CU TOŢII LA TÂNCĂBEŞTI! 75 de ani de PRIGOANĂ. Marş şi adunare în memoria eroilor legionari, victime ale regimurilor politice represive și totalitare

1 660

DSC_5372 - CopyComemorarea a 75 de ani de la asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu va avea loc SÂMBĂTĂ 30 NOV. 2013, ORA 13,oo, la Troița monumentală de la liziera pădurii Tâncăbeşti (DN1 km 36).

 • Sunt chemați să participe toți cei ce au cunoscut Mișcarea Legionară și au respect pentru jerfele date de legionari pentru neamul românesc, pentru dreptate și libertate.
 • Sunt chemați toți cei indignați de abuzivul proiect de lege inițiat de Crin Antonescu, prin care urmează să fie interzise prin lege manifestările și organizațiile cu caracter legionar.
 • Sunt chemați toți cei ce cred în democrație, în libertatea de exprimare și în drepturile fundamentale ale omului.

Se vor face declarații de presă pe marginea legii prin care se încearcă suprimarea libertății de exprimare pentru legionari și continuatorii acestora.

Să aducem credința în valorile nepieritoare ale neamului românesc, fundament pentru o Românie nouă, temei de libertate și demnitate pentru neamul românesc.

Să ne închinăm în fata jertfei nepieritoare a mii și mii de legionari, români adevărați, uciși în lagăre și închisori, în linia întâi a fronturilor în cel de-al doilea război mondial, în luptele de rezistență din munții României sau supraviețuind în cele mai grele condiții, urmăriți și supravegheați permanent de forțele de represiune ale regimurilor politice totalitare.

 • Marsul omagial va incepe la ora 11,oo din fata bisericii satului Saftica (jud. Ilfov, com. com. Balotesti, DN1-km 22, varianta in stanga).
 • Comemorarea va incepe la ora 13,oo la troita monumentala de pe liziera Padurii Tancabesti (DN1 – aprox. km 36).

VENIȚI CU NOI!

Partidul „Totul pentru Ţară” – Preşedinte, Coriolan Baciu
Fundația „Buna Vestire” – Preşedinte, Gheorghe Ursa

1 Comment
 1. cristian saileanu says

  stau la dispozitia dv GRATUIT cu nuvela „Iz de pucioasa” despre asasinarea Capitanului.
  descarcati’o GRATUIT LA http://www.babelink.us
  sau cereti’o la cristiansaileanu@live.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php