Un tânăr din Durlești a fost înjunghiat mortal pentru că a cântat în limba română

0 503

Crimă oribilă la Durleşti! Un tânăr de 31 de ani a murit, iar altul de 24 se află în stare gravă la spital după o încăierare într-un bar karaoke. Tinerii au fost înjunghiaţi de multiple ori de doi minori, pentru că au interpretat melodii de dragoste în limba română. Martorii spun că agresorii erau în stare de ebrietate şi le-au cerut victimelor să cânte altceva. Suspecţii au fost reţinuţi, dar nu-şi recunosc vina, chiar dacă bătaia a fost surprinsă de camere de supraveghere instalate în local.

Incidentul s-a produs în jurul orei trei dimineaţa. Martorii povestesc că cei doi minori în vârstă de 17 ani au intrat în bar în stare de ebrietate şi căutau motive de ceartă.

Cei doi tineri răniţi au fost duşi în stare gravă la spital. Unul dintre ei, însă, a murit pe masa de operaţie.

Prietenii tânărului decedat cred că o parte din vină o poartă autorităţile care nu sunt în stare să asigure respectarea interdicţiei de comercializare a alcoolului către minori.

După incident, localul a fost închis. Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din bar, dar suspecţii nu-şi recunosc vina.

Minorii sunt reţinuţi în comisariatul de poliţie din sectorul Buiucani. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă între 12 şi 20 de ani de închisoare.

Sursa: Basarabia 91

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php