Basarabia e România!

0 1.166
479-08_Actiunea_2012_manifestatieBasarabia e România! s-a mutat şi pe blogul Adevărul pentru că românii şi-au dorit informaţii despre campanie. Împreună îi aducem pe români acasă. Basarabia e România! a devenit cea mai longevivă campanie dar şi cel mai puternic curent civic din România. Acesta se extinde exponenţial pentru că românii îşi doresc acest lucru şi pentru că românii vor să fie împreună într-o România mai bună.
Existenţa acestei mişcări demonstrează că românii sunt mai buni decât li se prezintă şi că sunt preocupaţi de trecutul, prezentul şi viitorul lor. Românii sunt preocupaţi de Basarabia şi acest lucru este demonstrat. Mesajul care acum şase ani se afla doar pe stâlpi sau poduri s-a mutat în parlamentul României, în ziarele din România şi mai nou… pe blogul de la Adevărul. Ne aflăm aici pentru că cei care susţin Unirea celor două state româneşti au dorit acest lucru iar prin vot s-a decis ca informaţiile despre campania Basarabia e România! să dispună de o nouă modalitate de promovare. Această pagină de blog nu îmi este rezervată mie, ci mesajului pe care tinerii din România vor să îl transmită întregii societăţi civile şi anume că Basarabia e România! şi că acum e momentul ca noi să facem mai mult, să criticăm mai puţin şi să anulăm graniţa de pe Prut. Împreună îi vom aduce pe români alături de români pentru că Unirea Face Puterea!!! Prin această platformă vom transmite informaţii despre această campanie deoarece din ce în ce mai mulţi oameni vin alături de noi şi vor informaţii despre acest fenomen care a devenit unul de masă.
„Acum ne aflăm în plină campanie. O oră de istorie pentru Basarabia! : peste 300 de membri Acţiunea 2012 în perioada 1-5 aprilie 2013 au devenit ambasadorii românilor şi merg în liceele din România pentru a le spune tinerilor de ce Basarabia e România! şi de ce e nevoie de curajul şi de implicarea lor. Peste 10 000 de tineri vor lua contact direct cu cea mai amplă campanie desfăşurată în şcolile şi liceele din România. Astăzi am fost la două Licee din judeţul Neamţ: la Bicaz şi Oglinzi. Ne-am dus acolo să spunem tinerilor că avem responsabilităţi faţă de societate, faţă de poporul din care facem parte şi că nu este nici o ruşine să îţi iubeşti neamul şi să fii alături de ai tăi. Am mers acolo pentru a învăţa tinerii ce este patriotismul şi am avut surpriza extrem de plăcută ca ei să mă inveţe pe mine ce este patriotismul. Astăzi la Bicaz am întâlnit români asemeni mie, tineri români care nu se limitează la a spune Da Unirii ci se implică energic pentru a face ca aceasta să se împlinească cât mai repede. Imaginile Video sunt grăitoare iar primirea care mi-a fost făcută nu poate fi exprimată în cuvinte.
http://youtu.be/L_t84_23CSY
http://youtu.be/rqh2dc9L4-4
http://youtu.be/Fw0buYmE6M4
http://youtu.be/bVvyg19yIac
http://youtu.be/4LK6ALE7dXc
Un parlamentar român mi-a spus acum câteva zile că Unirea Basarabiei cu România are trebui să fie următorul Program Naţional după integrarea euro-atlantică. DA am fost de acord cu el şi cu cei 90% dintre români care au declarat ferm că sunt de acord cu Unirea Basarabiei cu România indiferent de costuri. Haideţi să fim responsabili şi să facem mai mult deoarece acest mesaj trebuie împins din societatea civilă către mediul politic şi apoi spre cel diplomatic. E timpul să avem o nouă generaţie paşoptistă iar tinerii din România mă fac să cred că Acum este momentul.
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php