Coreea de Nord a anuntat ca va incepe loviturile nucleare impotriva SUA: Momentul exploziei se apropie repede

3 510

armata_nord_coreanaArmata nord-coreean a anunţat joi ca a primit aprobarea finala pentru a declansa operatiuni militare impotriva Statelor Unite, inclusiv eventuale lovituri nucleare.

Casa Alba a cerut miercuri Coreei de Nord sa inceteze cu amenintarile, care nu fac decat sa izoleze aceasta tara si sa sublinieze nevoile sale de dezvoltare economica.

„Momentul exploziei se apropie repede”, se scrie in comunicatul trimis de Coreea de Nord, care ofera asigurari ca un razboi ar putea avea loc in Peninsula Coreea incepand de joi sau vineri.

„Intreaga peninsula coreeana nu a mai fost expusa, niciodata ca acum, unui asemenea pericol de razboi nuclear”, se avertizeaza in comunicat.

Caitlin Hayden, purtatoare de cuvant a Consiliul National american de Securitate a declarat ca aceasta declaratie „agita inca o data o amenintare neconstructiva”.

„Aceasta este o noua declaraţie provocatoare care izoleaza inca un pic Coreea de Nord de restul comunitatii internationale si subliniaza nevoia sa de dezvoltare economica. Coreea de Nord ar trebui sa isi opreasca amenintarile provocatoare si sa se conformeze mai degrabă obligatiilor sale internationale”, a continuat Hayden.

Sursa: www.presaonline.com

3 Comments
 1. acc70 says

  nca nu a inceput nici un razboi…inca

  pentru cei necunoscatori , jidovii satanisti si slugile lor masonice lovesc doar in zilele de 11 sau 22 , pana pe 11 aprilie mai e un pic…am o presimtire ca o racheta va porni in data de 11 ( adica peste 6 zile) de undeva din Coreea de Nord ( evident ca asa se va inscena) si vor lovi cateva blocuri cu fraieri ( contribuabili din Corea de Sud,ca doar nu va asteptati sa moara vreun jidan, ei sunt vesnici, doar goimii trebuie sa crape si sa-i distreze) si uite asa va incepe …sfarsitul

  sa mai avem rabdare, mai e doar o saptamina, si sa-i vedem daca sunt consecventi in programarea crimelor, cum au fost pana acuma

  Un sfat pentru ortodocsi: spovediti-va cat mai degrab….

 2. Florin Dobrescu says

  @ acc70
  Limbajud d-tale este inadecvat unei pagini legionare, în ceea ce privește utilizarea cu frecveță ostentativă a termenului jidan și a unor expresii insultătoare.
  Noi am învățat ca și cu adversarii noștri să ne comportăm civilizat.
  Rugăm fără provocări!

  1. acc70 says

   daca comentariul meu deranjeaza promit ca nu voi mai posta nimica pe siteul dvs

   in ceea ce ma priveste eu intotdeauna voi spune lucrurilor pe nume chiar daca unii se uita stramb la asta, si anume:

   la jidan ( evreu sionist) ii voi spune mereu jidan
   la tigan ii voi spune mereu tigan ( si nu rom, aia e o bautura alcoolica)
   la bozgor( ungur sovin) ii voi spune mereu bozgor

   In rest numai de bine

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php