România va avea probleme GIGANTICE dacă începe un război civil în Ucraina. Jurnalist britanic: La Kiev acţionează oameni cu pregătire militară, organizaţi pentru război

1 600

România va avea probleme GIGANTICE dacă începe un război civil în Ucraina. Jurnalist britanic: La Kiev acţionează oameni cu pregătire militară, organizaţi pentru război

Dacă în  se va repeta scenariul sirian, România va avea “probleme gigantice”, scrie istoricul şi jurnalistul George Damian pe blogul său.

George Damian notează că un război civil în Ucraina ar însemna valuri de refugiaţi şi arme scăpate de sub control, chiar sub nasul României.

Istoricul scrie că în Ucraina acţionează mai multe detaşamente paramilitare, care acţionează precum într-un război urban.

Într-un perimetru din centrul Kievului autorităţile legale ale statului ucrainean nu îşi mai pot exercita atribuţiunile – acolo există o republică căzăcească. Strategia acestei republici a fost anunţată de atamanul Kliciko: „zonele libere” trebuie replicate în cât mai multe oraşe din Ucraina, trebuie extinse şi trebuie declanşată greva generală.”
 Pentru a citi întreaga analiză a istoricului George Damian, faceţi click aici.

Jurnalistul britanic , aflat de mai mult timp la Kiev şi specializat pe probleme Ucrainei, afirmă că forţa din spatele protestelor este “”(Libertatea), un “partid de extremă dreaptă, neo-nazist”. Britanicul este convins că protestele nu mai au nicio legătură cu pretextele iniţiale: acordul de asociere cu UE sau eliberarea Iuliei Timoşenko, ci este o încercare de schimbare forţată a Guvernului Ucrainei.

Conform acestuia, pe străzi sunt oameni cu pregătire militară, organizaţi şi pregătiţi pentru un război.

Forţa din spatele protestelor este Svoboda, de extremă dreapta, neo-nazistă. Nu vă faceţi iluzii, această mişcare nu are nicio legătură cu acordul de asociere la UE sau eliberarea Iuliei Timoşenko. Este o încercare a unei grupări de extremă dreaptă de a schimba cu forţa Guvernul Ucrainei. Sunt nişte oameni cu pregătire militară, sunt înarmaţi şi sunt mobilizaţi pentru război. Pentru cine a fost pe stradă, este evident lucrul acesta. Am fost în Primăria din Kiev, cu puţin înainte de a fi ocupată şi am văzut cum oamenii aceştia aveau cuţite, rachete, cocktailuri Molotov, tot felul de arme, cu care atacau. Primeau instrucţiuni pentru acest scop: pentru a purta un război“, a spus Phillips pe blogul său.

CLICK AICI PENTRU LIVE VIDEO DE LA KIEV

de  Mihai Șomănescu ActiveNews

1 Comment
  1. bg1952 says

    Exista ceva adevar cu unele componente (organizatii),dar este evidenta incercarea de demonizare (dupa instructiuni) a miscarii si de a-i speria pe romani si pe occidentali.Doar ca aia au informatori la fata locului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php