2014 – anul terorismului UDMR?

0 1.192

UDMRUniunea Democratică a Maghiarilor din România (UDMR) ar trebui scoasă în afara legii şi declarată organizaţie teroristă. Aceasta ar fi o consecinţă firească a declaraţiilor şi acţiunilor cu caracter terorist ale liderilor acestei formaţiuni, precum şi a faptelor membrilor şi simpatizanţilor acesteia. Dacă în urmă cu câţiva ani, actualul primar din municipiul Sfântu-Gheorghe, Antal Arpad, arunca sămânţa terorismului în opinia publică ungurească, declarând cu nonşalanţă că dacă nu se va acorda autonomie teritorială ungurilor, atunci românii din Harghita şi Covasna riscă să aibă soarta sârbilor din Kosovo, iată că acum aceste îndemnuri spre acte de terorism au încolţit în minţile bolnave ale unora dintre unguri.

Ura, şovinismul şi dispreţul faţă de orice element românesc a lui Antal Arpad stă la baza nebuniei multora dintre etnicii unguri, în faţă cărora acesta pozează ca apărător al etniei, în timp ce se preocupă de sifonarea banului public prin intermediul firmelor socrului său şi, în mod deliberat, sărăceşte întreaga populaţie, în calitate de continuator al „operei” predecesorului său edil, Albert Almos, care a recunoscut public că a împiedicat investitorii să vină în judeţul Covasna pentru a ţine astfel românii departe de judeţ, în contextual unei sărăcii crunte. Antal Arpad s-a arătat constant un duşman al românilor, al României şi al simbolurilor româneşti, inclusiv al Zilei Naţionale a României, aceasta fiind un prilej constant de umilire a românilor. Imitatorii acestuia au profanat Drapelul Naţional din faţa Prefecturii Covasna în data de 1 Decembrie 2012, Poliţia covăsneană muşamalizând cazul şi ajungând la concluzia că autorii sunt necunoscuţi. Din surse bine informate am aflat că autorii nu ar fi chiar atât de necunoscuţi, aceştia fiind surprinşi de către camerele de supraveghere ale Prefecturii Covasna. Deoarece pe acestea nu se puteau recunoaşte chipurile făptaşilor, se pare că Poliţia a confruntat înregistrările de la ora incidentului cu înregistrările de la aceeaşi oră ale camerelor de supraveghere ale firmelor de securitate private care asigură protecţia şi monitorizarea video a societăţilor comerciale din vecinătate, dar, datorită faptului că unul dintre profanatori ar fi fiul unui cunoscut politician UDMR din Sfântu-Gheorghe, au decis să muşamalizeze cazul.

Mai grav este faptul că incidentele violente şi de natură intimidatoare antiromânească ale imitatorilor primarului Antal Arpad sunt în continuare muşamalizate sau trecute cu vederea. Anul trecut, de Ziua Naţională, membrii unei formaţiuni extremiste ungureşti au protestat împotriva Zilei României, scandând lozinci revizioniste şi şovine, în mod ilegal, fără autorizaţie, încălcând legile privind organizarea de manifestări publice. În ciuda acestui fapt, Jandarmeria a considerat că nu s-a întâmplat nimic ilegal, ci a fost vorba doar despre exercitarea dreptului la liberă exprimare, în condiţiile în care legea spune clar că nu se pot organiza simultan două manifestări publice în aceeaşi locaţie, iar orice manifestare publică trebuie autorizată. Nu mai punem la socoteală caracterul şovin şi antinaţional al manifestării ungureşti, care trebuia, de asemenea, sancţionat.

