Parlamentul European, spre totalitarism. Liberalizarea totală a avortului, plata avorturilor și contracepției din bani publici, educație sexuală obligatorie de la clasele primare, desființarea autorității parentale

0 507

Cu cât un stat este mai corupt, cu atât legile sunt mai numeroase (Tacitus)

26_epÎn timp ce românii sunt ocupați cu problemele cele mai grave și vizibile ale vieții, precum sărăcia, jaful țării și corupția generalizată, departe de ochii lor – și ai europenilor în general – grupările de lobby care urmăresc distrugrea familiei își continuă netulburat activitatea.

Săptămâna următoare este programat să fie votat în Plenul Parlamentului European un raport radical, referitor la „sănătatea sexuală și reproductivă și drepturile aferente” (2013/2040(INI)), autoare Edite Estrela (grupul Socialist). Am selectat câteva extrase semnificative în acest document.

Pentru cei care nu sunt obișnuiți cu limba de lemn a documentelor internaționale, traducem mai jos, pe înțelesul tuturor.

Cu observația că prin „drepturi sexuale și reproductive” trebuie să înțelegem în acest caz avortul și homosexualitatea,Raportul Estrela solicită statelor membre UE:

  • liberalizarea totală a avortului, prin relaxarea legislației restrictive (acolo unde aceasta mai există) și eliminarea procedurilor administrative de temporizare (consiliere, timp de așteptare). Accesul la avort să se facă imediat și fără obstacole;
  • avortul și contracepția, precum și operațiile de schimbare de sex, trebuie asigurate din bani publici;
  • organizațiile private care promovează „sănătatea sexuală și reproductivă” trebuie finanțate din bani publici;
  • „reglementarea” (adică restricționarea) obiecției de conștiință, folosită de medici pentru a refuza practicarea avortului;
  • permiterea avortului și a serviciilor conexe în clinile administrate de culte religioase;
  • legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene;
  • obligativitatea educației sexuale începând cu ciclul primar;
  • avort și contracepție gratuite pentru adolescenți, fără știrea și acordul părinților;
  • educarea „într-o viziune pozitivă” asupra homosexualității.

Cei care cunosc cât de cât mecanismul de decizie european știu că, sub aparența democratică, acesta devine din ce în ce mai totalitar și mai inaccesibil controlului cetățenilor. Ce dovadă mai bună de totalitarism decât acest raport care presează statele să să adopte o anumită legislație, deși aceste domenii sunt exclusiv de competența statelor membre (conform principiului subsidiarității). Într-adevăr, niciun tratat internațional, nici Convenția europeană a drepturilor omului, nici dreptul cutumiar internațional nu pot fi invocate pentru a stabili sau recunoaște un „drept la avort”. Toate instituțiile, organismele și agențiile UE trebuie să rămână neutre în ceea ce privește problema avortului.

De fapt, Raportul Estrela este produsul nu al nevoii obiective de reglementare și al reflexiei în politică a unor principii și valori comune europene (există și din acestea destule!), ci rodul lobby-ului grupărilor ideologice de orientare neo-marxistă, extrem de influente prin forța și notorietatea susținătorilor acestora – de la omniprezentul George Soros la Ford, Buffet, Rockefeller și Packard.

Vedem așadar cum prinde contur sub ochii noștri distopia orwelliană din „1984”: conform eurodeputaților, avortul face bine femeii și este un înalt standard de sănătatehomosexualitatea este un comportament legitim și egal cu heterosexualitatea, iar rolul părinților trebuie redus la „a livra copii”, după care aceștia vor fi educați de stat, după standardele dictate de puternicii zilei.

Dați Cezarului ce este al Cezarului și lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu, ne spune Scriptura. Ce e de făcut însă acum, când Cezarul ne cere ceea ce este al lui Dumnezeu?! Cum ar trebui creștinii să se comporte, când sunt siliți să plătească din banii lor pentru avorturi și schimbări de sex și când e obligatoriu să tacă în fața agresiunii la care copiii lor sunt supuși în sistemul educațional, unde învață despre cât e de bine și „divers” să fii homosexual și să te masturbezi?! Cum se va mai putea exercita autoritatea parentală (garantată de Constituția României), când copiii lor au parte de avorturi și contraceptive fără știrea și permisiunea lor?

Deși Rezoluția Parlamentului European, cu care probabil se va încheia votul pe Raportul Estrela, nu va fi un document cu efecte obligatorii, ne putem cu toții imagina care va fi reacția sistemului „decizional” (ha!) și politic românesc, alcătuit din oameni cu o coloană vertebrală ca a râmei.

Realitatea tristă este că România nu mai este de mult condusă de la București sau de români. Doar naivii își mai pot închipui, în fața repetatelor agresiuni – mai vizibile sau mai puțin (precum aceasta) dar la fel de distrugătoare – că țara noastră mai există ca stat independent.

În timp ce Europa se zbate în criza economică și demografică, iar SUA au ajuns de batjocura celor care altădată tremurau de teama ei, China se pregătește să devină, în doar 4 ani prima putere economică a lumii, iar lumea islamică este și ea în ofensivă fără precedent.

De răspunsul pe care „lumea civilizată” îl va da la aceste provocări depinde însăși supraviețuirea sa. Și răspunsul îl aveți în fața ochilor: avort și homosexualitate.

„Iată, Eu plec, dar voi veti vedea. Ati lăsat calea lui Dumnezeu si ati plecat pe calea lui Satan. Binecuvântarea si fericirea s-au luat de la voi. În mâna Mea se află viata voastră si moartea voastră, fiindcă M-am dat pe Mine Însumi la răstignire pentru voi. Cu toate astea, nu Eu vă voi pedepsi, ci păcatele voastre si căderea voastră de la Mine, Mântuitorul vostru. Eu am arătat dragostea Părintelui Meu către toti oamenii si am vrut să vă mântuiesc pe toti prin dragoste.” (Despre Demonia Albă – cugetări despre Europa și rudele acesteia – Sf. Nicolae Velimirovici)

Este timpul, așa cum am scris și în urmă cu câteva zile, să ne decidem: Cu Hristos sau cu Europa? Cu amândouă, iată, nu se poate.

Vezi și articolul anterior despre raportul Estrela

Vezi și Legi împotriva legii

de pe http://www.culturavietii.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php