Pregătiri de RĂZBOI: 25 de state au trimis nave de luptă în Golful Persic

1 460

25 de state au trimis nave de război, portavioane și submarine în zona Golfului Persic, unde este așteptat un atac al Israelului împotriva Iranului, anunță www.telegraph.co.uk.

Președintele american Barack Obama se întâlnește cu premierul israelian Benjamin Netanyahu tocmai pentru a discuta despre criza iraniană și intențiile Israelului de a ataca instalațiile nucleare din Iran.

State occidentale precum Statele Unite și Marea Britanie au trimis nave în zonă deoarece, în cazul unui atac israelian, prima ripostă a iranienilor va fi, probabil, blocarea canalului navigabil prin care este transportată 35% din cantitatea de petrol tranzacționată zilnic pe Glob.

Această blocadă ar avea efecte uriașe asupra unor super-economii din America, Europa și Asia.

Manevrele militare din regiune, începute cu două săptămâni de antrenamente pe mare, sunt cele mai ample desfășurate vreodată în Golful Persic.

O sursă a explicat pentru The Telegraph ce consecințe ar avea un astfel de război. „Dacă va fi război, va fi măcel. Cu siguranță, victimele iraniene vor fi nenumărate, însă armata de la Teheran va putea produce mari pierderi Statelor Unite și Marii Britanii (statele care conduc operațiunile din Golf – n.r.). Garda Republicană Iraniană nu este la fel de dotată, însă cunoaște tactici potrivite pentru un război inegal. Se va folosi de asalturi pentru a scufunda sau a distruge nave. Este un conflict nedorit de niciuna dintre părți (Iran și cele 25 de aliați), cred, însă poziția Israelului este fermă”, a spus sursa anonimă citată de jurnaliștii britanici.

 

Sursa: http://ro.stiri.yahoo.com

1 Comment
  1. Adrian Silviu Mironescu says

    Ma asteptam demult la declansarea razboiului asta! Un apropiat al Rockefellerilor (Aaron Russo) spunea pe youtube ca masoneria doreste sa intre in Venezuela si in Iran. Cu Chaves inca nu le-a mers dar Iranul prezinta mai mare interes. Povestea cu armele nucleare e asijderea cu a armelor biologice din Irak- o farsa. De fapt interesul e al marilor corporatii care toate sunt sustinute financiar de masonerie. Guvernele, armatele nu mai apartin statelor pe care le reprezinta ci acestor rechini economici. Problema mai complicata pentru Romania devine in momentul in care (daca) va intra in razboi. Pentru ca presupunand ca ar avea arme nucleare Iranul si ar dori sa le foloseasca (ceea ce personal cred ca e putin probabil, in razboiul acesta sunt de partea Iranului!) la noi e asa-zisul scut anitiracheta. Iar daca vor fi trimise rachete nucleare cu siguranta nu vor fi trimise de Iran! E ceva de genul „11 septembrie”. Daca va izbucni acest razboi va fi macel, pt ca pentru prima data, probabil se vor folosi alt tip de arme- cele psihotronice (de fapt se zvoneste ca o astfel de arma s-ar afla la noi in tara!). Sa nu uitam ca Europa acum e cam… „Eurabia” si i-a mai scormonit (ma intreb daca intamplator) pe arabi si cu filmul cu Mohamed! Masoneriei doar arabii le mai stau in coasta spre acapararea conducerii mondiale (Noua Ordine Mondiala). Bineinteles ca va debuta cu o campanie de dezinformare, de joasa speta, dupa cum ne-a obisnuit de-a lungul vremii unchiul Sam&Co. Asa ca mare atentie de unde luati informatia! Imi doresc sa fie pace, liniste si bunastare pentru neamul nostru romanesc, dar e posibil ca sa trebuiasca din nou sa trecem prin foc pentru asta! Toate cele bune si Doamne-ajuta!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php