Un an de la trecerea in “Legiunea cereasca”: Costel Condurache, PREZENT!

0 744

costel conduracheSâmbătă va avea loc parastasul de un an pentru odihna sufletului lui Costel Condurache, un soţ şi un tată devotat dar în acelaşi timp şi un vechi militant naţionalist, implicat în renaşterea fenomenului legionar în România, încă de la începutul anilor ’90.

Acesta a murit în vara anului 2013, la 45 de ani, ca urmare a suferinţei provocate de un grav accident de circulaţie în Bulgaria, după care rămăsese paralizat.

Clujeanul Costel Condurache a făcut parte din echipa coagulată în jurul primei publicaţii legionare din Banatul postdecembrist, Gazeta de Vest. După dispariţia revistei, a continuat să activeze în cercurile naţionaliste, înfiinţând Asociaţia PREZENT!, cu scopul promovării memoriei foştilor luptători anticomunişti, în special a “Sfântului Închisorilor”, Valeriu Gafencu. A mai fost colaborator al revistei Permanenţe.

Familia, camarazii care l-au cunoscut şi orice naţionalist care doreşte să aducă un omagiu unui om care şi-a dedicat viaţa şi tinereţea unui crez sunt aşteptaţi sâmbătă, 2 august, la ora 11,30, la Biserica Sapienţei din Bucureşti. După slujbă se vor depune coroane de flori la mormântul din Cimitirul Militari (Bulevardul Uverturii). Costel Condurache – PREZENT! Sursa: FrontPress.ro

costel condurache

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php