Un apropiat al clanului Camatarilor impusca o fata si o desfigureaza. Ministrul de Interne raspunde ca un Gaga

0 778

mihai chiritaMinistrul Radu Stroe și-a dat încă o dată măsura incompetenţei, după atacul armat din Sectorul 6, în urma căruia o fată a fost desfigurată și alţi doi bărbaţi au ajuns tot la spital. În loc să-și pună problema unei anchete care să lămurească acuze grave la adresa Poliţiei, Stroe vorbește ca un naiv despre modificarea regimului autorizării portului de armă.

Declarațiile ministrului Stroe, care a tras concluzia că trebuie să fie modificate condițiile de acordare a dreptului de armă, sunt pur și simplu stupide pentru simplul fapt că interlopii au prostul obicei să stea în afara legii. Pentru asta sunt interlopi.

Sâmbătă, în plină stadă, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6, o tânără a fost desfigurată pe viață. Un șmecher, despre care vecinii au de spus numai povești teribile, i-a pus pistolul la față și a tras. De trei ori a tras în fața fetei pistolarul din Militari, susține o femeie care era terifiată de scena de groază la care a asistat.

Fata a rămas fără un ochi. Alți doi bărbați au fost răniți și sunt la spital. Tot împușcați.

Trei ore am petrecut ieri seară în zona blocului unde a avut loc mutilarea fetei. Am vorbit cu foarte mulți vecini de cartier. Țoate discuțiile au avut două lucruri în comun. Primul este teama interlocutorilor atunci când vine vorba de clanul ”lui Toma”. Toma Chiriță e tatăl lui Marius Chiriță, cunoscut cu porecla Mario în cartier. Un individ descris ca fiind foarte agresiv, implicat în mai multe scandaluri și apropiat al fraților Cămătaru. Mario e cel care a tras cu pistolul.

A doua informaţie, regăsită în discuțiile cu toți interlocutorii, este faptul că interlopul beneficiază de protecție din partea unor persoane importante din Secția 20 de Poliție și că toate scandalurile provocate de Mario au rămas fără consecințe. Mai mult chiar, interlocutorii au indicat un polițist important, căruia familia lui Mario îi spune ”colonelul”, care este apropiat al clanului și îi vizitează des.

Privind prin prisma informațiilor de mai sus, îl intreb public pe ministrul Gâgă-Stroe: Ce părere aveţi, domnule ministru, astfel de personaje se deranjează să deţină arme în regim de legalitate?

Pentru interlopi toate reglementările sunt frecție la picior de lemn. Pentru un ministru preocuparea principală ar trebui să fie acuzele grave la adresa polițiștilor.

Priviți prin prisma acestor acuze alte două informații importante.

După împușcături, când la fața locului încă făceau cercetări criminaliștii, mai mulți vecini susțineau că agrsorul este în apartamentul familiei, de la etajul 4 al blocului la parterul căruia s-a produs atacul. Niciun poliţist nu păzea ușa apartamentului și nici măcar ieșirea din spatele blocului. Nici până la această oră, duminică 24 noiembrie 2013 – 10.27, nu s-a efectuat o percheziție în domiciliul atacatorului.

Vecini susțineau că, ulterior, suspecul ar fi urcat pe la etajul 9, pe o cale de acces către scara alăturată, și a fugit. ”Puteam propune procurorului sa ceară o autorizație de percheziție, dacă noi consideram că e necesar. Nu am considerat că e necesar”, a răspuns nonșlant un polițist de la Secția 20.

Să recapitulăm, pentru a înţelege gravitatea situaţiei.

Un individ descris ca interlop desfigurează o fată în stradă prin împușcare în față. Împușcă alți doi bărbați și dispare. Polițiștii care anchetează cazul nu consideră ”necesar” să vadă ce e în locuința atacatorului.

E normal așa ceva? Ce spuneţi domnule ministru Gâgă-Stroe?

Dacă nu e destul de clar ce ar trebui să-l preocupe pe ditamai ministrul, vă mai descriu o întâmplare de noaptea trecută.

Pe la ora 2.00, când am decis să verific din nou blocul unde locuiește suspectul, pentru a vedea dacă nu cumva a apărut bolidul Audi Q 7 cu care se știe că a fugit, în fața blocului era același polițist nonșalant, însoțit de tatăl atacatorului.

Toma Chiriţă venise să-și ia mașina de lux, un Nissan Murano.

S-au dus împreună la Secția 20, unde polițistul nonșalant a dispus agenților să îndepărteze reporterii și cameramanii televiziunilor din parcarea pe unde venea tatăl suspectului. I-a protejat foarte bine imaginea.

Oare de ce, domnule ministrul Gâgă-Stroe? Ce spuneţi domnule Gâgă, e o temă mai importantă decât modificarea legislaţiei pe care interlopii oricum nu dau doi bani?

Opinia mea este că, dacă nu avea ”spate” puternic, Mario Marius Chiriță, a lui Toma, nu își permitea să tragă cu pistolul în plină stradă și să desfigureze o fată pe viață.

Ce complicităţi i-au dat un asemenea tupeu? Aceasta e întrebarea care ar fi trebuit să nu lase să doarmă un ministru de Interne, după un asemenea atac sălbatic. Din păcate pentru noi, domnul Stroe nu e un veritabil ministru de Interne, e doar un politruc incompetent, care ocupă o funcție foarte înaltă și ne spune tot felul de baliverne pe la televizor.

Sper să analizeze aceste informații DNA și DIICOT. Dacă un amărât de jurnalist a ajuns la ele, e floare la ureche să intre în posesia unor anchetatori profesioniști care pot să lămurească toate semnele de întrebare legate de lucrurile care se petrec în Secția 20 de Poliție din București. De Malin Bot – Evenimentul Zilei

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php