Palmă dată Rusiei la Chişinău – 100.000 de oameni strigă „Vrem Unirea“, fluturând steagurile României

3 502

405435_267690896625130_1061041868_n

Mars-pentru-Basarabia-UNIREA-FACE-PUTEREA-2-1024x616Lovitură grea dată propagandei ruse în Republica Moldova, care spunea că moldovenii vor spre Rusia, şi nu spre Europa. Astăzi, duminică, 3 noiembrie 2013, aproximativ 100.000 de moldoveni au ieşit în centrul capitalei celui de-al doilea stat românesc

După ce cu ajutorul Partidului Comunist s-a încercat organizarea de manifestaţii anti europene, dar la care au participat doar câteva zeci de moldoveni, marea majoritate membri de partid, astăzi Rusia a primit o palmă severă din Republica Moldova, al doilea stat românesc, acolo unde 100.000 de oameni au ieşit în Piaţă pentru a cere integrarea europeană. Este cea mai mare manifestaţie de stradă din ultimii zece ani, peste aşteptările liderilor pro-occidentali, organizatorii acestui eveniment. Pentru că Europa înseamnă România, iar România înseamnă Europa, liderii unionişti au cerut tuturor celor care sunt cu gândul la România să se afle în stradă. Îndemnul a fost adresat zecilor de mii de români basarabeni care anul trecut au cerut pe străzile din Chişinău Unirea celor două state româneşti.

Piaţa, care este plină de steagurile României, ale Republicii Moldova şi ale Europei, prin mesajul comun pe care îl poartă, este dominată de un imens steag tricolor, steag aparţinând României şi de zeci de mesaje unioniste din care cel mai răspândit este unul simplu „Vrem Unirea”.

De asemenea, încă de ieri şi-au făcut prezenţa la Chişinău maşini cu număr de România, printre ele fiind şi cele ale companiei care s-a ocupat de organizarea acestui eveniment şi care este din Bucureşti.

de pe http://adevarul.ro

3 Comments
 1. Octavian says

  Nu vă e ruşine să publicaţi astfel de texte? Dacă nu greşesc, vă doriţi un site care promovează idea naţionalistă, nu euroliberalismul?

 2. pui de dac says

  ce liberalism visezi? promoveaza unirea Basarabiei cu Romania! dar tie nu ti-e rusine sa promovezi eurasianismul si dughinismul putinian?

 3. Victor says

  Sunt din Timisoara si promovez REUNIREA BASARABIEI CU ROMANIA!
  BASARABIA E ROMANIA! A FOST SI VA FI!
  BASARABIA DECI ROMANIA!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php