Biserica a inventat spitalele în lume şi patru anarho-comunişti vor să-l înlocuiască pe Iisus cu Marx

0 948

 


Biserica a inventat spitalele în lume şi patru anarho-comunişti vor să-l înlocuiască pe Iisus cu Marx

Înainte de sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou, toată presa mainstream, din lipsă de subiecte şi de deontologie profesională, a promovat patru smintiţi de la credinţă, care au protestat la Palatul Parlamentului, sub cea mai goală lozincă: „Vrem spitale, nu catedrale”. Acum trei ani când guvernul ţării a închis spitalele, cei patru protestatari nu au ieşit în stradă să-şi arate dezacordul, fapt ce mă face să cred că aceştia nu au nicio problemă cu spitalele că sunt închise, ci se leagă doar de biserică. Printre puţinele publicaţii din ţară,  a developat originea marxistă şi anarho-comunstă a celor patru protestatari, care au făcut o escală mediatică în faţa Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca.

Toma Pătraşcu, vicepreşedintele Asociaţiei Secular-Umaniste din România a spus: “Cetăţenii au nevoie de spitale unde să fie îngrijiţi, au nevoie de medicamente, de educaţie, nu de mii şi mii de biserici”. Toma se pare că nu vede activitatea de misionariat desfăşurată de Biserica Ortodoxă Română. Dar la ce să te aştepţi de la aderenţii unei acţiuni anti-biserici, demarată în mod bizar, exact de Crăciun, când se celebrează Naşterea Mântuitorului. Persoanele care figurează printre cei care s-au alăturat acestui “protest” spun mult despre natura acestei iniţiative, nume precum Cornel Vâlcu de la Cluj şi Radu Florian, lider al Noului Partid Comunist Român. Anarho-comuniştii lansează pe youtube interviuri şi lozinci isterice în care sărbătoresc ziua de naştere a lui Karl , ideologul comunismului, şi cer restaurarea regimului comunist de tip sovietic în România şi Europa. În general, aceşti protestatari disperaţi citează pe forumuri din şcoala neo-marxistă de la Frankfurt şi fac apologia comunismului occidental de sorginte troţkistă. Ei sunt deranjaţi că, în ciuda integrării europene iar Bruxellul a devenit o nouă Moscovă, românii se încăpăţânează să rămână creştini şi să meargă la biserică. Chiar de Anul Nou bisericile şi mănăstirile din România au fost arhipline în ciuda celor patru protestatari anarho-comunişti, care se închină se pare lui Satan şi nu lui Dumnezeu. Televiziunile şi presa mainstream nu au arătat o imagine sau nu au publicat un articol despre bisericile pline la slujba din noaptea de Anul Nou, despre credincioşii care au refuzat să întâmpine beţi prin restaurante anul 2014.

Cei patru anarho-comunişti, dacă ar fi citit puţină istorie religioasă, în data de 1 ianuarie, când se celebrează onomastica marelui Sfânt ierarh  ar fi aflat că Biserica creştină a fost prima instituţie din lume care în secolul patru a înfiinţat primele spitale şi aşezăminte sociale. Sfântul  a înfiinţat primele spitale pe lângă bisericile din episcopia pe care o păstorea. Ideea de spital este o creaţie a Bisericii lui Hristos despre care anarho-comuniştii nu au aflat, iar presa română tace suspect. Anual numai Patriarhia Ortdoxă Română donează 15 milioane de euro pentru spitalele şi centrele medicale pe care le patronează. La această sumă se mai adaugă încă 15 milioane de euro donate centrelor sociale şi spitalelor patronate de parohii. Numai la Cluj-Napoca funcţionează numeroase aşezăminte medicale şi sociale fiinanţate exclusiv de Mitropolia Ortodoxă a Clujului sau de parohiile ortodoxe locale. Lozinca „Vrem spitale, nu catedrale” este mincinoasă şi o scornire a unor anarho-comunişti certaţi cu Dumnezeu şi cu biserica strămoşească, care vor să întoarcă România în vremea anilor 50, când un fel de uniune europeană de atunci cu numele de URSS dorea să-l înlocuiască pe Dumnezeu cu  şi pe Iisus Hristos cu Karl Marx.

Ionuţ Ţene Napoca News

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php