Coincidenţa a făcut ca Ziua Naţională a României să fie în aceeaşi dată cu sărbătoarea Adventului la reformaţi, motiv pentru care primarul Antal Arpad a dispus îndepărtarea imediată a steagurilor tricolore din centrul oraşului. În mod şocant, de Ziua Naţională, un român a fost amendat de către Poliţia Locală din Sfântu-Gheorghe, controlată de acelaşi Antal Arpad, pentru că de Ziua Naţională a fluturat un Drapel Românesc şi a cântat Imnul Naţional. Revelionul 2014 s-a dovedit însângerat, un alt român fiind bătut groaznic de către extremişti unguri pentru că nu ştia limba maghiară, bărbatul fiind internat la spital cu fractură de coaste şi multiple contuzii. Toate aceste acte de violenţă şi intimidare sunt opera unor fanatici unguri, al căror idol este primarul Antal Arpad, care poate fi considerat drept autorul moral al acestor manifestări care exced cadrul unei convieţuiri paşnice şi ar putea fi catalogate cu uşurinţă drept acţiuni menite să insufle teroarea în rândul comunităţii locale româneşti. Dacă ar fi să analizăm aceste acte grave după standardele unor state civilizate, cu respect faţă de propria naţiune şi valorile sale, concluziile ar fi văzute într-un alt registru. Oare cum ar reacţiona autorităţile americane, dacă de Ziua Naţională a Statelor Unite ale Americii, un inamic declarat al SUA ar profana steagul american sau ar amenda (imposibil şi de imaginat!) un cetăţean american pentru că flutură drapelul SUA?! Cum ar reacţiona oare autorităţile statului evreu dacă extremişti antisemiţi ar rupe în bătaie un evreu pe teritoriul statului Israel? Oare ar reacţiona ca Poliţia şi Jandarmeria Română, care muşamalizează toate aceste cazuri de violenţă, vecină cu terorismul – dar numai atunci când făptaşii sunt ungurii şi victimele românii?! Greu de crezut!

Din câte se pare, până acum, nici Justiţia Română nu este mai presus decât Poliţia şi Jandarmeria, care, în inima Ţării, se comportă ca nişte slugi ale UDMR. Amintim cazul primarului comunei Belin, din judeţul Covasna, Siko Imre, care, tot anul trecut, a încercat să spânzure un poliţist cu cravata, urmărindu-l şi agresându-l în mod barbar şi primitiv. În mod miraculos, primarul cu apucături de cioclu, a fost eliberat urgent din arest, fiind cercetat în stare de libertate şi cel mai probabil urmează să primească un „binemeritat” NUP (Neînceperea Urmăririi Penale), întrucât infamiile şi bestialitatea ungurească trebuie protejate şi de Justiţie, nu doar de Poliţie şi Jandarmerie. Avem toate motivele să credem că Justiţia îl va face scăpat pe primarul din Belin, întrucât există deja precedente care arată clar că nici măcar ameninţarea cu moartea nu mai este un gest nepermis ungurilor în România. Astfel, avertizorul public covăsnean Dan Tanasă a fost ameninţat cu moartea chiar pe propriul site de socializare, iar Justiţia a considerat că ameninţarea nu era „serioasă”! Oare strangularea unui poliţist şi bătaia soră cu moartea vor fi considerate ameninţări „serioase” de către Justiţia românească?! Sau vom asista iarăşi la muşamalizări?! Cel mai probabil! Ce le rămâne însă de făcut românilor din Harghita şi Covasna, ameninţaţi, bătuţi şi strangulaţi fără niciun fel de protecţie din partea Poliţiei, Jandarmeriei şi a Justiţiei. Se pare că singura posibilitate va rămâne ca românii să îşi asigure singuri protecţia personală şi să se declanşeze, chiar la scară de masă, un fenomen de solicitare a permisului de port-armă, pentru a-şi asigura protecţia fizică. Poate dacă toţi românii se vor înarma şi vor umbla cu pistolul la cingătoare, se vor mai potoli şi extremiştii unguri. Poate dacă va exista o cerere de port-armă din partea fiecărei familii de români din Harghita şi Covasna, atunci se va trezi şi Guvernul şi va înţelege că Poliţia, Jandarmeria şi Justiţia sunt pentru protejarea cetăţenilor şi nu a extremiştilor şi teroriştilor unguri. Până atunci, anul 2014 pare a se configura pe bazele violenţei fizice şi a actelor cu caracter terorist unguresc… De pe Condeiul Ardelean

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php