Confirmăm că fratele Vasile, blogerul Saccsiv, este arestat

0 647

Intr-adevar, fratele Vasile a fost arestat pentru niste dosare mai vechi, tot din timpul arestului despre care vorbeste in cartea sa, Evadarea din inchisoarea ingerilor cazuti – Spovedania unuui interlop. Am inteles ca nu vroia sa dezvaluie acest lucru, ci doar dupa ce se afla din ziare, tocmai pentru a nu ingreuna ancheta judecatoreasca si a nu constitui proba impotriva sa la proces. Si cum avea nevoie de rugaciunile noastre, fiind intr-adevar bolnav (era recent operat si continua lucrarea dentara), ne-a cerut tuturor rugaciunile. A fost impresionanta mobilizarea cititorilor sai pentru a-l incuraja si cuvintele frumoase despre faptul cum a au fost ajutati prin blogul la care lucra zilnic.

Nu stim de ce tocmai acum l-au arestat, cand puteau sa o faca oricand in acesti ani. Cert este ca fratele Vasile nu a ascuns faptul ca a fost interlop si ca a gresit in viata sa, desi a luat asupra lui si vina fostei sale sotii. Noi credem si garantam ca fratele Vasile este cu adevarat cel de acum, care se pocaieste pentru faptele sale si a ajutat pe multi sa se trezeasca la realitate si sa se apropie de Biserica. Il consideram un misionar adevarat si nadajduim ca Mantuitorul Hristos si Sfintii Inchisorilor il vor ajuta sa treca si prin aceasta incercare.

Sa ne rugam mai fierbinte pentru eliberarea sa.

Sursa: Apologeticum

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php