Remus Cernea, exorcizatul Partidului VERDE, ajuns duhovnicul lui Victor Ponta !

1 555

cernea-ponta-zambet-300x181Sa va rusine Dle Prim Ministru Victor Ponta, pentru promovarea in Guvern si Parlament  a lui Remus Cernea, un specimen  a carui coloana vertebrala a moralitatii e la fel de indoita precum a maimutei din care el zice ca se trage! Ce exemplu ati oferit tineretului Romaniei, promovand un individ ce nu a fost in stare sa-si finalizeze studiile superioare; un individ ce a stat paduche social pe spinarea parintilor pana l-ati angajat dvs direct in Guvern; un individ ce lupta  pentru subminarea educatiei morale si a sanatatii mintale a copiilor nostrii, prin alungarea religiei si a icoanelor din scoli si cerand  sa li se spuna romanilor ca ei sunt doar o specie de maimuta ce ar trai minunat daca ar fi conceputi si  crescuti de doi parinti de acelasi sex;  un individ ce lupta impotriva  constructiei de biserici dar promoveaza  mentinerea magazinelor de vise  si legalizarea consumului de droguri usoare; un individ ce lupta sa acopere strigatul disperat al romanilor din HAR-COV sau sa condamne public pe cei care iau atitudine in fata sovinismului, dar care defileaza langa extremismul maghiar, cerand si luptand pentru autonomia lor pe criterii entice; un individ ce respinge jurmantul  pe Biblie in Parlament,  dar lupta pentru legalizarea jurmantului de sodomie si  a casatoriei intre persone de acelasi sex etc.

Dupa exorcizarea din Partidul VERDE, a grupului de pucisti formati din Remus Cernea, Claudiu Craciun si Cezar Maroti, prin convingerea verzilor ca acesti indivizi adusi si cocotati in ierarhia PV de secretarul general Silviu Dumitru, nu aveau nici o tangenta cu ecologia, ba mai mult chiar, activitatile si contactele lor coincideau suspect de mult doar cu intereseul revizionismului maghiar din Romania, acestia au reaparut public prin fantomaticul partid Miscarea Verzilor Democrati Agrarieni – MVDA.

Si cum visau ei disperati la afirmarea politica, nemultumirile romanilor fata de regimul Basescu, le-au venit exact ca o manusa, aciunindu-se astfel printre manifestantii din Piata Universitatii. Astfel a ajuns Remus Cernea in admiratia lui Victor Ponta, iar Claudiu Craciun asa zisa voce a tineretului din strada, sa manipuleze cu un discurs in Parlamentul European!

In toata aceasta perioada insa Claudiu Craciun, nu era o voce neutra a tinerilor si nemultumitilor din strada, ci era Co-Presedintele partidului politic MVDA, lucru care se tinea ascuns de presa!

Si uite asa prin manipulari, minciuni si cu  admiratia lui Victor Ponta, MVDA si Remus Cernea intra in alianta USL, ajunge sa fie consilierul primului ministru si apoi sa intre in Parlament pe lista USL!

http://remuscernea.ro/2012/05/un-nou-partid

Dle Prim Ministru Victor Ponta, care au fost criteriile pentru care dvs ati ajuns sa luati consilier personal in Guvernul Romaniei un individ ca Remus Cernea, ce nu a fost in stare sa-si finalizeze nici macar studiile universitare? Oare nu va este rusine fata de sutele de romani ce au studii finalizate in cele mai celebre univarsitati din lume , sau fata de olimpicii si sefii de promotii din scoliile romanesti? Ce exemplu dati dvs cu astfel de angajari? Trambitati politic ca vreti intorcerea  creierelor romanesti acasa, dar angajati nulitati sociale, pe bani publici!

Dle Prim Ministru Victor Ponta , ce studii, ce experiente, ce calificari in domeniul mediului ati gasit la Remus Cernea cand l-ati luat consilier personal? Daca politica de mediu a Guvernului Ponta a ajuns sa fie facuta cu expertiza ecologica a lui Remus Cernea, e vai si amar de tara nostra! Oare nu va e rusine fata de specialistii cu calificari si experienta reala in problemele de mediu din facultatile de profil sau chiar si de prin USL?

Dupa cum vedeti, singura expertiza in probleme de mediu a lui Remus Cernea, e convingerea lui ca cei care cred in Dumnezeu, pot fi considerati antiecologisti!

http://remuscernea.ro/2010/03/conexiunea-dintre-creationisti-si-antiecologisti

Dle Prim Ministru Victor Ponta, ce studii sau experiente in domeniul social ati gasit la Remus Cernea cand l-ati luat consilier in Guvernul Romaniei? Oare nu va este rusine in fata sociologilor, psihologilor, preotilor asistenti sociali , a adevaratilor specialisti dintre care ar fi trebuit sa va alegeti un consilier pe probleme sociale?

