Mesaj catre politicieni: Sunteti o sleahta de tradatori!

2 919

cei treiVă acuz pe toţi politicienii de trădare! Vă acuz pe toţi politicienii de vânzare de ţară, de neam şi de credinţă! Doar numele vi-s româneşti, în rest…aveţi sufletele înveninate şi vândute străinilor, ca nişte Iude fără conştiinţă şi apartenenţă la un pământ, neam şi o istorie.

De 24 de ani, metodic, acţionând în favoarea oricărui alt interes mai puţin cel naţional, aţi distrus TOTUL, aţi acceptat vânzarea pe buăcăţi a ţării până când ea a rămas precum un prunc fără veşmânt. Ne-aţi distrus economia şi aţi vândut, la propiru, fabricile şi uzinele la fier vechi. Ne-aţi vândut pe nimic resursele, până nici apa cea dătătoare de viaţă, ce izvorăşte din măruntaiele munţilor care, cândva, erau ai noştri, nu ne mai aparţine.

V-aţi făcut fraţi cu dracul şi, în spatele zâmbetelor perfide şi înşelătoare, aţi adus la sapă de lemn un popor ce vieţuieşte pe un pământ binecuvântat cu toate resursele posibile pentru un trai mai mult decât decent.

Şleahtă de nemernici, fără respect nici măcar pentru părinţii şi bunicii voştri, acceptaţi ca sate întregi de români harnici să fie retrocedate unor pretinşi urmaşi de grofi maghiari şi îngropaţi adânc vestigiile noastre milenare sub buldozere, astfel încât să ne ştergeţi până şi identitatea în câţiva ani.

Şi tot voi, ca nişte alogeni ce sunteţi, aţi coordonat înăbuşirea prin forţă a oricăror încercări din partea românilor de a-şi apăra ograda, satul şi ţara.

Voi nu sunteţi români, voi sunteţi lipitori nenorocite care sug din seva acestei ţări, nesătui, de parcă aţi mânca cu zece guri. Aţi făcut ca milioane de români să ia calea străinătăţii slujind amarnic la uşi străine pentru o bucată de pâine, în timp ce voi vă îmbuibaţi mai abitir ca la un banchet antic roman.

Din pricina voastră plăng mamele nevoite să-şi lase copiii la bunici pentru a pleca în ţări străine şi a şterge la cur, la propriu, “vajnicul cetăţean vestic”, care, la pensie, merită să fie tratat cu tot respectul. Din pricina voastră îşi frâng spatele bărbaţii români pe şantierele vestului, departe de neveste şi ţânci.

Aţi îndatorat întreaga ţară pentru cel puţin două generaţii de acum înainte, totul pentru a vă mai ostoi voi din foamea permanentă de câştig.

Aţi distrus, într-o goană nebună, mai ceva ca-ntr-o invazie de-a migratorilor, sistemul sanitar, cel al asigurărilor sociale, ne-aţi umplut străzile de locante unde se practică jocuri de noroc şi de amaneturi, totul pentru a face din români o naţie de supuşi.

Vă bateţi joc, de peste două decenii, de pensionari, carora le semnaţi condamnarea la moarte înainte de vreme prin pensiile mizere. Vă bateţi joc de copiii acestei ţări, prin sistemul educaţional şi prin ruşinea de alocaţie acordată fiecărui prunc de român, de câteva zeci de lei, în contextul în care ţara plăteşte pentru fiecare puşcăriaş ce e ţinut ca la pansion, mii de lei lunar pentru întreţinere.

Începând cu anul viitor, ne vindeţi şi pământul de sub noi, dând liber străinilor să cumpere după pofta inimii cât teren românesc doresc. Evident că românii vor vinde, că sunt sărăciţi, voi i-aţi sărăcit. Totul a fost bine ticluit, nu?

V-aţi promovat plozii şi amantele, cumetrele şi verii pănă la rangul al III-lea în orice funcţie şi post ce oferă acces direct la ţăţa de muls a ţării. Vreţi, astfel, că vă asiguraţi “dinastia” şi după ce voi veţi la doi metri sub pământ, blestemaţi de un popor întreg.

Deja, de o vreme bună, nici măcar nu vă mai osteniţi să vă mascaţi acţiunile mizerabile, deja totul este tot mai vizibil, semn că sunteţi tare siguri că aţi supus pentru vecie acest popor îngăduitor şi paşnic. Dar ferească Cel de Sus că se urnească iarăşi Ţara, că vai şi-amar va fi de toţi cei ce azi ne văd doar nişte slugi la cheremul lor.

De furia unui popor întreg nu poate fugi nimeni, nu se poate ascunde nimeni. Aţi mizat, voi, trădătorilor, tocmai pe buna-cuviinţă a unui popor învăţat cu multe rele în milenii de istorie, dar aţi omis să învăţaţi un lucru, anume că aţi fi pleavă în calea furtunii atunci când românul vor spune AJUNGE, ASTA ESTE ŢARA MEA! DeValentin Roman

2 Comments
 1. mister pedros says

  Nu toti pensionarii o duc greu. O duc greu cei cu 4-500 lei dar nu judecatorii, procurorii, SRIstii care au peste 10.000 lei. Cand Basescu ne-a scurtat lefa, lor nu le-au luat nici-un leu. Lor le-a mai dat.

 2. Adem Devlet says

  CEL MAI MARE CLAN MAFIOT DIN TARA !
  Victor Ponta fiind in concediu a lasat pe vicepremierul sau Gabriel Oprea , generalul cu patru stele al lui Basescu Traian , din UNPR la conducerea guvernului cu puteri depline ! Pai daca Basescu nu i-a retras din stele dupa plecarea la USL , catalogata de unii tradare , inseamna ca inca mai e generalul credincios al presedintelui si prin urmare avem in fruntea guvernului USL un subordonat al lui Basescu ! Dar cum Cristian Diaconescu fostul contracandidat al lui Victor Ponta la sefia PSD a trecut intocmai si la timp in functia de consilier prezidential la Basescu , probabil ca Victor Ponta era mult mai credibil si credincios de a fost ajutat sa castige sefia PSD prin mutarea unui pion , iar coabitarea Ponta – Basescu – USL a fost posibila si prospera !

  PENTRU : USL-listi ; PDL-listi ; UNPR-risti ; PSD-disti ; PNL-isti ; BASISTI ; PONTISTI ; ANTONISTI ; COCALARI ; MANELISTI ; SI MULTI ALTII !

  NISTE HOTI ORDINARI SI BORFASI PERFIZI ISI BAT JOC DE TARA NOASTA SI DE NOI CU GARGARA LOR SI VRAJEALA DE PUSCARIE DE CARE M-AM SATURAT ! DOAR SHOW SI GARGARA LA TV . , SUNT IMPREUNA SI NE FURA PRIN ROTATIE !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php