Pro TV şi propaganda GAY: „Căsătoria” homosexuală promovată într-o emisiune concurs

0 446

Postul de televizun Pro Tv a fost mereu un canal “gay friendly” şi un promotor al “toleranţei” faţă de propaganda minorităţilor sexuale în spaţiul public. În viitorul apropiat însă lucrurile vor fi împinse şi mai departe, fiind lansată o nouă provocare la adresa majorităţii românilor. Conform unor surse din interiorul televiziunii din bulevardul Pache Protopopescu, citate de tabloidul Libertatea (publicaţie care face parte din acelaşi trust media cu Pro Tv), se pregăteşte o emisiune-concurs, denumită “Patru nunţi şi-o provocare”, la care va participa şi un cuplu de homosexuali! Debutul noului concept este anunţat pentru sfârşitul lunii august.

Emisiunea va cuprinde elemente din “viaţa de zi cu zi” a cuplului gay, care a trecut de preselecţiile naţionale. Juriul a decis că în cursa pentru premiul cel mare (o nuntă “de vis”, urmată de luna de miere) să rămână patru cupluri, printre care şi cei doi homosexuali. Provocarea trustului Media Pro este cu atât mai mare cu cât în România nu este legală “căsătoria” între persoanele de acelaşi sex, promovarea acestui gen de relaţii constituindu-se de fapt în propagandă făţişă faţă de un stil de viaţă homosexual.

“Scenariul emisiunii cuprinde, pe lângă secvenţe care să contureze viaţa respectivelor cupluri (cum s-au cunoscut, ce i-a legat unul de celălalt, momente fericite sau mai puţin reuşite din viaţa lor, povestea lor în general) şi oficierea unor cununii de către preoţi”, au dezvăluit “sursele” din cadrul PRO TV.

“În cazul celor trei cupluri formate din femei şi bărbaţi, nu au existat probleme în a colabora cu Biserica Ortodoxă Română, însă când a fost vorba să-i cununăm pe cei doi homosexuali, ne-am lovit de un refuz categoric. Biserica nici nu a vrut să audă! De aceea, pentru bunul mers al emisiunii care putea fi în pericol de a fi dată peste cap, am adus, din zona Marii Britanii, o preoteasă de o altă confesiune, care a oficiat slujba. Totul s-a desfăşurat pe malul Lacului Buftea, chiar pe platourile de filmare, unde cei doi homosexuali au fost cununaţi”, au menţionat aceleaşi “surse”.

Cea mai cunoscută “vedetă” de televiziune din România care şi-a declarat deschis orientarea homosexuală este Mircea Solcanu, angajat al postului Acasă TV, tot parte a trustului Media Pro. Sursa: FrontPress.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php