“Autoritatile statului nu au nici o legitimitate sa finanteze sau sa sustina intr-un fel sau altul constructia de biserici.

Din punct de vedere teologic, numele ales pentru catedrala este unul care contravine doctrinei oficiale a Bisericii Ortodoxe Romane, intrucat in ortodoxie mantuirea este individuala, nu colectiva.

Din punct de vedere democratic, numele “Catedrala Mantuirii Neamului” este unul sovin … promovand astfel un exclusivism si o intoleranta fata de acei romani care au o alta religie sau care sunt atei sau agnostici”.Bucuresti, 4 iunie 2010, Remus Cernea

http://www.secularhumanism.ro/lang-ro/comunicate-de-presa/133-catedrala-mantuirii

Dle Prim Ministru Victor Ponta, nu va este rusine in fata de tineretul  PSD si PNL (USL) cand a-ti impus pe lista candidatilor intr-un colegiu eligibil sa intre in Parlament din partea USL, un individ ca Remus Cernea, care dispretuieste public si cere sa se elimine tot ce tine de fiinta nationala a poprului roman, juramantul pe Biblie, crucifixul orthodox de pe pretele Parlamentului si din stema Romaniei, si daca s-ar putea chiar mutilarea Imnului National prin eliminarea frazei: “Preoti cu crucea-n frunte, caci oastea e crestina!”

“Spre exemplu, utilizarea religiei in campaniile electorale si in ceremoniile institutiilor statului, … sustinerea cu resurse publice a ridicarii Catedralei Mantuirii Neamului, … nereglementarea retrocedarilor acelor bunuri ale Bisericii Greco-Catolice confiscate de catre regimul comunist in 1948 ..”.  – Remus Cernea

http://remuscernea.ro/2010/07/prin-decizia-bpn-din-3-iulie-2010-partidul-verde

 

“Membrii Asociatiei Umaniste Romane, in frunte cu Remus Cernea, au agitat afise impotriva indoctrinarii religioase in scoli si …

Remus Cernea ne-a declarat ca au venit atat de putini sustinatori la protest, pentru castrada din fata ministerului este stramta. Cernea nu a putut sa dea unexemplude scoala in care macar 80% dintre parinti nu sunt de acord cu oficierea unei slujbe religioase la inceputul anului.”

http://www.gandul.info/scoala/remus-cernea-continua-lupta-cu-icoanele

http://old.cotidianul.ro/moise_nu_vrea_icoane_in_scoli-18016.html

“Mai, si langa astia e inca unul Remus Cernea, de la Solidaritatea pentru Libertatea de Constiinta, care, solidar cu diavolul, icneste dinrarunchi, ba chiar zbiara de-a binelea ca ”in 95 la suta din scoliile dinRomania au loc slujbe religioase, de regula ortodoxe, cu prilejul festivitatilor de deschidere a anului scolar”, fapt care i se pare neinchipuit de rau. E dus cu plutele de tot acest Cernea.

http://www.credinta-ortodoxa.ro/spip.php?article231

Dle Prim Ministru Victor Ponta nu va este rusine in fata BOR si a tuturor cultelor crestine din Romania, in fata tuturor romanilor ce au credinta in Hristos, sa va luati consilier in Guvernul USL si apoi sa bagati in Parlament sa fie platit din banii nostrii ai contribuabilor crestini, tocmai  un anticrestin ca Remus Cernea ce ia in deradere si bataie de joc pana si imaginea rastignirii lui Hristos? Orice vatra romaneasca cand se ridica, se incepe cu inaltarea bisericii in mijlocul locului unde urmeaza sa se puna temelia unuei asezari, fiindca asta este spiritul acestui popor nascut crestin! In Australia, Canada, SUA si alte tari dezvoltate, cele mai bune, scumpe si renumite  gradinite, scoli generale si licee sunt cele catolice, sau cele ce apartin de susinerea si educatia morala a unor culte crestine, si  daca acolo se considera foarte bine ca elevii sa primeasca educatia moralei crestine este firesc ca si in Romania copii nostrii sa beneficieze in scoli de o astfel de educatie daca parintii lor doresc asta.

“Prezenta unor simboluri religioase in salile de curs, in afara orelor de religie, reprezinta o forma de presiune religioasa fata de toti elevii si de discriminare fata de elevii cu alte optiuni.” Bucuresti, 30 iunie 2010, Remus Cernea

http://www.secularhumanism.ro/lang-ro/comunicate-de-presa/

Dupa cum vedeti Remus Cernea e foarte deranjat de faptul ca elevilor li se spune la scoala ca sunt o creatie a lui Dumnezeu si ca nu li se spune ca se trag din maimuta precum el!

