LINGOUL! Ponta: Respingerea proiectului Rosia Montana ar fi o „catastrofa” pentru Romania

1 1.522

248878_articolRespingerea de catre Parlamentul Romaniei a proiectului Rosia Montana ar fi o „catastrofa” pentru Romania, pentru ca ar fi un „mesaj impotriva investitorilor straini”, a declarat premierul Victor Ponta, citat de MEDIAFAX.

„Daca Parlamentul va decide sa nu se faca acest proiect, nu va fi o mare problema (din punct de vedere economic), dar daca Romania ofera mesajul ca suntem impotriva investitorilor straini, impotriva exploatarii
potentialului nostru, acest lucru ar fi o catastrofa pentru Romania”, a declarat Ponta, in engleza, cu ocazia Summitului pentru Investitii in Europa de Est, organizat de Reuters.

„Rosia Montana este un proiect foarte important ca simbol, nu in primul rand din punct de vedere economic”, a subliniat Ponta.

„Trebuie sa profitam de resursele noastre naturale, bineinteles respectand toate standardele de mediu, dar, daca acestea se respecta, ar trebui sa fim in favoarea explorarii”, a precizat Ponta.

| de pe 9AM
1 Comment
  1. dan says

    In acest caz cred ca d-l Ponta e si el o catestrofa pentru Romania,ca si ceilalti politicieni sustinatori(citeste cumparati) ai proiectului demarat de Vasile Frank Timis,probabil fost ofiter DIE si infractor. Tatal sau a fost gasit impuscat,inAustralia,in conditii neelucidate,Ciudat,nu?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php