BUCUREŞTIUL SOLIDAR CU PUNGEŞTI! Protest masiv în capitală! Ministerul de Interne luat cu asalt de populaţie! Războiul de la Pungeşti se extinde în Cluj, Sibiu şi alte oraşe, în ciuda atitudinii evazive mediatice! Facebook-ul joacă un rol important în România!

1 701

 

protest

Mii de protestatarii iau cu asalt Ministerul de Interne. Imagini similare cu Decembrie 1989. Foto: Hotnews

 

Mii de bucureşteni s-au solidarizat cu sătenii din Pungeşti-Vaslui, care de zile întregi rezistă în faţa forţelor de represiune şi utilajelor Chevron. Gesturile disperate ale urmaşilor de răzeşi din zona Bârladului, care au venit cu sutele, bărbaţi, femei, copii, bătrâni, şi dorm noaptea în corturi, luptându-se cu jandarmii, pentru a-şi apăra pământurile, apele şi sănătatea, a impresionat o ţară întreagă.

Ieri seară, mii de oameni din capitală au ieşit în Piaţa Universităţii şi au protestat împotriva abuzurilor forţelor de represiune de la Pungeşti, care au lăsat în urmă răniţi şi chiar oameni între viaţă şi moarte.

Protestatarii au ocupat carosabilul Pieţei Universităţii, manifestând apoi la Guvern, după care au luat cu asalt Ministerul de Interne. Se cere demisia şi anchetarea celor vinovaţi. Şi, desigur, demisia actualului guvern.

În acelaşi timp, ne vin ştiri din Cluj, Braşov şi Sibiu, unde de asemenea cetăţenii ies în stradă, solidarizându-se cu victimele de la Pungeşti.

Florin Dobrescu

1382854_707952125898934_1897539160_n

Ocuparea Pieţei Universităţii

1391874_597803290265816_375872711_n

La Piaţa Victoriei

 

1 Comment
  1. FLORIN PAUL says

    ULTIMA SOLUTIE ,INCA O REVOLUTIE ! ROMANII AR TREBUI SA SE DESTEPTE , SA PUNA PICIORUL IN PRAG , SA NU SE MAI LASE CALCATI IN PICIOARE SI MANIPULATI ASA CUM AU FACUT PANA ACUM ! NE CONDUC CEI CE CAUTA BOGATIA PERSONALA , NU CEI CE VOR SA NE AJUTE SA DUCEM O VIATA DECENTA SI FARA GRIJA ZILEI DE MAINE ! CEI CE AU DISTRUS INDUSTRIA ROMANIEI , AGRICULTURA , PADURILE SI NE-AU FURAT ISTORIA AR TREBUI SA PLATEASCA PENTRU TOATE ACESTE FAPTE JOSNICE ! EI SUNT ROMANI CU NUMELE NU SI CU INIMA ! SI-AU FACUT POLITIILE LOR ! AVEM IN ROMANIA 4 FELURI DE POLITIE , PENTRU CE ATATEA ? SA NE OMOARE , S-AU SA NE BUTA ???? NUI LASATI FRATILOR !!!!!!!!!!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php