Pr. Arsenie Boca a știu că tancurile rusești sunt gata de invazie la granițele Romaniei, în August 1968. Ce a făcut atunci “Sfantul Ardealului”

0 543
Parintele Arsenie Boca a stiu ca tancurile rusesti sunt gata de invazie la granitele Romaniei, in August 1968. Ce a facut atunci “Sfantul Ardealului”. VIDEO cu PS Daniil

 

Portalul “Romania Uneste-te!” prezinta o viziune inedita privind momentul August 1968, despre care am relatat ieri, in exclusivitate, articolele: 1968 – SUA si NATO sar in apararea Romaniei de atacul Rusiei Sovietice: “Ar putea izbucni al treilea razboi mondial”. “Romanii rezista pana la ultima suflare” aminteste Larry Watts via Ziaristi Online si Planurile de aparare a Romaniei si retragere in Carpati in fata invaziei concentrate a URSS, Ungariei si Bulgariei in 1968. Larry Watts prezinta Documentele via Ziaristi Online.

“Romania Uneste-te!” publica o marturie inregistrata la Sambata de Sus, in care se arata ca marele duhovnic si vazator cu duhul Arsenie Boca, supranumit “Sfantul Ardealului”, a stiut ca trupele si tancurile sovietice se afla la granitele tarii, pregatite sa atace si Romania, imediat dupa invazia din Cehoslovacia. Iata marturia: “Cu rugăciunea, Părintele Arsenie Boca i-a blocat pe sovietici de n-au putut să vină la noi în ţară. Spunea Părintele Daniil (este vorba de Prea Sfintia Sa Daniil Stoenescu, actual Episcop de Dacia Felix, al Romanilor din Serbia, si ucenic al Parintelui Arsenie Boca – Nota Red) că în 1968 el era la Drăgănescu şi l-a trimis să-l cheme din biserică. Tocmai se zvonise că urmează un război (invadarea Cehoslovaciei). S-a dus acolo, a intrat în biserică, dar nu-l găsea; s-a dus în altar şi l-a găsit în genunchi, plâns. S-a şters repede la ochi, Părintele Bunescu s-a dus în locul în care a fost Părintele şi era umed locul de la plânsul Părintelui. L-a întrebat mai târziu de ce a plâns.

Nu i-a răspuns, dar mai apoi i-a zis că ruşii sunt la graniţele ţării. A plâns Părintele pentru neamul românesc.” (Gheorghe Silea – 45 de ani, Sâmbăta de Sus).

| NapocaNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php