Naţionaliştii despre incidentele de la Târgu Mureş. Implicarea spionajului rusesc pentru destabilizarea României. Procuratura şi serviciile sesizate oficial.

5 1.165

În urma incidentelor de la Târgu Mureş, unde 4000 de persoane au manifestat luni cerând autonomia aşa-zisului “Ţinut Secuiesc” şi unde reprezentanţii formaţiunilor extremiste maghiare Jobbik, PPMT şi Partidului Civic Maghiar s-au dedat la violenţe împotriva forţelor de ordine ale statului, am solicitat d-lui Florin Dobrescu, preşedintele executiv al Partidului „Totul pentru Ţară”, câteva declaraţii referitoare la aceste evenimente.

eu la universitate - Copy„Ceea ce s-a întâmplat la Târgu Mureş nu este întâmplător şi trebuie pus în legătură cu ceea ce se petrece zilele astea în Crimeea.

Să nu uităm că în urmă cu câţiva ani, ca reacţie la problema Kosovo, Putin promitea Europei o amplificare a problemelor interetnice cu caracter secesionist, ameninţând direct România cu destabilizarea situaţiei din Transilvania. Ceea ce s-a şi întâmplat cu consecvenţă în ultimii ani.

A devenit deja o tradiţie ca Moscova să uzeze de revizionismul maghiar din Ardeal atunci când vrea să contracareze situaţiile defavorabile Rusiei. În martie 1990, evenimentele de la Târgu Mureş au fost montate de cei 30000 de agenţi sovietici rămaşi pe teritoriul ţării noastre din decembrie 1989. A fost o contracarare a curentului unionist care cuprinsese ambele maluri ale Prutului. Prin incidentele sângeroase de la Târgu Mureş, au întors privirile românilor dinspre Basarabia înspre riscul unei secesiuni în Ardeal. Tipic KGB-ist.

Din păcate, vectorul rusesc acţionează de mult în tandem cu spionajul maghiar. E firesc, obiectivele sunt comune: dezmembrarea României.

Nu este de mirare că incidentele de ieri de la Târgu Mureş nu au întrunit decât 4000 de dezaxaţi, într-un centru dominat net de etnici maghiari. Se pare că deocamdată agentura rusească nu are succes la populaţia locală. Dar situaţia ar putea degenera.

Dar modul lor de acţiune este specific acţiunilor regizate. Totul a fost provocat cu minuţiozitate. Depăşirea timpului autorizat al manifestării, scandările antiromâneşti, insultele la adresa noastră, atacarea autorităţilor statului român… Ei vor să obţină o scânteie care să declanşeze dezastrul.

unguri jandarmi

Destabilizarea României, ca pivot al acţiunilor NATO din Marea Neagră, este esenţială pentru ei. Şi din nou interesele Moscovei se întîlnesc cu ale Budapestei aici, pe teritoriul nostru.

Nu este exclus ca în acelaşi timp să declanşeze provocări şi în Basarabia, în enclava transnistreană. Românii trebuie să fie conştienţi de acest scenariu şi să nu se lase provocaţi.

Oricum, autorităţile statului trebuie să intervină. Acum cu atât mai mult, cu cât în apropierea frontierelor noastre există un focar de conflict. De aceea, noi vom sesiza oficial atât procuratura, cât şi serviciile secrete, şi vom face presiuni asupra acestora pentru reţinerea şi anchetarea acestor agenţi ai intereselor antiromâneşti. Cine nu acţionează acum împotriva destabilizatorilor, acţionează chiar inconştient împotriva statului român”, a declarat Florin Dobrescu, preşedintele executiv al Partidului „Totul pentru Ţară”.

5 Comments
 1. Iacobini A. says

  http://cpcar.ro/ORGANIZATII-ANTIROMANESTI-UNGARE.php

  Motto:
  „Revizionismul ungar se bazează pe dorinţa făţiş exprimată de a mutila statele vecine pentru a spori patrimoniul teritorial al Ungariei actuale” Nicolae Titulescu

 2. Moraru says

  Sunteti paranoici.

 3. ionut moraru says

  „Acel” Moraru de mai sus nu sunt eu!!

  1. nicolae says

   Acel ”Moraru” este, la bază, probabil Molnar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php