Protestul Rosia Montana de la Iasi, ascuns de Victor Ponta de politisti in civil

0 571

descărcare

Mai multi politisti in civil au format un zid in fata manifestantilor impotriva proiectului Rosia Montana din Iasi, pentru a-i ascunde pe protestatari de premierul Victor Ponta, aflat intr-o vizita oficiala.

Incidentul s-a petrecut sambata, inainte de Conferinta Nationala a Femeilor Social-Democrate, la care au participat, printre altii, Victor Ponta si Liviu Dragnea, scrie Adevarul.

Manifestantii stransi in fata Casei Sindicatelor, unde s-a desfasurat evenimentul, au fost „mascati” de un sir de angajati in civil ai Politiei Locale. Acestia s-au aliniat in fata manifestantilor cu pancarte, fara a da vreo explicatie. Dupa ce premierul si vicepremierul au ajuns in Sala Sporturilor, zidul format din politisti s-a dispersat.

„Am incercat sa-i intrebam cine sunt, dar ne-au dat un raspuns neclar, cum ca ei fac asta in fiecare duminica sau ceva asemanator. N-am avut incidente cu ei, pur si simplu s-au postat in fata noastra”, a spus Iulian Boia, unul dintre participantii la miting.

Aproximativ 400 de ieseni au protestat, duminica, fata de proiectul minier de la Rosia Montana, pentru a saptea saptamana la rand.

de pe ziare.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php