“Teoria evolutiei prin selectie naturala pare a contrazice descrierile religioase ale originii lumii si a omului, precum cea din Biblie..

Autoritatile politice din tara noastra, pe linga numeroase alte decizii iresponsabile luate, care au afectat grav calitatea invatamintului, au ales sa expuna elevii indoctrinarii religioase timp de 12 ani,….

In acelasi timp, in scolile publice din Romania, creationismul este predat timp de 12 ani la orele de religie…” – Remus Cernea

http://remuscernea.ro/2009/08/importanta-operei-lui-charles

Partidul VERDE l-a exorcizat pe Remus Cernea din randul membrilor sai tocmai datorita tuturor deviatiilor lui de gandire antisociala ce au ca unic scop doar atragerea atentiei media asupra lui.

“Anticrestinul Remus Cernea, candidat la presedintie din partea Verzilor”

http://www.napocanews.ro/2009/09/anticrestinul-remus-cernea

Dle Prim Ministru Victor Ponta, nu va este rusine fata de toti parintii din Romania ce au ajuns disperati in situatia tragica de a-si vedea copilul pierdut pe calea drogurilor, sa va luati consilier guvernamental si sa bagati in Parlament din partea USL un individ ca Remus Cernea, ce militeaza pentru legalizarea consului de droguri usoare si pastrarea magazinelor de vise?

Dle Victor Ponta, stiati oare ca doar Remus Cernea si extremistii maghiari ataca Universitatea Babes-Bolyai din Cluj–Napoca? Marele democrat Remus Cernea cerea dictatorial interzicerea organizarii de catre dl Andrei Marga a unei dezbateri, in cadrul universitar, despre creatia lui Dumnezeu.

“Este regretabil, dar simptomatic pentru confuzia de planuri si valori din tara noastra, ca Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca abdica de la standardele academice organizand o conferinta creationista.

Suntem convinsi ca, pentru marea majoritate a cadrelor universitare si a studentilor, decizia Rectoratului Universitatii Babes-Bolyai de a autoriza o astfel de conferinta creationista sub egida academica reprezinta o pata rusinoasa pe obrazul unei traditii universitare prestigioase la Cluj-Napoca.

Asociatia Umanista Romana solicita de urgenta Rectorului Andrei Marga sa retraga girul dat acestei conferinte de Universitatea Babes-Bolyai ca organizator.”Remus Cernea

http://www.secularhumanism.ro/lang-ro/comunicate-de-presa/

Dupa cum vedeti doar Remus Cernea si Laszlo Tokes ataca  Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Oamenii_UDMR

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/ONU-Romaniei

Dle Prim Ministru Victor Ponta, daca dorinta dvs ca tata si parinte nu este sa va vina copii acasa si sa va prezinte ca partener a lor de viata o persoana de acelasi sex, atunci de ce ati bagat in Parlamentul Romaniei un specimen ca Remus Cernea care pentru asta militeaza? Luati amintele la recentele proteste din Franta impotriva legalizarii casatoriei intre persoane de acelasi sex si ganditi-va cat de bine va mai este si dvs ca om politic sa-l tineti, cu tandrete pe genunchiul dvs. politic, pe Remus Cernea?

Sondajele de opinie arata ca Romania se afla pe ultimul loc in Europa cu privire la atitudinea populatiei fata de casatoria intre doua persoane de acelasi sex, doar 11% sustinand acest lucru. Mai mult, chiar si simpla posibilitate de a avea un vecin LGBT, este vazuta in termeni negativi de 61% dintre cetatenii romani ceea ce reflecta prejudecati  larg raspandite. Consideram ca este necesara o legislatie care sa acopere in mod specific drepturile minoritatii LGBT.

In termeni legali, casatoria este definita explicit de Codul Familiei, in noua sa forma, ca fiind relatia dintre o femeie si un barbat eliminand astfel posibilitatea intemeierii unei familii de catre persoane LGBT si limitand astfel drepturile persoanelor de acelasi sex pentru a convietui impreuna.

Partidul Verde militeaza pentru ca drepturile omului, toleranta si cultura diversitatii sa fie promovate inclusiv in scoli, universitati, media … – Remus Cernea

http://remuscernea.ro/2010/05/partidul-verde-la-marsul-diversitatii-din-cadrul-gayfest/

Dle Prim Ministru Victor Ponta, dvs.  sunteti informat asupra faptului ca Remus Cernea  face tot ce poate pentru reducerea la tacere a vocii disperate a romanilor din HAR-COV?  Oare acestea sunt meritele pentru care l-ati promovat pe acest individ in Guvernul Romaniei si in Parlament? Sau poate ca asta este cu adevarat politica USL!

