ROŞIA MONTANĂ Băsescu îl dă în judecată pe Roşca Stănescu

0 392

Preşedintele României l-a acţionat în instanţă pe Sorin Roşca Stănescu pentru afirmaţiile făcute de liberal în ultima vreme.
1285342440Traian basescu Ochi

ROŞIA MONTANĂ Băsescu îl dă în judecată pe Roşca Stănescu / Foto: MEDIAFAX

Senatorul l-a acuzat public, în repetate rânduri, pe şeful statului că ar fi luat mită pentru proiectul Roşia Montană.

Cererea preşedintelui a fost înregistrată pe 1 octombrie anul acesta la Judecătoria Sectorului 2.

SRS, DEZVĂLUIRI despre Roşia Montană. LISTA POLITICIENILOR MITUIŢI

După dezbaterea în comisia parlamentară cu privire la proiectul Roşia Montană, atenţia ar trebuie să fie îndreptată asupra politicienilor mituiţi. O evidenţă a acestora există, a spus, la Realitatea TV, senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu, însă aceasta nu cuprinde şi numele grele de politicieni „cumpăraţi”. Printre aceştia, susţine liberalul, s-ar afla însuşi preşedintele Traian Băsescu.

„Evidenţa politicienilor mituiţi, a unei bune părţi, nu chiar a celor mai importanţi, o are Corina Vinţan, care a fost purtător de cuvânt în Ministerul de Externe, mâna dreaptă a lui Răzvan Ungureanu, care şi-a făcut un ONG care are un contract cu Gold Corporation, care primeşte sume uriaşe de bani care apoi, de la doamna Vinţan, în baza unor contracte, sunt virate în beneficiul unor politicieni”, a spus SRS, adăugând, totodată, că pe lista respectivă nu s-ar afla şi numele politicienilor de prim rang, „care au fost mituiţi direct din străinătate.”

Solicitat să facă publice nume de politicieni din această categorie, Stănescu l-a indicat pe şeful statului, celui care, în opinia liberalului, i s-ar datora fluctuaţiile recente de pe bursa de la Toronto.

„Cum ar fi domnul Traian Băsescu, care azi ţine un discurs în favoarea proiectului Roşia Montană şi cu 2 zile înainte de o afirmaţie de genul ăsta, creşte, cineva cumpără acţiuni… Suprapuneţi mişcările bursei de la Toronto… Săptămâna viitoare în Parlament prezint şi conturile. Era de datoria SIE să informeze asupra acestor lucruri, asupra acestor ilegalităţi, că le cunoaşte”, a mai spus Stănescu.

Instanţa nu a stabilit până în acest moment un termen pentru judecarea procesului.

de pe realitatea.net

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php