UDMR trebuie interzis la fel ca PCR si scos in afara legii

5 1.042

Romania are nevoie de politicieni patrioti pentru ca marea majoritate a politicienilor romani actual sunt lasi sau sunt vanduti si tradatori. UDMR trebuie scos in afara legii dupa modelul interzicerii Partidului Comunist Roman.

Inca de la infiintarea sa aceasta grupare a dus un razboi al nervilor, o continuua sfidare la adresa Romaniei si a romanilor. Totusi aici inca mai este Romania si nu Ungaria. Toate celelalte minoritati inteleg asta si nu au aceleasi pretentii impertinente si neconstitutionale.Si sunt in tara noastra minoritati chiar mai numeroase decat maghiarii, spre exemplu minoritatea roma, care nu actioneaza subversiv impotriva statului unitar national roman asa cum o face UDMR.

O grupare care militeaza ca mormintele bunicilor mei aflate la 700 de km de locul in care locuiesc acum sa se afle curand intr-o noua tara este ILEGALA! O formatiune politica ce este creata pe criterii etnice si care militeaza pentru dezmembrarea statului este ILEGALA!

O grupare a carui lider a fost numit minstru al culturii si care a alocat 98% din fonduri catre monumente maghiare si doar 2% pentru cele romanesti este ILEGALA! O grupare care promoveaza cu fanatism atitudini si ideologii extremiste, iredentiste si soviniste este ILEGALA!

O grupare care a santajat fiecare guvernare din Romania si s-a opus reformelor cu fiecare ocazie pe care a avut-o este ILEGALA!

Aceasta grupare a sapat continuu la fundatia statului unitar national roman ba chiar au atacat adeseori pana si Constitutia Romaniei! Politicienii romani care au permis atacurile acestei formatiuni impotriva Constitutiei Romaniei sunt de asemenea si ei tradatori!

Semnati petitia  prin care cerem desfiintarea UDMR dupa modelul interzicerii Partidului Comunist Roman

via Glasul Moldovei

5 Comments
    1. nectarie says

      Cam asa stau lucrurile. Nu cumva la acest lucru am contribuit in cea mai mare masura chiar noi majoritarii? Cei care au ajuns in parlament si mai sus au fost alesi de catre minoritari tocmai pentru ca au iesit la vot pe cand noi? ! Fiind putini au putut fi stimulati cu diverse maruntisuri si scosi la vot. Ori daca majoritarii cu drept de vot am fi iesit in proportie de 90% dadeam peste cap orice tentativa de frauda. Cine oare si -ar fi permis sa sen sibilizeze milioane de votanti? Asa ca ar fi timpul sa ne trezim macar in al 12-lea ceas si sa luam atitudine prin participare activa la indeplinirea obligatiilor cetatenesti. Sa nu ne mai lasam pacaliti de ideea ca si daca votez si daca nu tot cine trebuie iese. Total fals, datorita acestei lozinci am ajuns aici.Ar fi multe de spus dar mai bine sa trecem si la fapte.

  1. Adrian says

    Vedeți-vă de treabă, în țara mămăligarilor orice este posibil…
    Bravo UDMR ! Mămăligarii dorm pe ei. Așteaptă să le dea cineva , ceva,vin alegerile- doi mici și-o bere, burta mare mămăligari !

  2. Sorin says

    Hai sa fim sinceri : cei mai deștepți politicieni din Romania sunt UDMR-istii. Cat privește PCR- ul , in anii socialismului ( nu a fost comunism, astea-s baliverne de propaganda politica pentru fraierime) nu am fost ultima tara din Europa, ca acum.

    1. Alexandru Mihail says

      Da. Deștepți că au profitat și au făcut parte din aproape toate guvernele de acord. Cei mai deștepți de pe centura politicii. Cei mai deștepți dintre politruci. Chiori împărați în țara orbilor…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php