Dle Prim Ministru Victor Ponta, dvs stiati ca Remes Cernea, fost membru UDMR,   promoveaza interesul si politica lui Laszlo Tokes privind autonomia Tinutului Secuiesc dupa modelul Kosovo pe criterii etnice? Si face acest lucru nu oricum, ci in echipa cu gasca lui de prozeliti aciuiti in Miscarea Verzilor, pe care ati luato in bratele USL!

Indivizii precum Remus Cernea si Cezar Maroti au ca scop politic declarat implementarea si in Romania a politicilor European Free Alliance – EFA  ce prezinta oficial pe site-ul lor divizarea tarilor pe criterii etnice, gasind acolo sfartecata si Romania de Transilvania si HAR-COV! EFA este o obscura grupare din Parlamentul European afiliata in grupul Verzilor Europeni a carei reprezentare in Romania e dorita de o gasca de atei cu tricori verzi pe ei, creatie a HUMINT-ului maghiar! http://www.e-f-a.org/kaartje.php

“In privinta autonomiei, nu ar trebui sa faci abstractie de faptul ca Verzii Europeni sunt in alianta cu EFA (European Free Alliance) care promoveaza autonomia unor regiuni. Asadar exista o deschidere mare a Verzilor fata de autonomie. Daca propui ca Partidul Verde sa joace cartea reprimarii demersurilor pentru autonomie, asta nu poate merge decat la pachet cu iesirea noastra din Partidul Verde European.

Ar trebui sa afli mai multe despre aliatii nostri aici (unde este o harta cu diverse regiuni care  militeaza pentru autonomie):

http://www.e-f-a.org/kaartje.php

Dar spun ca nu putem sa ne manifestam ostil fata de aceasta, ci dimpotriva trebuie sa dovedim la randul nostru o anumita deschidere, inclusiv fata de autonomie. Oricum a milita pentru autonomie in mod pasnic nu este extremism. Dimpotriva, inflamarile din Romania fata de ideea de autonomie reflecta si necunoastere si anumite prejudecati in opinia mea contraproductive.” – Remus Cernea

 

Dle Prim Ministru Victor Ponta dvs stiti ce tampenii a afirmat Remus Cernea  despre Dl Crin Antonescu acuzandu-l de nationalism ptr faptul ca nu i-a sustinut candidatura dlui Tokes ptr pozitia din Parlamentul European?

“Partidul Verde din Romania respinge discursul nationalist al liderului liberal Crin Antonescu si il sustine pe europarlamentarul roman László TŐKÉS pentru vicepresedintia Parlamentului European.

 

http://remuscernea.ro/2010/06/partidul-verde

In schimb, Remus Cernea refuza mereu sa  faca vreun comunicat prin care sa condamne politic afirmatiile lui Laszlo Tokes privind instigarea la iesirea in strada a maghiarilor si solicitarea autonomiei Tinutului Secuiesc dupa modelul Kosovo!

Partidul Verde din Romania va recomanda colegilor Verzi din grupul Greens-EFA (European Free Alliance) sustinerea domnului TŐKÉS pentru aceasta functie.” – Remus Cernea

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5692297,00.html

http://remuscernea.ro/2010/07/conferinta-despre-rosia-montana-cu-laszlo-tokes

Dle Prim Ministru Victor Ponta, dvs si USL aveti ca obiectiv politic implinirea ptr Romania a aberatiilor propovaduite mai jos de  Remus Cernea  ?

“Romania va fi libera cand va avea presedinte o femeie de etnie rroma, lesbiana si atee, a declarat, la TV Ziare.com, Remus Cernea, candidatul Partidului Verde la alegerile prezidentiale.”

http://www.ziare.com/politica/presedinte/remus-cernea-romania

 

Dle Prim Ministru Victor Ponta, vedeti ca in urma pactului facut cu “necuratul” la minte Remus Cernea, sa nu riscati sa fiti exorcizat politic de societatea romaneasca mult mai repede decat va asteptati!

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/09/20/remus-cernea

Laurentiu Fulga

Editorul revistei romanilor din Australia – SPIRIT ROMANESC

1 Comment
  1. Cornel says

    Nu ma mai mira absolut nimic din ce se intampla in Romania.Daca au ajuns consilieri pe la prim ministru si excremente gen remus cernea…
    Dar vorba romanului : sune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php