Trebuie sa cucerim si sa anexam Europa

2 480

„Trebuie sa cucerim si sa anexam Europa. E o evidenta ca in Europa suntem sprijiniti de o a cincea coloana pro-rusa.”  Alexandr Dughin.

Acum vreo 45 de ani Moscova prefera pletosii;

acum, i-a inventat pe cheliosi.

Ceea ce a incercat sa faca in anii 68′ cu miscarile hippy, Moscova incearca in prezent, si cu partidele „nationaliste” din Europa. Daca in trecut propaganda ruseasca exporta un internationalism viu colorat cu sex si floricele astazi a schimbat tactica si a dat-o pe „nationalism”, „ortodoxie” si „familie”, si atunci, ca si acum, cele doua manifestari slujind de fapt interesele Rusiei.

 

In 68′ se desfasura razboiul impotriva Vietnamului comunist, cei viu colorati militand pentru dezarmarea SUA, acum are loc razboiul ce tinde sa devina foarte fierbinte din Ucraina, cei de data acesta in negru imbracati, urland impotriva UE si SUA, forte plasate artificial prin propaganda, intr-o falsa antiteza morala cu Moscova. In Ungaria de exemplu, „lucrarea” este chiar pe fata, atat Orban cat si voma principala din Jobbik fiind consiliati direct de catre Alexandr Dughin, ideologul Kremlinului.

Toti, dar absolut toti liderii formatiunilor „nationaliste” din Europa, vorbesc admirativ de Putin si in esenta folosesc acelasi limbaj moscovit, cartile fiind etalate si cu ocazia reuniunii lideriilor Miscarii Eurasiatice care a avut loc in 31 mai, la Viena, gazda evenimentului fiind oligarhul rus Konstantin Malofeev. Pe cine au gazduit de fapt rusii ? Pe mai toti reprezentantii „nationalismului” european, proaspat intrat, culmea coincidentei, tocmai acum cand Rusia avea mai mare nevoie, in Parlamentul European, pentru a fi acolo o „a cincea coloana pro-rusa”. Acest tip de nationalism nu este asadar unul organic, specific tarilor respective, ci unul creat artificial in laboratoarele KGB, menit sa apere interesele Puterii de la Rasarit. Culmea este ca, daca prin absurd planurile de anexare „pasnica” a Europei de catre Rusia ar reusi, pun pariu ca primii care vor intra „pasnic” in puscariile Noii Uniuni Sovietice, sau se vor imbolnavi brusc de leucemie, vor fi tocmai acesti „nationalisti”, carora imi vine sa le spun, „Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac”.

0906_Dugin

de Mihai Tirnoveanu

2 Comments
 1. Daniel says

  Oare asa sa fie?…Sa intelegem deci ca notiuni ca familie, ortodoxie, nationalism sint musai apanajul Rusiei??? Mai flacai, reveniti-va! Jocul cui il faceti voi?

 2. Mihai Nicolescu says

  Cum adica nu e nationalism „organic”? Frontul National vorbeste familia traditionala, de stat suveran, dar nu e nationalism organic?! Cand te voteaza 25% din electorat, mai poti vorbi de coloana a 5-a ?

  La fel si Fidesz sau Jobbik, care au adus cvas-independenta economica a Ungariei, care au adoptat o constitutie crestina…Asta nu-i nationalism organic? Foarte bine ca se folosesc de rusi ca sa-si serveasca interesul national, asa ar trebui s-o facem si noi.

  Dar cea mai mare dovada ca articolul e schizofrenic o reprezinta insasi faptul ca toate acele miscari inventate de KGB in anii ’60, exista si-acum. Si sunt aceleasi care promoveaza homosexualitatea, ecologia extrema, avortul, promiscuitatea…Si sunt interzise in Rusia!

  Deci Rusia e cea mai tare tara de pe planeta: a creat niste miscari in Occident care se opun una alteia, duc o lupta pe viata si pe moarte, dar care ambele servesc interesele Rusiei.

  Sunteti rupti de realitate

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php