domnul AC. Nu v-aţi născut homosexual. În ciuda acuzaţiilor dumneavoastră, sînt foarte informată în legătura cu „orientarea sexuală”. Orientarea sexuală nu există de fapt, este o propagandă pseudo-ştiinţifică, orice individ normal tinde biologic către reproducere şi psihic către completare, iar orice deviere de la acest comportament este patologică. Homosexualitatea este un comportament dobîndit, este un rezultat complex între mediul psihic intern şi factorii de mediu favorabili, ca orice boală. Chiar admiţînd că printr-o ciudăţenie biologică v-aţi născut homosexual, acest lucru nu înseamnă decît că aveţi un un anume tip de malformaţie congenitală, ca oricare alta. Malformaţiile congenitale, anatomice sau psihice, beneficiază de tratament. Ceea ce îmi face cinste este adevărul. Daca aţi fi aşa de „iritabil” şi în ceea ce priveşte introspecţia sufletească, aţi putea constata şi singur acest adevăr biologic, psihic, medical. Cu ce se ocupă colegii dumneavoastră sub plapumă e anormalitatea lor, sînt liber s-o acceseze cum vor, dar în spaţii închise, nu să ceară drepturi şi demonstraţii publice, într-o ţară eminamente creştină, unei comunităţi normale! Este necesar     un tratament eficient pentru vindecarea comportamentelor sexuale deviante ale reconstituitorilor Sodomei şi Gomorei, prezenţi, din păcate şi la noi, chiar în rîndul celor responsabili cu educaţia şi morala tinerei generaţii, iar din partea Guvernului sînt necesare măsuri drastice de stopare a infestării populaţiei creştine şi normale cu microbii Lesbian, Gay, Bisexual şi Transgender (L.G.B.T.). Descrierile Bibliei despre Sodoma şi Gomora sînt perimate comparativ cu ceea ce se petrece în zilele noastre în statele aşa-zis civilizate. Legalizarea căsătoriei între „bipezi” de acelaşi sex, vorba doamnei propusă şi refuzată la Cultură, e o sinucidere a rasei umane, iar adopţia de copii de către un asemenea cuplu este un act criminal comis asupra viitorului acestor copii! Un grav atentat la morala creştină şi socială!

 

Alo!, se mai ocupă cineva de securitatea României?

 

Dacă azi s-a legalizat căsătoria între doi indivizi de acelaşi sex în Franţa, S.U.A. şi alte ţări cu legislaţii potrivnice firii dumnezeieşti, poate că într-un viitor nu prea îndepărtat, violul, crima, hoţia şi tîlhăria vor ieşi de sub incidenţa legilor. Conform logicii anormalităţii – pe care o practică adepţii LGBT, nu va dura mult şi se vor oficializa căsătoriile între oameni şi animale, între cei vii şi cei care şi-au dat duhul. Urmare a acestor aberaţii, totul e posibil! Pînă mai ieri, la condiţiile de angajare se adăuga: permisul de conducere categoria B constituie un avantaj! Mîine-poimîine vom auzi că homosexualitatea constituie obligativitate eliminatorie! În Rusia, ţară creştină, s-a aprobat o lege cu amenzi uriaşe pentru cei care fac propagandă homosexuală printre minori. Conform Reuters, legea prevede amenzi de 1.300 de euro pentru persoanele fizice care transmit mesaje propagandistice în favoarea minorităţilor sexuale şi pînă la 13.000 de euro pentru organizaţiile care desfăşoară acţiuni de acest tip, motivînd că prin efectul acestora, sănătatea, dezvoltarea morală şi spirituală a minorilor sînt periclitate. Legea a dat semnalul corect că Rusia nu va tolera dezmăţurile sexuale occidentale. Iată unde am ajuns după 24 de ani de capitalism! Specialiştii globalismului administrează periodic cîte un vaccin otrăvitor educaţiei, credinţei noastre creştine şi fiinţei naţionale. Se mai ocupă cineva de securitatea României? Dacă da, înseamnă că în curînd nu vom mai avea nici cetăţeni prea mulţi. Vivat N.W.O.!

 

Iată valorile democraţiei! Fatalitate după fatalitate şi servilism politic cu caracter antiromânesc. România a devenit o jucărie în mîinile organismelor mondiale, iar U.E., un for incapabil să apere continentul de fulgere, o magazie de maşini şi unelte de manevră, un aparat de radio gîjîind între frecvenţele Washington, Moscova, Bruxelles, Berlin, Tel Aviv, Atena, Londra, Deveselu, Paris, Kogălniceanu, Ottawa… pînă se va găsi un curajos să mute scala, să închidă butonul sau să lase tunnerul fără curent. Un curajos care să întoarcă omenirea cu faţa spre Dumnezeu.

 

de Maria Diana Popescu, Revista Agero

 

2 Comments
  1. Laurentiu says

    Leprele sataniste, imbibate cu bani, ce se considera zei, servindu-si stapanul incornorat, au gasit calea de a distruge popoare, culturi si traditii, impingand in fata delicventi cu scoala sau fara, capabili ca, pentru maretia iluzorie ce li se ofera, sa-si ucida mama, tata si frati sau sa-si distruga propriul popor ruinand industrie, agricultura, turism, natura, cultura, traditie, religie, astfel deschizandu-le calea catre cotropire celor ai caror argati au ales sa fie. E o masinatie perfida, un asediu continuu asupra tarii noastre, si nu numai, inceput cu mult inainte de ’89, bazat pe distrugerea economico-morala si apoi sclavagirii popoarelor si impingerea rasei umane in salbaticia preistorica, lipsita de Dumnezeu.

  2. Sergio says

    Ce tratamente erau prevazute in vechile manuale?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php