Statul REPRESIV, ultimul pas spre o DICTATURA cunoscuta

0 337

r-de-la-revoluc89bie1989.Marea Adunare Nationala aplauda frenetic la al XIV-lea Congres, in noiembrie ’89, “marili realizari ale partidului unic, PCR, si ale Tovarasului Nicolae Ceausescu, in unanimitate maxima!

Guvernul Dascalescu prezenta cifre record despre economia romaneasca si nivelul extraordinar de trai al romanilor, despre depasirea planului cincinal intr-un an si jumatate, despre productiile record la hectar sau in fabrici si uzine. Atit de bine o ducea Romania incit Ceausescu, disperat in fata multimii de 200.000 de romani de la CC, a putut sa promita fiecarui roman O SUTA DE LEI

Justitia era de de o echidistanta senzationala, in fiecare secunda se facea dreptate fiecarui roman…daca erau de acord Partidul, Securitatea, Tovarasul! Asadar, separarea celor 3 puteri ale Statului Socialist Multilateral Dezvoltat functiona “perfect”!

A patra putere, Presa, cu organele ei centrale Scinteia, Scinteia Tineretului, Romania Libera si TVR dar si cu fiecare organutz local de presa de partid reuseau o performanta unica: sa fie o singura voce, “VOCEA ROMANIEI” !

In sfirsit, dupa confiscarea Revolutiei din ’89, am aflat ca LIDERUL MAXIM, Tovarasul Nicolae Ceausescu era un TIRAN care se izolase de popor impreuna cu “sinistra” lui sotie, ca era neinformat sau dezinformat de catre propriul aparat si de aceea TREBUIA sa fie declarat SINGURUL VINOVAT! Nu SISTEMUL TICALOSIT de atunci ci doar un batrin tiran cu tirana lui a batrina!

POPORUL?!

Oamenii traiau prost, in frig, foamete si intuneric, speriati de dictatura sau pedepsiti, cei care erau mai curajosi! Oamenii se temeau de propria umbra sau de prieteni, rude, parinti si copii, si incercau sa isi apere bruma de nivel de trai, micile avantaje ale supravietuirii, bucuria unui mititel la gratar sau o mica vacanta cu burta la soare.

Parlamentul Romaniei a devenit o Mare Adunare Nationala cu 588 de parlamentari care se cearta pe chestiuni minore, puerile si “de praf in ochii romanilor” dar cad mereu de acord, in unanimitate maxima atunci cind vine vorba de cistigurile lor, de jefuirea tarii, de tradarea neamului romanesc (Rosia Montana e doar un mic exemplu)

Guvernul Ponta l-a depasit demult pe defunctul guvern Dascalescu si mai are putin si o sa ne spuna ca nu e doar “cel mai cinstit guvern” ci “guvernul fericirii maxime”, dupa ce vor crede ca romanii sint bucurosi sa plateasca cele mai multe si mai mari taxe din Europa/raportate la nivelul de trai. Iar atunci cind vor vinde toate resursele naturale ale Romaniei ne vor spune ca romanii sint “poporul superior”, e adevarat, in fundul gol!

Cit despre Justitie, poporul roman exulta! Ea a fost egal impartita intre Putere si o anumita parte a Opozitiei, astfel incit sa pice granguri, in mod “echitabil”, si dintr-o parte si din alta, dar numai grangurii conveniti de comun acord! Curat echidistanta Justitia! Doar ca nu a pacalit pe nimeni, nici pe romani si nici pe ai nostri parteneri externi!

Exact ca pe vremea Socialismului Multilateral Dezvoltat, separatia celor 3 puteri functioneaza al dracului de “perfect”!
Ei bine, dar a PATRA PUTERE, PRESA, nu-i asa ca ea este ceva sublim?! A fost deajuns Rosia Montana ca sa i se vada “rusinea”, sau cucul gol! Sau sa i se auda “tacerea de aur”! Ciinele de paza al “democratiei” s-a dovedit o javra ordinara, castrata, jigarita si cu play-back pe latrat ! Javrele din ’89 erau mai subtile…

Cit despre liderul maxim, “TIRANUL” cum il alinta Antena 3 si micul Pontachio, aflam ca are un pact de coabitare, la inceput secret, cu INSUSI dusmanul de clasa! Oare Ceausescu a avut vreun pact secret cu Iliescu?! Chiar daca l-a avut se pare ca n-a functionat la Zidul de la Tirgoviste! Cert e ca TIRANUL de astazi are ciocul mic si nu vorbeste despre dictatura pontacilor de astazi dar va deconta din plin, va fi declarat “singurul vinovat de serviciu”!

POPORUL?!

Romanii “o iau pe coaja” mai rau decit pe vremea lui Ceasca!
1. Oamenii traiesc intr-o nesiguranta maxima, nu stiu ce le ofera ziua de miine.
2. Le tremura chilotii pentru locul de munca.
3. Nu le mai ajung banii.
4. Platesc taxe si impozite enorm de mari si nu au parte de aproape nimic: nici educatie, nici servicii medicale, nici strazi sau autostrazi, nici securitate sociala-garantia unor salarii si pensii decente.
5. Romanii sint pe cale sa-si piarda proprietatile, in favoarea bancilor sau rechinilor internationali.
6. Romania e pe cale sa-si vinda pe nimic toate resursele naturale, o bogatie uriasa pe care nu o are niciun stat european.

Romanii curajosi, cei care protesteaza impotriva Marii Adunari Nationale a Tilharilor, Jefuitorilor si Tradatorilor SINT BATUTI in plina strada, sub ochii propriilor cetateni, in vizorul camerelor de luat vederi, CHIAR DE CATRE CEI CARE SINT PLATITIT CA SA II APERE !

EXISTA si O DIFERENTA intre 1989 si 2013: IN 24 DE ANI AU DISPARUT 200 DE MILIARDE DE EURO din ROMANIA, TARA ARE 100 DE MILIARDE DE EURO DATORII si SINTEM IN FUNDUL GOL ! CU 4 MILIOANE DE REFUGIATI IN TOATE COLTURILE LUMII !

EXISTA si O ASEMANARE : AMBELE REGIMURI, AMINDOUA “ESCU”, AU FOST CATASTROFALE !
E TIMPUL UNEI NOI TARI ! E TIMPUL PENTRU ROMANI ! Iesiti in strada si fiti pasnici pina la capat! Indiferent la cite provocari sinteti supusi! FARA VIOLENTA ! Cu pieptul gol si cu rabdare ii vom trimite la culcare…vesnica! Sintem obligati, nu pentru noi, ci pentru urmasii urmasilor nostri!

EI sint politeisti, se inchina la zeii banului, vilelor, aurului, iachturilor, decadentei, NOI CU DUMNEZEUL NOSTRU !
P.S. Ii rog pe spargatorii de seminte, vajnici comentatori pe internet, sa fie mai piosi si mai ponderati in narcisismul lor de atoatecunoscatori, macar pentru romanii din strada care isi risca libertatea, banii si chiar viata in fata OPRESIUNII care a fost ordonata de PONTA in REGIMUL BASESCU! In timp ce unii isi dau cu parerea, ascunsi dupa niste porecle de internet, sint zeci de romani care platesc scump dreptul la protest impotriva intregii clase politice. Si sa stiti, nici Soros, nici Obama si nici chiar Putin nu deconteaza nici batuta din strada si nici amenzile uriase…M-am interesat!

Sa fiti iubiti!

 Radu Moraru
Sursa: FrontPress

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php